Sivut

torstai 16. toukokuuta 2019

IsaDora Bronze Bliss kesämeikki
On taas kevätsiivouksen aika. Minulla on tapana järjestellä meikkipussini säännöllisesti, jolloin mm. kaikki vanhentuneet meikit lentävät surutta roskiin. Vanhojen tilalle voikin sitten hyvällä omallatunnolla hankkia jotain kevään raikasta kuten vaikkapa uutta IsaDoraa.

IsaDoran Bronze Bliss kesämeikki tuo mukanaan rennon, onnellisen ja lämpimän lomatunnelman jo toukokuussa. Meikin sävyt ovat parhaimmillaan hieman ruskettuneella iholla, mutta uskon niiden piristävän myös omaa kevään kalpeaa pisamanaamaani. Bronzing Eye Bar -luomiväripaletti (70 Bronze bliss) pitää sisällään turkoosin helmen, johon ihastuin välittömästi. Käytän IsaDoran luomivärejä lähes päivittäin, olen huomannut että laatu vaihtelee hieman, parhaita ovat kuitenkin olleet juuri nämä useamman sävyn paletit.


Mitä olisikaan kesämeikki ilman aurinkopuuteria? IsaDoran kesäkokoelmassa niitä on kaikkiaan kolme, joista yksi on mattasävy (07 Beach Tan, kuvassa oikealla) ja kaksi helmiäistä (03 Golden Tan, 13 Glow Bronzer - kuvassa vasemmalla). Meikkipaletti on näyttävän kokoinen, mukana on myös peili. Sarjalta löytyy lisäksi aurinkopuuterille sopiva sivellin, jolla sain puuterin levittymään kasvoille helposti ja tasaisesti eli väline vaikutti juuri sopivalta.IsaDora Gloss Stick Stylo SPF 15 huulipuna sisältää aurinkosuojan, ja on koostumukseltaan kosteuttava voidemainen huulipuna. Punassa on sopivan kevyt pigmentti, joten lopputulos näyttää mehukkaan herkulliselta ja tuntuu mukavan pehmeältä. Tästä olisi ainesta jopa mainioksi arkipunaksi, sillä jälki ei ole liian näyttävä vaan paremminkin kuulas.Ihastuin erityisesti näihin kolmeen pirteään sävyyn,
 28 happy coral, 26 pink kiss ja 30 sunshine red.


Kokoelma pitää sisällään myös kauniin hehkuvia meikkikyniä, jotka antavat tilaa mielikuvitukselle. HIGHLIGHTING CRAYON -korostuskynä sopii käytettäväksi mm. poskipäihin, nenän selkään ja leukaan, mutta kynää voi toki käyttää myös luomivärinä tai vaikkapa huulipunan päällä antamassa hehkua. Tyyli on vapaa. Valikoimaan kuuluvat sävyt ovat 50 Crystal Pearl -valkoinen, 52 Gold -kulta, 54 Pink gold -pinkki ja 56 Bronze -pronssi.

Hintoja:

IsaDora BRONZING EYE BAR -luomiväripaletti ovh 20,90 euroa
IsaDora BRONZING POWDER -aurinkopuuteri ovh 20,90 euroa.
IsaDora GLOSS STICK STYLO SPF 15 -huulipuna ovh 15,90 euroa
IsaDora HIGHLIGHTING CRAYON -korostuskynä ovh 15,90 euroa
Näytteitä

4 kommenttia:

 1. Isadoran kesämeikki on tänäkin vuonna aivan ihana, tosin niin on ollut monena muunakin vuonna. <3 Brändin aurinkopuuterit ovat tunnetusti loistavia, ainakin ne ovat omia suosikkeja marketeista ostettavista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kämmentä suurempi, laadukas aurinkopuuteri maksaa vain n. 20 euroa. Hinta-laatusuhde vaikuttaa erittäin mainiolta ja on varmasti monen mieleen. :)

   Poista
 2. Tuo turkoosi on kyllä ihana väritäplä tossa luomiväripaletissa! :) Tää kokoelma on muutenkin mieleinen, vaikka ihan vielä en oo ehtinyt tarkemmin näihin tutustuakaan, vaikka hyllyllä odotteleekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi muut värit kalpenee turkoosin rinnalla, raikas sävy. :)

   Poista