Sivut

sunnuntai 20. tammikuuta 2019

Aikuinen iho kiittää





Phytocéane on tehnyt iloksemme uudenlaisen aikuisen ihon voiteen, johon on vaikeaa olla ihastumatta. Age Solution Firming Cream with organic wakame on niin käyttömukava, ettet välttämättä tarvitse rinnalle toista hoitovoidetta, vaan yhdellä tuubilla pärjää hyvin aamuin illoin. Koostumus on yllättävän kevyt ja hyvin imeytyvä, joten otin alkuun voiteen päivävoiteeksi meikin alle. Voide jättää ihon pehmeän silkkiseksi ja tuntuu taikovan pois ainakin ne kaikkein hennoimmat juonteet. Tuoksu on merellisen raikas ja sopivan hento, pidän sarjan tuoksumaailmasta kovasti.







Voide on kehitetty kiinteyttämään aikuista ihoa, mutta sopii mainiosti myös virkistämään nuorempaa ihoa. Voi käyttää päivittäin tai kuuriluontoisesti esim. talvi-iholle. Vaikutus perustuu mm. ekologisesti kasvatettuun wakame-levään, joka lisää ihon kimmoisuutta. Suuri tuubi (50 ml) maksaa 67,46 eur, mutta siitä riittää iloa pitkäksi aikaa.

Heittämällä tammikuun ihanin ihonhoidon uusi tuttavuus (tuli myyntiin viime vuoden puolella), joka kannattaa muistaa, jos iho tuntuu kaipaavan täyteläisyyttä. <3


Lisätietoa sarjasta löytyy täältä.

















Näyte.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti