Sivut

torstai 10. tammikuuta 2019

Korento by Flow Cosmetics
Sain testiin kolme erilaista Korento by Flow Cosmetics meikkituotetta, jotka ovat samaa perhettä, mutta aivan erilaisia meikkipohjia. Jep, luitte aivan oikein, Korennon takana vaikuttaa tuttu Flow Kosmetiikka. Testituotteet keskittyvät luonnolliseen meikkipohjaan, jonka on kuitenkin tarkoitus toimia yhtä hyvin kuin synteettisen, eli käyttömukavuutta ei ole unohdettu. Raaka-aineet ovat joko luomua, villinä kasvaneita tai Cosmos luonnonkosmetiikkasertifikaatin hyväksymiä. Tuotteet ovat lisäksi kotimaista käsityötä, joka on arvo sinänsä.

Omalle iholle sopivan meikkipohjan valitseminen voi joskus olla helppoakin, mutta aika usein se nostattaa hien otsalle. Onneksi Korentoa ei tarvitse ostaa sokkona vaan voi tutustua ensin näytekokoihin. Viisi näytettä maksaa kuusi euroa, mutta mukana saa saman suuruisen alekoodin eli näytteet ovat käytännössä ilmaisia. En kuitenkaan lähtenyt liikkeelle näytteistä, vaan tilasin heti täysikokoiset tuotteet, mutta olkaa te viisaampia. Karkeasti sanottuna minulle sopii yleensä väriskaalan vaalein sävy, lisäksi ihosävyni taittuu lämpimään eli Korennon warm -sävyt sopivat luultavasti viileitä cool-sävyjä paremmin. 


Kolmikon kevyin on Korento Age Defying Serum Foundation -seerumimeikkivoide, joka on pakattu lasiseen pipettipulloon. Tuote on ohut ja niin kevyesti peittävä, että tämä on ehdottomasti hyväihoisen valinta. Käytän tämän tyyppisiä tuotteita yleensä vain kesäisin, joten ajattelin jättää tämän odottamaan. Seerumimeikkivoide voisi toki mennä myös hoitotuotteena jonkun tuhdimman meikkivoiteen alla, sillä kyseessä on ihoa hoitava ja ravitseva tuote - sisältää jojobaöljyä. Värisävyjä on yhteensä neljä, minulla on keltapohjainen warm 1, joka on rehellisesti sanottuna aavistuksen tumma. Pullo kannattaa ravistaa hyvin ennen käyttöä.


Innostun aina hetkittäin käyttämään myös jauhemaista mineraalimeikkipohjaa, joka kerrostetaan kasvoille kabukilla. Pieni määrä jauhetta ripotellaan purkin kannelle, josta se on helppo pyöritellä ensin siveltimen sisään ja sen jälkeen kasvoille. Olen huomannut, että mineraalimeikki korostaa ihon pintakuivuutta, joten iho kannattaa kosteuttaa hyvin imeytyvällä voiteella tai seerumilla, muuten kuivat kohdat suorastaan hyppäävät esiin. Korento Perfecting Mineral Base -mineraalimeikkipuuteri pyrkii ratkaisemaan tämän haasteen lesitiinin avulla, joka tekee pohjasta helpommin levittyvän. Mineraalipohjasta saa kauniin, kun varaa riittävästi aikaa jauheen kerrostamiseen. Tuotteessa on valoa heijastavia pigmenttejä, jotka tekevät ihosta kuulaan. Värisävyjä on yhteensä 10, 5 lämmintä ja 5 viileää, minulla on warm 1. Tämä voisi olla rasvaisen ihon valinta.

Kolmikon paras oli tällä kertaa kaikkein peittävin vaihtoehto eli Korento Berry Vitamin Cream Foundation -voidemainen meikkipohja, joka levittyy iholle kermaisen pehmeästi ja jättää jälkeensä mattapinnan. Meikki on hoitava ja peittää alleen jopa ihovirheet, joten jälki näyttää tasaiselta ja kestää hienosti koko päivän.  Voide kannattaa ottaa spaatteilla ja levittää sormin tai meikkisienellä, näin purkki pysyy puhtaana. Paksuudestaan huolimatta meikki levittyy hyvin, sormien lämpö notkistaa voidetta vielä lisää. Voidemainen meikkipohja sopii mainiosti kuivalle iholle, eikä korosta ihon pintakuivuutta. Lopputulos näyttää samettiselta, mutta ei yhtään liian peittävältä tai paksulta.  Värisävyjä on saatavana kaikkiaan 8, kuvissani näkyy warm 1, joka sopii iholleni loistavasti.

Ihana sarja,
ja etenkin voidemainen meikkipohja, joka sopii myös loistavasti suojamaan ihoa kylmänä vuodenaikana. <3

Tuotteiden hinnat liikkuvat 35-39 euron välillä. 
Korennolta löytyy tällä hetkellä lisäksi myös viimeistelypuuteri, seerumiposkipuna ja huuli & poskiväri. Kaikki tuotteet täällä.


Kaunista talvipäivää <3 Tuotenäytteitä.

6 kommenttia:

 1. Mielenkiintoisia tuotteita, ja olipa kiva, että mainitsit tuosta näytevaihtoehdosta! Pitää perehtyä näihin tarkemmin, mutta jos innostun, tilaan ehdottomasti nuo näytteet ensin. Täydellisen meikkivoiteen valitseminen nettikaupasta on nimittäin aika riskiä peliä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilaa toki näytteet ensin :). Esim. warm 1 vaihtelee hieman tuotteesta toiseen. Nämä ovat muistaakseni myynnissä myös Ruohonjuuressa, siellä on varmasti hyvät testerit.

   Poista
 2. Kiinnostuin tosta meikkipohjasta, vaikka se näyttää aika jämäkältä, mutta lopputulos kuulostaa sellaiselta, mistä pidän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voidemainen meikkipohja oli todellinen yllättäjä. Ajattelin ensin, että se on kaikkein huonoin vaihtoehto, mutta sehän oli kirkkaasti paras. Todella riittoisa tuote. Kun taas seerumimeikkivoide vaikutti enemmän ihonhoitotuotteelta kun meikiltä, sen peittokyky on olematon.

   Poista
 3. Nämä purkitkin ovat niin kauniita. <3 Täältä löytyy Korento poskipuna ja siinä on aivan ihana pigmentti ja sävy Poppy on todella kaunis iholla.

  Ihanaa viikonloppua Ninni. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin tämän perusteella kokeilla vielä poskipunan, kiitos vinkistä Tiia. :)

   Hyvää viikonloppua <3

   Poista