Sivut

keskiviikko 19. joulukuuta 2012

PHYRIS BB Ultimate Beauty Balm

PHYRIS BB Ultimate Beauty Balm

Sain testattavakseni PHYRIS BB Ultimate voiteen. Tuotteen luvataan kosteuttavan, suojaavan (SPF20) sekä rauhoittavan ärtynyttä ja punoittavaa ihoa. Se myös tasoittaa ihon sävyä ja peittää pieniä epätasaisuuksia. Entinen BB-voiteeni on jäänyt liian tummaksi talven valkaisemalle iholleni, joten testaan mielelläni uuden voiteen.  



Phyris BB-voide on korkealaatuinen tuote pakkaustapaa myöten. Sillä pumppupullo on ehdottomasti paras pakkaus. Se on siisti ja hygieeninen käyttääSopivan painallustekniikan oppii varsin nopeasti, eikä voidetta mene hukkaan. Tuubin kanssa sotkua tuleekin sitten hieman enemmän. Tuubin saaminen täysin tyhjäksi on mahdollista vain saksilla.

Lumene ja Phyris BB-voide

Phyris BB-voidetta on tarjolla vain yksi värisävy, joka sopii erittäin hyvin vaalealle suomalaiselle iholle. Kuvassa on vertailussa vasemmalla Lumenen BB-voide Värisävy 01 light ja oikealla on Phyris. Lumenen voide näyttää ihollani punaiselta ja tummalta. Phyris on lähempänä vaaleaa talvi-ihoani. Lumenen voide on lisäksi paksumpi ja peittävämpi kuin kevyt Phyris. Phyris levittyy hyvin ja jättää kauniin tasaisen pinnan.



Phyris BB-voide saa suositukseni. Se peittää kauniisti ja luonnollisesti. Erityisesti kuivaihoiset ihastuvat tähän voiteeseen, mutta voide sopii kaikille ihotyypeille. BB-voide on kiireisen aamun pelastaja. On helppoa ja nopeaa levittää kasvoille vain yksi voide. Voide levitetään suoraan puhtaalle iholle. Lopuksi kevyt puuterointi, joka poistaa kiillon.

Voiteen hinta on 43e/50ml. Hinta saattaa tuntua kalliilta, mutta tuotteen hinta-laatusuhde on hyvä. Samaan tuotteeseen on yhdistetty paljon hyviä ominaisuuksia. Voide kosteuttaa, rauhoittaa, antaa suojaa UV-säteilyä vastaan sekä antaa iholle tasaisen ja kuulaan pinnan.

Aiemmin käyttämäni Lumenen BB-voiteen korkki on nyt kiinni. Vaihdan mielelläni Phyriksen pumppupulloon. Phyris BB-voide on loistava valinta kuivalle ja vaalealle talvi-iholleni.

PHYRIS?
PHYRIS on saksalainen ihonhoitosarja, jonka tuotteet hoitavat ja suojaavat ihoa, ehkäisevät ihon ennenaikaista vanhenemista ja auttavat iho-ongelmien hoidossa. 

Maailman johtavat kosmetiikka-alan tutkijat, dermatologit ja kokeneet kosmetiikkakemistit ovat kehittäneet PHYRIS-tuotteet, jotka valmistetaan uusimmalla teknologialla lääketeollisuudessakin käytettyjen standardien mukaisesti. Tuotteissa käytetään luonnosta saatavia ensiluokkaisia vaikutusaineita. 

PHYRIS jälleenmyyjät löydät tästä
Aila Airo Kauneuspalvelut Ky sivuille pääset tästä.
Aila Airo Facebook sivuille pääset tästä.


5 kommenttia:

  1. Kiinnostava tuote! Aamulla ei ole yhtään liikaa aikaa. Olen ihastunut mineraalimeikkeihin, mutta tuntuvat tähän aikaan liian kuivalta. Saksalainen sarja ei ole aiemmin osunut silmiini. Tiedätkö onko ollut pitkään markkinoilla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kiireisen aamun pelastaja. Mukavaa, että onnistuin löytämään sinulle uuden sarjan. Phyris on ollut Suomen markkinoilla vuosia, tarkkaa aikaa en osaa sanoa.

      Poista
  2. Heippa! Olisikohan mahdollista saada tästä tuotteesta Inci-listaa? Olen allerginen formaldehydin vapauttajille ja haluaisin tarkistaa onko tässä sitä....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. INCI lista:
      Aqua (water), titanium dioxide, caprylic/capric triglyseride, glycerin, diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate,plyglyceryl-4 laurate/succinate, cetearyl alcohol,glyceryl myristate, isostearyl isostearate, stearic acid,polyhydroxystearic acid, squalane, magnesium aluminium silicate, palmiticacid, globularia cordifolia callus culture extract, chenopodium quinoa seed extract, alumina,xanthan gum, jojoba esters, citric acid, propylene glycol, sorbic acid, benzoic acid, phenoxyethanol, potassium sorbate, sodium benzoate, citronellol, linalool, parfum (fragrance), cl 77492 (iron oxides), cl 77499 (iron oxides), cl 77491 (iron oxides)

      Poista
    2. Kiitos paljon :)

      Poista