Sivut

sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Esittelyssä suomalainen FLOW kosmetiikka



FLOW kosmetiikkaa valmistaa Vihreä Kosmetiikka Finland Oy, joka toimii Hyvinkään Wanhalla Villatehtaalla. Flow kosmetiikka tekee kosmetiikkaa suurella sydämellä. Raaka-aineet ovat huippuluokkaa. Heille on tärkeää raaka-aineiden puhtaus, vaikuttavuus ja luonnollisuus. Tuotteet valmistetaan sertifioidun luonnonkosmetiikan ohjeistuksen mukaan. Pakkauksissa suositaan kierrätettäviä materiaaleja.

Tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajuste- tai väriaineita, parabeenejä, synteettisiä säilöntäaineita, mineraaliöljyjä tai vahvoja tensidejä. Eläinkokeita ei käytetä.

Yritys sai alkunsa vuonna 2004. Valikoima laajentui vähitellen saippuoista, voiteisiin ja salvoihin. Nyt valikoima on laaja, se käsittää jopa meikkejä.

Paikkakuntasi jälleenmyyjät löydät tästä.
Kurkkaa myös FLOW kosmetiikan verkkokauppa tästä.


Sain testattavakseni neljä sarjan tuotetta.
1. Mansikka vartalovoin
2. Ruusu & sitruuna käsivoiteen
3. Ruusu & sitruuna huulirasvan
4. Himalajan suola & sitrukset Luomusaippuan

FLOW kosmetiikka Mansikka Vartalovoi

Mansikka Vartalovoi on pakattu litteään peltipurkkiin. Vartalovoi tuoksuu purkissa herkulliselta ja se jättää ihoon miellyttävän miedon tuoksun. Tuote sisältää luomukookosöljyä ja sheavoita, jotka pehmentävät ihoa tehokkaasti. Hinta 16,90-

Oma testini:
Koska ihoni on todella kuiva, testasin Mansikka vartalovoita erittäin mielelläni. Olen tottunut käyttämään voidemaisia tuotteita, joten tanakka voi oli minulle täysin uusi kokemus. Pieni määrä riitti kosteuttamaan ison ihoalueen, joten 80ml purkki riittää pitkään. Voi jätti ihooni pehmeän tunteen, joka säilyi pitkään. Tämä oli miellyttävä ja tehokas tapa kosteuttaa ihoa.

Tuotteen hinta saattaa tuntua kalliilta, mutta kyseessä om erittäin riittoisa tuote. Tuotteen hinta-laatusuhde on hyvä.


Käytä vartalovoita kosteuttamaan koko vartaloa. Tuotetta kannattaa sipaista useammin vartalon ongelmakohtiin, kuten kyynärtaipeisiin. Tuotetta kannattaa ehdottomasti kokeilla myös atooppisen ihon hoitoon.
 
Huom: Vartalovoi vaatii helteisellä säällä jääkaappisäilytystä, muuten sen rakenne saattaa muuttua.

FLOW kosmetiikka Ruusu & sitruuna Käsivoide

Ruusu & sitruuna käsivoide suojaa ja hoitaa käsien ihon lisäksi myös kynsiä sekä kynsinauhoja. Se sisältää glyseriiniä, joka kosteuttaa ihoa. Sekä sitruunaa, joka estää kynsinauhojen repeilyä. Pantenoli vahvistaa kynsiä. Lisäksi voide sisältää kylmäpuristettuja kasviöljyjä. Ruusun ja sitruunan tunteen sanotaan myös tasapainottavan tunteita. Hinta 12,90-

Oma testini:
30 ml metallituubi tuntuu aluksi pieneltä, mutta sen sisältä paljastuu riitoisa tuote. Pieni määrä voidetta riitti kosteuttamaan käteni ja kynsinauhani. Voide tuoksuu erikoiselta, mutta hyvältä. Se imeytyi kuiviin käsiini erittäin nopeasti. Käsiini jäi erittäin hyvä ja pehmeä tunne. Olen hyvällä mielellä, ehkä aidot tuoksut todella toimivat :)

Voide saattaa tuntua kalliilta, mutta tuote on käytössä riittoisa. Hinta-laatusuhde on siis hyvä.

Lahjavinkki: Tämä käsivoide olisi kiva pikkulahja esim. ystävälle. Kaikki tarvitsevat tehokasta käsivoidetta. 


Ruusu & Sitruuna Käsivoide ja Huulivoide

Ruusu & Sitruuna Huulivoidepuikko 5ml sisältää suojaavaa, hoitavaa ja kosteuttavaa auringonkukkavahaa, raikasta sitruunaa ja hellästi hoitavaa ruusuöljyä. Hinta 5,90-

Oma testini:
Voide oli yllättävän kuivaa koostumekseltaan. Voidetta ytyi hangata huulille kunnolla, jotta sai sen tarttumaan. Jäinkin miettimään, olisiko minulle parempi tuote FLOW kosmetiikan purkissa myytävä voide, kuten esim. Laventeli- Piparminttu huulivoide, joka hoitaa tehokkaasti kuivia huulia.

Jos siis kärsit erittäin kuivista huulista, valitse puikon sijaan rasvaisempi tuote eli huulivoidepurkki FLOW kosmetiikalta.

FLOW kosmetiikka Himalajansuola & Sitrukset Luomusaippua

Himalajansuola & sitrukset saippua sisältää runsaasti ihoa ravitsevaa sheavoita ja kookosöljyä  sekä mineraalipitoista ihon kuntoa parantavaa himalajansuolaa. Kirpeän tuoksuiset sitruunan ja greipin eteeriset öljyt virkistävät kokonaisvaltaisesti sekä toimivat  suolan lisäksi antiseptisesti iholla. Hinta 6,50-

Oma testini:
Palasaippuan käyttö vaatii kunnon saippuakupin hankkimista. Oikeanlaisesta saippuakupista valuu liika vesi pois. Kuvan vanha lasikulho ei siis ole paras mahdollinen, vaikka se onkin erittäin sisustuksellinen. Käytän yleensä nestesaippuaa pumppupullossa, joten palasaippuan käyttö vaati opettelua. Saippuapalaa oli mukavaa hieroa käsiin. Se tarttui hyvin käsiini ja vaahtosi sopivasti. Palasaippua jätti puhtaan ja pehmeän tunteen. Palasaippualla pestyt kädet tuoksuivat ihanalle.
Hinta-laatusuhteeltaan hyvä tuote. 

Lahjavinkki: Kauniita ja ihoa ravitsevia saippuoita on ilo antaa pikkulahjaksi. Kääri saippua sellofaaniin ja laita ympärille juuttinaru.

Jatkossa ostan varmasti FLOW kosmetiikkaa. Tuotteet ovat erittäin laadukkaita, aitoja ja suomalaisia. Suosittelen tutustumaan sarjan tuotteisiin :)

HUOM: 
FLOW kosmetiikka arvonta alkaa kohta :)
 

3 kommenttia:

  1. nevö höörd sarja mulle mutta herätti mielenkiinnon. tuo mansikan tuoksuinen voide varsinkin keväällä jo ihan mielen piristykseksi voisi olla mukava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Flow kosmetiikka on suomalaista luonnonkosmetiikkaa, joka arvomaailma on kohdallaan. Mansikka Vartalovoi vei sydämeni :)

      Poista
  2. Eikö VOI ole sellaista, mitä syödään, voide sellaista mitä laitetaan iholle? Eihän englannin sana cream ja ruotsin kräm ole suomeksi kerma vaan voide,paitsi jos on kyseessä juotava kerma.

    VastaaPoista