Sivut

sunnuntai 24. helmikuuta 2019

Murumuru - taru jatkuu

Vegaaninen ja sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja Murumuru on niin ihana, että se ansaitsee tulla kuulluksi blogissa vielä uudelleen. On ylipäätään hienoa, ettei tarvitse mennä merta edemmäs kalaan löytääkseen erittäin hyviä tuotteita. Sarjan ehdoton valtti onkin juuri kotimaisuus. Olen käyttänyt ihoa kirkastavaa C -vitamiiniseerumia ja täyteläistä hoitosalvaa, molemmat tuotteet toimivat erittäin hyvin - kirjoitin niistä marraskuussa. Nyt karavaani jatkaa kuitenkin kulkuaan ja vuorossa on kolme uutta Murumuru -tuttavuutta, oletteko valmiina? :)

 Murumuru Silmänympärysvoide* ja Kasvovoide* vaikuttaa ulkoasultaan ehkä jopa liiankin yksinkertaiselta, toisaalta yksinkertainen on kaunista. Myyvä pakkaushan sisältää yleensä tuotetta kuvaavia adjektiiveja jo heti nimen yhteydessä, mutta tällä kertaa pakkaus antaa ostajalle hyvin vähän tietoa, ainakin ilman suurennuslasia. Arvaan toki, että kyseessä on tuotepari joka sopii kaikille, jopa omalle kuivalle ja herkälle iholleni, mutta katsotaan.

yteläisestä silmänympärysvoiteesta jää hyvä, kosteutettu tunne pitkäksi aikaa, joten kasvojen herkin ihoalue tuntuu saavan tarpeellisia ravinteita. Olen käyttänyt sy-voidetta aamuin illoin, voide ei turvota, vaikka olisin laittanut sitä joskus jopa liian runsaalla kädellä. Pisteet tulee myös siististä pumppupullosta.

Kasvovoide tekee ihosta samettisen pehmeän, kuivaihoinen kaipaa varmasti lisäkosteutusta vaikkapa seerumin tai kasvoöljyn muodossa, kun taas muu porukka hyrisee tyytyväisenä. Voide sopii mainiosti käytettäväksi vaikkapa meikin alla. Aineosaluettelon kärjessä on murumuruvoi, joka rauhoittaa jopa tulehdusta ja ihon punoitusta sekä hoitaa ihoa. Tämä onkin loistava herkän ihon voide. Sopii monikäyttöisyydessään kaikille ihotyypeille.

Murumuru Sinkkivoide* rauhoittaa ärtynyttä ihoa, se sopii käytettäväksi esim. vaippaihottumaan, auringonpolttamaan tai finneihin. Meillä voidetta on käytetty jälkimmäiseen tarkoitukseen. Voide tuntuukin hoitavan punoittavia näppylöitä todella tehokkaasti, eli tulehdus paranee, tali tyhjenee ja punoitus häviää parhaassa tapauksessa jo yhdessä yössä. Tämä on toki yksilöllistä, mutta meidän teinipoika vaikuttaa varsin tyytyväiseltä ja on valmis jatkamaan voiteen käyttöä. Sinkkivoide helpottaa oloa, kun iho on jostain syystä ärtynyt ja punoittava, jopa arka.


Onko Murumuru teille jo tuttu?

Oletteko käyttäneet sinkkivoidetta ärtyneen ihon hoidossa?
Tuotenäyte. Mainoslinkkejä.

2 kommenttia:

  1. MuruMurun sy-voide on tuttu. Koin sen itse enemmänkin hoitavaksi kuin kosteuttavaksi, mutta kiva tuttavuus. Pitäisi kokeilla muitakin MuruMurun tuotteita, kunhan vaan ehtisi purkkimeren keskellä;)

    VastaaPoista
  2. Täällä on samoja haasteita, liian monta purkkia ja tuubia jonossa. :)

    VastaaPoista