Sivut

sunnuntai 5. toukokuuta 2019

Testissä uutta UpCircle luonnonkosmetiikkaa
Uusia sarjoja tulee tänä päivänä niin kovaa vauhtia, etten rehellisesti sanottuna ehdi tutustua läheskään kaikkiin, joten yritän tehdä hyviä valintoja. Tuttujen sarjojen uudet tuotteet kiinnostavat toki aina, mutta miten toimia tilanteessa, jossa pitää olla rohkea ja tehdä hyppy tuntemattomaan? En omista kristallipalloa, joten fiiliksen mukaan mennään joko syteen tai saveen. Ajattelen toki aina myös teitä, mikä teitä voisi kiinnostaa. <3
Tällä periaatteella minulle päätyi myös vegaanista UpCircle luonnonkosmetiikkaa, jonka vaikuttaa heti ensikatsomalta sopuhintaiselta*. Voiko hyvän kasvoseerumin todella ostaa kahdella kympillä vai piileekö tässä joku jekku? Brittisarja käyttää osittain raaka-aineenaan kahviloiden jätettä, kuten mm käytettyjä kahvinpuruja ja teelehtiä, jotka ovat luultavasti ilmaisia. Pakkaukset näyttävät myös yksinkertaisilta, mutta toimivilta. Sarja on Soil Association Cosmos Organic -sertifioitu. Lähdin tutustumaan sarjaan kahdella minulle hyvin tyypillisellä tuotteella eli kasvokuorinnalla ja öljyseerumilla. 

UpCircle Organic Facial Serum with Coffee Oil 30 ml sisältää ihoa ravitsevia ja kosteuttavia kasviöljyjä kuten jojoba-, tyrni- ja ruusunmarjaöljyä. Mukana on myös kahviöljyä, joka on peräisin kierrätetyistä kahvinpuruista. Pullo vaikuttaa erittäin riittoisalta, sillä yhdellä käyttökerralla seerumia kuluu vain muutama lasipipetillä annosteltu pisara - ihan paras tapa muuten. Ainetta käytetään puhtaalle, hieman kostealle iholle (kasvoveden jälkeen). Seerumin päälle kannattaa laittaa vielä hoitovoide, näin kosteus pysyy iholla pitkäkestoisesti.

Että tykkäsinkö? Jep, tämä sopii loistavasti kuivalle ja herkälle iholle. Tuotteiden kerrostaminen lukitsee kosteuden iholle, joten vaikutelma on mukavan pehmeä, heleä ja kimmoisa. Hinta-laatusuhde vaikuttaa mainiolta, sillä ajatukset pyörivät pelkästään hyvien ominaisuuksien puolella ja on vaikeaa keksiä mitään negatiivista sanottavaa. Käsissäni on luultavasti sarjan paras tuote, sen löytäminen ei tosin ollut vaikeaa. Öljyseerumia voi käyttää aamuin illoin. Minulla on tapana laittaa sitä reilusti iltaisin, jotta aamunaama olisi pehmeä kuin vauvan peppu, kun taas aamulla laitan sitä kasvoilleni vain puolikkaan pisaran tai aavistuksen verran, jotta meikki ei luista pois kasvoiltani.

En ole mikään kahvinpurukuorintojen suuri ystävä, mutta ekologisuus saa minut tarttumaan kierrätettävään UpCircle -alumiinituubiin, ehkä nyt onkin sopiva hetki opetella. Mielessäni siintää jo ajatus putkimiehestä, joka tulee avaamaan purujen tukkimaa viemäriä, mutta tämä herkälle iholle tarkoitettu UpCircle Coffee Face Scrub Floral Blend kasvokuorinta onkin yllätyksekseni hyvin hienojakoista ja huuhtoutuu pois pesuvesien mukana. Minulla on tapana pyyhkiä kasvot vielä lopuksi kostealla kasvopyyhkeellä, näin rakeita ei jää iholle pyörimään. Lopputulos on mukavan pehmeä, sillä mukana on myös ihoa ravitsevaa sheavoita, joten ajatus heti kuorinnan perään käytettävästä kasvonaamiosta tuntuu män tuotteen jälkeen täysin turhalta.


UpCircle tekee asioita ekologisesti, joten en voi kuin nostaa hattua. 
Ehdottomasti tutustumisen arvoinen sarja.


Kauniita kevätpäiviä <3
Näytteitä. Mainoslinkki*

4 kommenttia:

  1. Mulla odottaa nämä samat tuotteet testaamista ja odotukset ovat korkealla. Tykkään ideologiasta ja rakastan kahvikuorintoja, joten veikkaisin, että tulen myös pitämään näistä kovasti <3

    VastaaPoista
  2. Täälläkin tuo seerumi odottaa kokeiluaan, musta on ihanaa et kierrätetään mitä tahansa enemmän ni hyvä kun kosmeteollisuuskin hyppää siihen :)

    VastaaPoista