Sivut

keskiviikko 2. tammikuuta 2019

Parhaat 2018 - luonnonkosmetiikka



Vuosi 2018 alkoi loistavasti, sillä löysin aivan mahtavan luonnonkosmetiikan kasvovoiteen pintakuivalle sekaiholle

Evolve Organic Beauty Daily Renew Facial Cream on koostumukseltaan ihanan kermaisa pehmeä voide. Tuoksu on hyvin hento mutta herkullinen, vaniljan ja kookoksen yhdistelmä. Voide jättää ihon samettiseksi, ja poistaa pintakuivuuden nopeasti. Evolve käyttää pienempi molekyylipainoista hyaluronihappoa, joka imeytyy syvemmälle ja kosteuttaa tehokkaammin. Mukana on myös arganöljyä, joka parantaa ihon kimmoisuutta. Voide sopii etenkin aikuiselle iholle ja sitä voi käyttää aamuin illoin. Jos iho on kovin kuiva, niin alle kannattaa lisätä vielä esim. Evolve Hyaluronihapposeerumi. Purkin 60 ml hinta jää alle 30 euron, joten pidän hinta-laatusuhdetta erittäin hyvänä.






Helmikuussa kirjoitin Centifolia Sublime Jeunesse -linjasta, joka vastaa hyvin aikuisen ihon haasteisiin. Silmänympärysvoide on uskomattoman tehokas silmäpusseihin, kannattaa kokeilla. :)





Keväällä testissä oli myös Lavera Anti-Pollution uutuustuotteet. Kaikki kolme ovat hyviä, mutta mieleeni jäi erityisesti Lavera Detox Effect Mask -kasvonaamio, joka lupaa vähentää ympäristösaasteiden vaikutuksia iholla. Naamio sisältää luomulevän lisäksi mineraalisavea, joka kuorii ja kirkastaa ihoa jo ensimmäisellä käyttökerralla, lopputulos palkitsee. Vaikutus on kuitenkin riittävän hellävarainen, joten tuotetta voi suositella jopa herkälle iholle. Luokittelisin tämän pehmeäksi savinaamioksi, aine kuivuu maltilla, joten ihosta ei tule kovin koppuraista edes 15 minuutin jälkeen. Kauniin vihreä aine on juuri sopivan paksuista, joten se levittyy iholle hyvin. Tuoksu on miedon raikas. 





Kesällä kirjoitin näin:


Kesä ja kuivaöljyt ovat toimiva pari. Kuivaöljy sopii loistavasti mukaan vaikkapa kesämökille, sillä se on todella monikäyttöinen tuote. Samalla pullolla hoituu niin kasvojen kun vartalonkin kosteuttaminen. Öljyä voi sipaista myös hiuksiin tai kokeilla meikin poistoon. Cattier Multi Purpose Dry Oil Camelia-Argan tuoksuu lisäksi huumaavan herkulliselta. Spraypullo on myös käytössä siisti, pisaraakaan ei mene hukkaan. Kuivaöljy imeytyy ennen kuin ehdit kissaa sanoa, jälkitunne iholla on pehmeä ja kuulas.





Tutustuin vuoden aikana myös aktiivihiilen käyttöön ihonhoidossa. 

Natura Siberica The Northern Collection Black Cleansing Butter -puhdistusvoide on väriltään mustaa. Se annostellaan spaattelilla/lusikalla suoraan purkista ja levitetään pyörivin liikkein kuivalle iholle. Paksu voide muuttuu ihon lämmön vaikutuksesta helpommin käsiteltäväksi, joten se luistaa hyvin ja on helppo pyöritellä kasvoille. Lopuksi kädet kostutetaan, voide vaahdotetaan ja syntynyt vaahto huuhdellaan pois. Iho jää pesun jälkeen mukavan pehmeäksi ja syväpuhdistetuksi.

Puhdistusvoiteen juju piilee aktiivihiilessä, jonka mikrohuokoinen rakenne imee itseensä tehokkaasti epäpuhtauksia. Pehmeän jälkituntuman takaa paljastuu pellavansiemen-, siperian mänty- ja tyrniöljy. Mukana on myös ruusunjuuriuute, joka uudistaa ja rauhoittaa ihoa.





Muistelen lämmöllä Ben & Anna luomudeodorantteja, joihin kannattaa ehdottomasti tutustua. 
Toimiva tuote, joka tuoksuu ja näyttää hyvältä.



 


Lavera on aina tehnyt varsin mainioita voiteita, joten en yllättynyt kun sain käsiini herkullisen Winter Bloom -vartalovoiteen. Tämän aika on nyt. :) 







Madaralta jäi mieleeni erityisesti Superseed Age Recovery kasvoöljy, joka hoitaa aikuisen ihon kuivuutta, juonteita, pigmenttiläiskiä ja jopa arpia. Tuote on hyvä valinta myös väsyneelle tai ohuelle iholle, joka tarvitsee vahvistusta ja suojaa. Sisällysluettelosta löytyy mm. pohjoisen luonnon marjoja sekä punaisten kasvisten siemenöljyjä, jotka auttavat vähentämään valovanhenemisen merkkejä. Tiesittekö muuten, että ruusunmarjaöljy on luonnon oma Pro-Retinol A, eli anti-age-aktiiviaine. Mukana on myös hyaluronihappoa, joka syväkosteuttaa pitkäkestoisesti ja tasoittaa ihon pintaa



Ehdottomasti tutustumisen arvoinen sarja on myös kotimainen Murumuru, jonka tuotteet ovat loppuun asti mietittyjä. Rakastuin <3


Tämä oli oikeastaan vain nopea pintaraapaisu tuotteista, jotka jäivät mieleen/iholle. Onko teillä samoja suosikkeja? Tai jotain uutta joka kannattaisi löytää?


Iloa, onnea ja kauneutta vuoteen 2019 <3







6 kommenttia:

  1. Olipa kaikkia ihania luonnonkosmetiikkoja!

    Oikein mukavaa alkanutta uutta vuotta! Toivottavasti se tuo tullessaan kaikkea hyvää ja iloisesti yllättävää!! Rapsutukset pikkupojille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3. Samoin sinulle Saila ja iso hali kissapojille <3<3

      Pikkupojilla on tällä hetkellä niin paksut talviturkit, että rapsutus kelpaa aina :)

      Poista
  2. Evolven kasvovoide on ihana <3 Toinen luonnonkosmetiikan suosikkini on Mádara Smart Antioxidants Fine Line Minimising Fluid ja merkin kasvoöljyistä olen tykännyt myös tosi paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Madaran kasvoöljyt on hyviä etenkin näin talvella. Täytyykin katsastaa vielä tuo mainitsemasi tuote, kiitos vinkistä Sissi <3.

      Poista
  3. Netura Siberican Cleansing Butter on kyllä huippu. ^_^

    Oikein ihanaa uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aluksi olin vähän ihmeissäni, mutta tykkään. :)

      Kaunista uutta vuotta Jonna <3

      Poista