Sivut

sunnuntai 26. toukokuuta 2019

Maailman paras silmänympärysvoideOlen löytänyt silmänympärystuotteen, joka vaikuttaa täydelliseltä jopa pakkaustapaa myöten, joten on hienoa päästä kertomaan tämä ilosanoma myös teille. Uskoisitteko, että sama tuote voi oikeasti kosteuttaa, silottaa, laskea turvotusta ja poistaa tummuutta? Jep, en uskonut minäkään, mutta 
Talika Eye Detox Specific Roll-on voidegeeli pystyy tuohon kaikkeen ja vielä enemmän. 

Ehdin jo olla huolissani rypyistä yläluomella kulmakarvojen alla - harakanvarvasrypyt ovat ilmestyneet kuin varkain. Onneksi tiedän, että parhaat tehokosteuttavat silmänympärystuotteet voivat täyttää juonteet lähes huomaamattomiksi ohuiksi viivoiksi ja Talikan voide toimi juuri näin. Käytännössä soluvälitilaan imeytetään kosteutta, jolloin rypyn linja pehmenee. Eye Detox Specific sisältää tehokosteuttavaa vehnäuutetta.

Talikan silmänympärysgeeli sisältää myös Chromadetox ainesosan (leväuute), joka kirkastaa silmänympärysihoa ja vähentää mikrotulehduksia, jotka saavat ihon näyttämään tummalta. Minulla on taipumusta tummiin silmänalusiin, joten olin ongelmani kanssa juuri oikeaa maaperää tälle geelille. Talika toimi lupauksen mukaisesti, tummuus katosi kuin taikaiskusta.

Tuotteesta löytyy vielä yksi erittäin hyvä ominaisuus, jota en ole tavannut muualla. Aine on nimittäin pakattu hylsyyn, jonka päässä on roll-on aplikaattori. Olen varma, että viileä metallikuula laittaa nesteet liikkeelle ja poistaa turvotusta. Kuulaa ei voi olla pyörittelemättä pitkän kaavan mukaan, sillä tunne iholla on mitä mainioin, siihen jää suorastaan koukkuun.

Käyttö:

Hylsyä pidetään pystyasennossa ja pumpataan ulos pari pisaraa geeliä, joka levitetään iholle rullaamalla. Ainetta käytetään aamuin illoin, mutta voi toki käyttää myös esim. kuukauden tehokuurina tai naamiona (eli laitat ainetta reilusti ja annat vaikuttaa 10 min).

Tuotetta myy mm. Kicks, Stockmann, Sokos ja Emotion
Hinta Sokoksella on n. 32 eur.

Näyte

1 kommentti:

  1. Onko mahdollista että hintaa kohotettu noin paljon? Tällä hetkellä Sokoksella 41€!!

    VastaaPoista