torstai 3. lokakuuta 2013

Dr. Hauschkan uudet kylpyöljyt


Kesäkuussa jalkakylpyni sisälsi myös juhannusruusuja.

Osallistuin toukokuun lopussa Dr.Hauschka -koulutukseen, josta sain mukaani Ruusu Kylpyöljyn. En omista kylpyammetta, joten testasin tuotteen jalkakylpyinä. Hauschkan kylpyöljyt sopivatkin mielestäni loistavasti myös jalkakylvyiksi. Nokkela keksii tehdä niistä vaikka mitä, esim. lämpimiä hauteita hartioille. Homman juju piilee eteeristen öljyjen tuoksuharmoniassa, joka hellii mieltä ja pysäyttää ajan. Voin vain kuvitella miten ihanaa olisi pulahtaa kylpyyn nenänpäätä myöten :)

Ruusu kylpyöljy lupaa antaa pehmeän ja aistillisen kokemuksen, jonka voin jalkakylpyjeni perusteella kyllä allekirjoittaa. Tuote koostuu ruusuvedestä, ruusuöljystä ja ruusunlehtiuutteista. Lisäksi kylpyöljy sisältää manteli- ja jojobaöljyä. Jalkakylpyyn riittää 1-2 ja kylpyyn 4-5 korkillista. Ruusu sopii erityisesti kuivalle iholle. Kylvyn jälkeen jalkani ovat ihanan pehmeät, enkä tarvitse edes jalkavoidetta.
Muut Hauschkan kylpyöljyt ovat: 
 • Sitruuna-sitruunaruoho
 • Manteli 
 • Suo-laventeli 

Olen kokeillut näitä kaikkia, mutta en voi kertoa teille suosikkiani.  Jos kaipaan rentoutusta raskaan työpäivän jälkeen, valintani on rauhoittava Suo-laventeli. Sitruuna-sitruunaruoho taas tuoksuu pirteälle ja virkistää mielen, se onkin loistovalinta aamuun. Mantelin tuoksu on herkullinen, jos pidät marsipaanista, niin ihastut siihen aivan varmasti :)

Kylpyöljyt eivät sisällä säilöntä- tai väriaineita ja ne säilyvät avattuina noin puoli vuotta.

Lahjavinkki:
Kylpyöljyt sopivat lahjaksi ystävälle, äidille tai anopille. Siis jopa minun anopilleni, joka käyttää aika vähän kosmetiikkaa ;)

Dr. Hauschakan sivuille tästä.


Hei
 te kaikki ihanat, 
muistakaa hemmotella itseänne:)2 kommenttia:

 1. Jalkakylpyjä pitäisi kyllä harrastaa useammin, ne on niin ihanan rentouttavia! :) Oikein pitkän työpäivän jälkeen kun heittää jalat lämpimään ja hyväntuoksuiseen vatiin, aah! Vielä teekuppi käteen ja sohvalle. Ihanaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Liisa,

   Kuvasit tunnelman hienosti :). Tarvitsisin ihanan jalkakylvyn ihan joka päivä, mutta maltan hemmotella itseäni ehkä vain pari kertaa kuukaudessa. Lupaan petrata :)

   Poista