sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Nopea ihastuminen
BOSS JOUR Pour Femme tuoksunäyte ja vartalovoide tulivat minulle alunperin Livboxin mukana syyskuussa. Olen tuoksujen suhteen yleensä varsin hitaasti lämpenevää sorttia, mutta tämän kanssa ei tarvinnut aikailla. Olin tyytyväinen löydettyäni suhteellisen kevyen ja raikkaan tuoksun, jonka voisin jatkossa hankkia myös täysikokoisena. Ajattelin kuitenkin antaa ajan kulua, sillä tuoksu olisi sopiva joululahja mieheltäni (joka muuten tykkäsi tästä myös).Minun ei kuitenkaan tarvinnut odottaa joulupukkia, sillä sain tuoksun yllättäen blogi kautta. Voi miten kiva onnenpotku :)

Päivätuoksuksi erittäin hyvin sopiva Boss Jour Pour Femme on saanut inspiraationsa aamun ensisarastuksesta. Se on sekoitus valkoisia kukkia ja sitrusta. Tuoksu on mielestäni naisellinen, valoisa ja hienostunut. Se on myös raikas, pirteä ja mehukas. Tuoksu antaa mukavasti potkua päivään :)Mainoskasvona on upea Gwyneth Paltrow. Hän vahvistaa mielikuvaa naisellisesta ja hienostuneesta tuoksusta. Gwyneth on itsevarma ja tyyni BOSS-nainen :)


Alkutuoksu
Agathosma, greippipuun kukat ja lime

Sydäntuoksu
Kuusama, kielo ja freesia

Pohjatuoksu
Ambra, koivu ja iiriksen juuri


Boss Jour Pour Femme Eau de Parfum hinnat
30ml 57 € ja 50ml 79

* * *

FB:n puolelle ilmestyy tänään söpöliini, 
jolla on ikää vasta yhdeksän viikkoa. 
Tuo pieni ja pehmoinen on pitänyt minut kiireisenä,
vaikka se ei vielä meille muuttanutkaan :)

6 kommenttia:

 1. Jour Pour Femme on ihana myös minun mielestä, niinkuin varmaan tiesitkin. ;) Pullo istuu myös kivasta käteen ja siitä on helppo suihkutella, samoin muotonsa vuoksi loistava käsilaukussa...

  Onnea uudesta "vauvasta"! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jonna,

   Kiitos onnitteluista. Voit varmaan arvata, että täällä on odottava tunnelma :).

   Meillä taitaa olla hyvin samanlainen tuoksunenä. En ole vielä ehtinyt sujauttaa pulloa käsilaukkuuni, mutta täytyy testata :)

   Poista
 2. Hmm, minkähän maanantaikappaleen mie sitten sain. Tolkuton pirtunlemu alkuaromina ja sen jälkeen sitkeässä istuva happamen (ei raikkaan) greipin haju. Meni kiertoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Morgaise,

   Tuoksusi kuulostaa pilaantuneelta. Tai sitten meillä on täysin erilainen maku tuoksujen suhteen :)

   Poista
 3. Tää on kyllä kiva tuoksu. Mä oon tosi "nirso" tuoksujen kanssa ja olinkin mielissäni, että Jonnan postauksen perusteella kävin tätä tuoksuttamassa. Ihollakin tuoksu oli hyvä ja viipyi pitkään. Täytynee laivalta parin viikon päästä ostaa, kun kerrankin löytyi tuoksu, joka ei ärsytä nenää, ja tuntuu muutenkin sopivalta, :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Ulpu,

   Koen itsekin olevani nirso tuoksujen suhteen. En koskaan ihastu ensimmäisellä nuuhkaisulla. Mutta tämä oli kiva ihan heti :)

   Poista