maanantai 14. heinäkuuta 2014

Aurinkovoide valoherkälle iholle
Pahoittelen hidasta postaustahtiani. Olen kesälomalla ja päivät täyttyvät kivoista kesämenoista. Kesällä ei tee mieli jumittua sisälle koneen ääreen. En kuitenkaan unohda blogiani täysin, sillä kesä on myös parasta kuvausaikaa. Ja kosmetiikkaa käytän enemmän tai vähemmän joka päivä. Heinäkuussa postauksia tulee joka tapauksessa tavallista vähemmän. 
Kuvassa Onni näyttää, miten nautitaan lomasta :)
Kesällä tapetilla ovat tietysti aurinkotuotteet. Minulla on ollut ilo testata yksi kasvoille ja vartalolle tarkoitettu SPF 50+ aurinkovoide lisää. Voide on toiminut käytössäni niin hyvin, että haluan vinkata siitä myös teille. RETIPALM Derma Cosmetic Sun Protection Body & Face 50+ on loistovalinta erityisen valoherkälle iholle, joka sietää huonosti aurinkoa. Tuote tarjoaa iholle kolmoissuojan, johon kuuluu UV-A ja UV-B suodattimien lisäksi valoa poispäin heijastavat mikropigmentit. Lisäksi mukana on kasviperäisiä ainesosia, jotka suojaavat ihoa DNA-vaurioilta ja vapailta radikaaleilta. Tuotteessa on käytetty alunperin Kalaharin aavikolta löydettyä kasvia (Citrullus Lanatus), joka on kehittänyt oman suojamekanismin kuivuutta ja UV-säteilyä vastaan.

Incilistalta löytyy panthenol, C-vitamiini , E-vitamiini, allantoiini, aktiiviaineet vesimelonista, titaanioksidi, UV-A ja UV-B suodattimet.

 
Entä milloin tehokas SPF 50+ aurinkosuoja on tarpeen?

Olen vaaleaihoinen, palan suhteellisen herkästi ja rusketun erittäin huonosti (ihotyyppi 2). Auringon vaikutus näkyy ihollani lähinnä rumina pigmenttiläiskinä, joita haluan ennaltaehkäistä. Kaulallani on myös arpi, joka vaatii tehokasta suojaa. Auringon ihoa vanhentava vaikutus on ikävä tosiasia, joka on myös syytä muistaa. Iho voi olla erityisen valoherkkä myös lääkityksen tai raskauden aikana. Muita syitä voivat olla ihon herkistyminen esim. voimakkaiden kuorintojen, laser- tai kirurgisten toimenpiteiden jälkeen. 


Retipalm Sun Protection SPF 50+ on pakattu pumppupulloon, joka on käytössä kätevä ja siisti. Tyhjiöpakkaus suojaa tuotetta lämmön ja ilman haitallisilta vaikutuksilta. Levitän voiteen aamulla puhtaalle iholle - alle ei tarvita välttämättä edes kosteusvoidetta. Voide on koostumukseltaan kevyt ja hyvin imeytyvä (ei tahmeutta tai valkoisuutta). Aurinkovoiteen päälle voi tarvittaessa levittää myös meikkivoiteen ja puuterin. Esim. No7 CC-voide levittyy kasvoilleni loistavasti n. 15 min aurinkovoiteen jälkeen. Näin käyttömukava voide ei jää nurkkiin pölyttymään, varsinkin kun kyseessä on tuoksuton koko perheen tuote. Samasta pullosta voi levittää voidetta sekä kasvoille että vartalolle monta kertaa päivässä. 
Huom: sarjalta löytyy myös SPF 20 aurinkovoide.
 
Retipalm ihonhoitotuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä, synteettisiä väriaineita tai tuoksuja, haitallisia säilöntäaineita, eläinperäisiä ainesosia. Tuotteita ei testata eläimillä.  Tuotteet valmistetaan Saksassa. Jälleenmyyjät täällä.
 

Kivoja kesäpäiviä kaikille - lomalla ja ilman :)


  

Tuote saatu testattavaksi blogin kautta.4 kommenttia:

 1. Sellaista vaan kyselen, että olettekohan Kaapelille tulossa näyttelemään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emme ole tulossa. Oletteko te Sulon kanssa menossa?

   Poista
  2. Voi kuinka kiva! Toivotaan, että Sulo tykkää :). Otto viihtyi ihmeen hyvin.

   Poista