lauantai 5. heinäkuuta 2014

Tarpeellisia hankintojaHyvinvoinnin tavaratalon tilaus saapui perille taidokkaasti pakattuna. Kaikki korkit oli teipattu kiinni ja tavarat oli aseteltu tarkasti paikoilleen. HT:n periaatteisiinhan kuuluu pakkausmateriaalin uudelleenkierrättäminen ja vähentäminen. Tilaukseni oli tällä kertaa varsin runsas, sillä kaikesta oli taas puutetta ja en myöskään halunnut maksaa toimituskuluja. Tällä hetkellä HT:n toimitus Ärrälle näyttää maksavan vain euron eli paljon vähemmän kuin vielä viikko sitten.
Laatikko oli pullollaan kaikkea tarpeellista, osa tuotteista oli tilattu valmiiksi syksyä ajatellen - kuten nämä buusterit. Taikajuomani nimi on Floradix, joka on mielestäni maailmankaikkeuden paras rautavalmiste. Hemoglobiiniarvo kohoaa takuuvarmasti ja ilman vatsanväänteitä. FRIGGS C-vitamiini on ostettu tilapäistä flunssantorjuntaa varten ja D-max huolehtii D-vitamiinin saannista myös vuoden pimeimpänä aikana.
Pesuaineiden puoleen joudun kääntymään jo ennen syksyä. Minulla ei ole aikaisempaa kokemusta Sonett -tuotteista, mutta luontoa kunnioittavia pesuaineita on aina mukava käyttää. WC:n Puhdistusaine ja Lasinpesuneste ovat 100% kasviperäisiä ja biohajoavia. Samoin Orange Power Cleaner, joka on rasvanliuotin. Se toimii hyvin mm. keittiössä.
 Onko teillä kokemusta näistä?Meillä käytetään Himalajan ruususuolaa, jota ei prosessoida kemiallisesti. Suola on suloisen vaaleanpunaista ja sitä voi käyttää tavallisen suolan tapaan. Voisin melkein väittää, että ensimmäisen pussillisen jälkeen ostaa myös toisen ja kolmannen..Ja lopuksi tilaamani luonnonkosmetiikka. Puolet tuotteista tuli herkkäihoiselle miehelleni, joka tykkää kovasti Lavera Men Sensitive sarjasta (postaus). Tilasin uuden suihkusaippuan ja deon loppuneiden tilalle. Ihmevoide Môa The Geen balm purkki pitää olla aina kaapissa valmiina. Se hoitaa kaiken hyttysenpistoista hiertymiin (postaus). Cattier Paris kuorinta oli aivan ihanaa (postaus), joten nyt ajattelin testata myös sarjan Gentle Cleansing Milk puhdistusmaidon.


Ihanaa kesälauantaita!

2 kommenttia:

  1. Kiitos tuosta rautavinkistä! Itse syön rautaa, kun on taipumusta alhaisiin arvoihin. Periytyy suvussa. Pahimmillaan hemoglobiinit olleet alle sadassa... Normi on sellainen 120 ja joskus on mitattu huikeat 138, mut se on harvinaista. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi nestemäinen rautavalmiste imeytyy paremmin kuin tabletit, joten suosittelen kokeilemaan sitä. Se sisältää myös muuta piristävää kuten C- ja B -vitamiineja. Ilman taikajuomaani, hemoglobiiniarvoni on paljon alle viitearvojen.

      Poista