Sivut

sunnuntai 3. helmikuuta 2019

4 x kyllä - 1 x eiEcotools siveltimet ovat laadukkaita, joten sarjan suhteellisen laajasta valikoimasta on helppo löytää oma sopuhintainen suosikki, joka kestää käyttöä. Kannattaa muuten kokeilla noita hyvin tiiviitä tasapäisiä siveltimiä nestemäisen meikkivoiteen kanssa - toimii :). Ehdoton kyllä.
Talven erikoisin kasvonaamiokokeilu on ollut kotimainen Atopik Balance Probioottinaamio, joka on pakattu pieniin pusseihin. Pussillinen jauhetta ja 10 ml vettä sekoitetaan. Seoksen annetaan tekeytyä hetki ennen käyttöä, jotta probiootit aktivoituvat. Kyseessä on savinaamio, joten aine kuivahtaa iholle, kuivumista voi kuitenkin vähentää laittamalle naamion alle esim. kasvoöljyn. Naamio sopii etenkin rauhoittamaan herkkää ja ärtynyttä ihoa - sopii kaikille ihotyypeille. Kirkastaa ihoa. <3


Weleda vartaloöljyt ovat luonnonkosmetiikkaa parhaimmillaan, Evening Primrose Body Oil ravitsee ja kiinteyttää aikuista ihoa, jälkitunne on mukavan silkkinen. Tuoksuun tottuminen vaatii ehkä hetken aikaa. 
Säästin tämän talveksi. <3 
Silmäni vuotavat helposti etenkin talvella, joten meikin on oltava säänkestävä. Raskaat luomet tuovat lisäksi oman haasteensa, joten mikä tahansa tuote ei sovi minulle. Clarins Gel Eyeliner on vedenkestävä, joten siihen voin luottaa. Pienellä siveltimellä saa myös mukavan pehmeää jälkeä. <3


Sen sijaan luonnonkosmetiikan ripsivärit toimivat minulla tosi huonosti, enkä suosittelisi niitä vuotaviin silmiin. Olisin rehellisesti sanottuna halunnut ihastua Laveran uuteen Powerful Lashes mascaraan, mutta se ei pysy ripsissäni levähtämättä. Jälki oli kaunista, mutta pysyvyys tosi heikkoa. 

Oletteko jo kokeilleet Laveran uusia mascaroita?Ihania talvipäiviä <3

2 kommenttia:

  1. Ecotoolsin siveltimet on huippuja! Probioottinaamio alkoi kiinnostaa. Essen tuotteista multa löytyy miellyttäviä kokemuksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Esse on tosi kiinnostava sarja, ehkä sen pariin seuraavaksi? :)

      Poista