Sivut

lauantai 23. marraskuuta 2013

Pirkkoilua ja kissoja




Mistä peruspirkko ostaa kosmetiikkansa? No tietenkin marketista, siinä ruokaostosten lomassa. Helppo tapa, joka säästää aikaa. Kun lapset olivat pieniä, tunnustan olleeni aika usein ihan tavallinen pirkko. Pirkkoilu on kivaa :)


Marketista löytyy toimivaa ja edullista kosmetiikkaa, niin kuin Nivea Cellular Anti-Age. Tuotteet on suunniteltu 35+ käyttäjälle ja niiden luvataan edistävän ihon uusiutumista, kiinteyttävän ja vähentävän juonteita. Ne sisältävät mm. hyaluronihappoa, kreatiinia ja magnoliauutetta. Sain tuotteet kokeiltavaksi muistaakseni jo viime kesänä. Hitaasti hyvä tulee :)




Nivea yllätti minut positiivisesti. Tuotteiden hintalaatusuhde on mielestäni erittäin hyvä, sillä nämä taitavat maksaa noin 14 euroa kappaleSain iholleni kaipaamaani kosteutta ja pehmeyttä. Voiteet imeytyivät hyvin, eikä iho kiiltänyt rasvaisena. Sarjan seerumi sopii hyvin myös yksinään meikin alle suhteellisen kevyen koostumuksensa ansiosta. Toisaalta seerumia voi käyttää myös päivä- ja yövoiteen alla.



Nivea Cellular Anti-Age yövoide oli mielestäni kokoelman paras osa. Voide tekee pintakuivasta ihostani hetkessä silkkisen pehmeän. Ihotuntuma on siis kunnossa. Aika suuria sanoja ammattikosmetiikan ystävältä, vai mitä :)

Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen sarja, jota voin suositella. Näillä iho pysyy kunnossa, sillä ne toimivat ainakin juonteita ennaltaehkäisevästi. Hyvin kosteutetussa ihossa on vain pehmeitä juonteita.



Naururyppyjä minulla jo onkin..
ja lisää on tulossa.
Siitä pitävät huolen perheen kaksi pikku veitikkaa.
Ne ovat paras anti-age tuote ikinä :)

6 kommenttia:

  1. Muistelen, että täällä tehtiin joku kokeilu ja todettiin Nivean voiteitten voittavan kaikki muut. Hinta ja laatusuhteet olivat todella paikallaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Tuula,

      Nivea Creme oli tapetilla tänä syksynä, kun se voitti testeissä toisen -sata euroa maksavan- voiteen. Ja nämä uutuudet ovat myös yllättävän hyviä. Ehkä parasta marketista löytynyttä ihonhoidon saralta :)

      Poista
  2. Olen löytänyt Nivealta kaksi aivan huippua tuotetta, jota ei valitettavasti kumpaakaan saa enää suomesta, en tiedä onko toinen lopetettu kokonaan. Nivean kumiharjainen ripsiväri oli yksi parhaista ripsareista jota olen käyttänyt, harmi, että meikkejä ei enää tuoda Suomeen. :( Toinen tuote oli sellainen seerumi, jota laitettiin meikin alle, käytin sitä varmaan 10 purkkia. Hinta taisi olla reilun kympin. Sitäkään ei saa. Se oli ihanan kevyttä ja teki ihon pehmoiseksi, eikä ollut ollenkaan silikonimainen niinkuin halppis-seerumit usein ovat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Jonna,

      Harmi, että moni hyvä tuote katoaa kaupan hyllystä. Voisit muuten tykätä tästä Nivean uudesta seerumista, se ei ole yhtään silikonimainen, vaan tekee pehmeää jälkeä :)

      Poista
  3. Taas sinä teet näistä Nivea tuotteista houkuttelevia, vaikka jo kerran täällä blogissa kommentoin, että Nivea ei ole mun suosikkimerkkejä... :)

    Piti käydä lukemasse myös se juttu Nivea Cremestä. Mua aina ilahduttaa, kun edulliset tuotteet päihittävät kalliit "ihmetuotteet".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyrkimykseni on kokeilla monenlaista kosmetiikkaa.On hyvin yksipuolista kirjoittaa vain esim. selektiivisestä kosmetiikasta. Nivean tuotteet ovat yllättävän hyvin omassa hintaluokassaan. Toisaalta on kiva löytää välillä myös pieniä sarjoja.

      Poista