Sivut

torstai 14. helmikuuta 2019

Parasta ystävänpäivänä


Oletteko huomanneet, kuinka kevät tuoksuu jo ilmassa? Vai onko se tämä ihana valo, joka saa ajattelemaan kevättä. En malttaisi odottaa paksun lumipeitteen sulamista, loskan katoamista maan uumeniin ja talvivaatteiden pakkaamista varastoon. Haaveilen jo maan alla kasvua odottavista kukkasipuleista ja kukkivista omenapuista.

Olen ollut saman miehen kanssa naimisissa 20 -vuotta, joten meneillään on hieno juhlavuosi, jota ei oikeastaan edes juhlita, vaan hyristään tyytyväisinä samassa pinossa. Meillä on ollut vastoinkäymisemme, mutta ne eivät ole erottaneet, vaan olemme kasvaneet tiiviimmin yhteen. On ihanaa, että joku rakastaa ja arvostaa juuri sellaisena kuin on.Olen käyttänyt hyvin vähän tuoksuja viime kuukausina. Työpaikkani on hajusteeton, joten tuoksuva kosmetiikka ei sovi arkeeni. Kauniit tuoksupullot kuuluvat siis paremmin vapaa-aikaan ja juhlaan, joten ne ovatkin minulle varsin harvinaista herkkua. 

Minulla on parhaillaan testissä Ted Baker Polly -tuoksu, jonka valitsin kolmen uutuustuoksun valikoimasta. Ja täytyy kyllä sanoa, että valintani meni tällä kertaa nappiin. Polly on iloinen, ystävällinen ja helposti lähestyttävä tuoksu, jonka ulkoasusta löytyy pieni ripaus vintagea. Onnellisten päivien tuoksu. <3

Ted Baker Polly pähkinänkuoressa:

Latvatuoksussa mandariini, punaiset marjat ja persikka.
Jasmiini, kuusama ja pioni.
Pohjatuoksussa vanilja, meripihka, valkoinen myski ja patsuli. 

Myy: Stockmann, Sokos ja Emotion.  
Hinta 33,90-/30 ml, 48,90-/50 ml Tuoksunäyte.

4 kommenttia:

 1. Oikein ihanaa Ystävänpäivää Ninni ja kaikkea hyvää seuraaville vuosikymmenille elämäsi rakkauden rinnalla! Nämä ovat niitä elämääkin suurempia asioita! Onnea myös tuleviin koitoksiin herralle siellä kuorma-auton lavalla tänään matkustaneelle, myös nuoremmalle ja pikkupojille tietenkin silityksiä ja rapsutuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Saila <3. Kiitos ystävyydestä ja upeista puutarhakuvistasi, jotka vievät myös minut mukanaan - en voi kuin ihastella <3

   Poista
 2. Tuo Polly tuoksuu kyllä ihanalle ♥ Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista