Sivut

torstai 31. lokakuuta 2013

Ihanainen Vuotar



En voi vastustaa taidolla käsintehtyä kosmetiikkaa. Viimeisin löytöni on ihanainen Vuotar, joka on pieni kosmetiikkapaja Kanta-Hämeessä.  Paja valmistaa kosmetiikkaa pääosin kasviöljyistä ja muista luonnon raaka-aineista. Tuotteita on saatavina sekä tuoksuvina että tuoksuttomina. Pajan hinnat ovat mielestäni hyvin kohtuulliset, jopa edulliset. 




Helka-kehäkukkasalva on ensimmäinen kokeilemani Vuotar. Salva hoitaa tehokkaasti kuivaa ihoa. Suloinen Helka asuu meillä olohuoneessa, sillä käytän sitä iltaisin telkkaria katsellessani. Jämäkkää salvaa on mukava pyöritellä kostauttamaan ja suojaamaan kuivia kynsinauhoja. Helka on selväsi sukua Burt's Bees käsivoiteelle, sillä molemmilla on sama suhteellisen jämäkkä koostumus. Helka sopii loistavasti myös kyynärpäihin, kantapäihin ja jopa ihottumaa helpottamaan. Helkaa kannattaa kokeilla myös auringonpolttamiin, palovammoihin ja vaippaihottumaan. Tuotteesta on saatavana myös tuoksuton versio.

Incilistalla ensimmäisenä on kehäkukkaöljy, joka on muuten yksi luonnon monipuolisimpia yrttejä. Vuotar kehäkukkasalva on valmistettu itse kasvatetuista kehäkukista ja luomuauringonkukkaöljystä. Listalta löytyy myös valkohilppaöljy, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Laventeliöljy taas helpottaa kutinaa.

Inci: kehäkukkaöljy (luomuauringonkukkaöljyssä), luomumehiläisvaha, valkohilppaöljy, e-vitamiini. +- eteerinen laventeliöljy (allergeenit geraniol, limonene, linalool).



Hedelmätarha on aivan liian kaunis saippuapala käytettäväksi. Se näyttää ja tuoksuu herkulliselta (persikalta, päärynöiltä, omenoilta ja makeilta marjoilta). Oma hedelmätarhani pääsee ensin lasikuvun alle kylpyhuoneen koristukseksi. Otan sen käyttöön vähän myöhemmin, kun pari muuta saippuaa on ensin kulutettu loppuun. On hauska huomata, että jokainen Hedelmätarha on hiemen on erilainen.

Inci: saippuoitu oliiviöljy, karitevoi, saippuoitu kookosöljy, vesi, glyseriini, saippuoitu kaakaovoi, saippuoitu risiiniöljy, tuoksuöljy, sininen ja vaaleanpunainen ultramariini, titaanidioksidi.

Löysin Vuotar-nettikaupasta myös kivan "Isän hemmottelusetin", joka sisältää kaljapesun ja rommipusun. Hauskalla setillä on hintaa vain 10 euroa.

Vuotar tarjoaa -15% alennuksen
koodilla "KT15".
Voimassa 17.11. saakka. 

Vuotar löytyy myös Astubutiikkiin.fi


Illalla on vuorossa arvonta, 
jonka palkinnon tarjoaa Vuotar.
Olkaa siis kuulolla :)


Yhteistyössä Vuotar.


4 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä - kipaisenpa tutustumaan! Ja odotan tietysti arvontaa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,

      Kannattaa muuten mennä tuosta Astubutiikkiin.fi-linkistä, niin näät samalla muitakin kivoja pikkuputiikkeja. Tervetuloa illalla tänne uudelleen :)

      Poista
  2. Voi miten kaunis saippua! Aion ehdottomasti testata jossain vaiheessa Helkaa kuiviin kynsinauhoihini.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Jonna,

      Helkaa on ilo käyttää. Kynteni ovat vahvistuneet Helka-kuurin aikana, ne eivät lohkeile enää. Suosittelen tutustumaan :)

      Poista