keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

philosophy take shelter aurinkovoide kasvoilleHellepäivän aamu ja ilta ovat parasta blogiaikaa, muina aikoina olen liian kuitti tekemään yhtään mitään. Tämä on juuri se olotila, jota olen odottanut koko pitkän talven, joten en valita. Kosmetiikan puolella ahkerassa käytössä ovat nyt aurinkosuojavoiteet - täällä ei eletä yhtään kesäpäivää ilman niitä.  
philosophy take shelter spf 30 pa+++ aurinkovoide on pakattu näppärään 30ml pumpputuubiin, joka kuluu yhden kuuman kesän aikana varmasti loppuun. Pakkaustapa on mielestäni loistava, sillä tämän tuubin kanssa ei saa sotkua aikaan edes hikisormilla. Tuoksuton voide on koostumukseltaan yllättävän kevyttä ja hyvin imeytyvää. Sanoisin, että voide toimii mukisematta sekä hoitovoiteen päällä että meikkivoiteen alla. Homma toimii hyvin myös paljaalla iholla, joka taitaa olla helteen uuvuttaman kesäihmisen perusolotila - ei turhaa puunaamista. SPF 30 riittää yllättävän hyvin suojaamaan vaaleaa ihoani (ihotyyppi 2). Laitan voiteen kasvojen lisäksi aina myös kaulalle ja dekolteelle. Tämän kanssa toimii hyvin myös Diego Dalla Palma SPF 50+ aurinkosuojapuikko, jota laitan lisäksi mm. arven päälle.
 Tuote liikkuu muistaakseni noin 24 euron hintaluokassa, 
joka on mielestäni varsin kohtuullinen hinta hyvin toimivalle aurinkovoiteelle.  
Sarjaa myy Sokos ja Emotion.

Oletteko jo testanneet tämän?

Superhelteitä odotellessa..Tuote kuuluu sarjaan postilaatikosta löytynyttä kivaa ;)

11 kommenttia:

 1. Tämä löytyy itseltänikin ja on aktiivisessa käytössä. :) Tykkään tosi paljon! Kerrankin kevyt ja meikin alle sopiva aurinkotuote! Ja pakkaus on ilo silmälle, kuten philosophyn tuotteet aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimiva ja muun käytössä olevan kosmetiikan kanssa yhteensopiva juttu. Tykkäsin kyllä kovasti :)

   Poista
 2. Kuullostaa hyvältä, omia kokemuksia ei ole. :)

  VastaaPoista
 3. Vaikuttaa ihanalta ja tuubilla on todella tyyliä. Pidän todella paljon Philosphyn tuotteista, niissä on ajatusta ja tuoksut ja purkit viehättää. .:) Tätäkin olisi kiva kokeilla ja rasvailla itseään tyylilllä. ;)

  Ihanaa viikkoa toivottelee Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sarjan tyyli miellyttää silmää, eikä sisältökään tuota pettymystä :). Philosophy taipaleeni on vasta alussa.

   Ihania kesäpäiviä!

   Poista
 4. Pumpputuubi on kyllä mielettömän kätevä! Kesällä kaikki voidepurkit on hiekassa ja lähmässä, kun niitä mukana kuljettaa. Tuotapa täytyy harkita. :)
  Kysyn tässä samalla, että onko sinulla ollut testissä arpivoiteita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on ikävä leikkausarpi kaulalla. Sen ensihoitona käytin silikoniteippiä ja silikonivoidetta (saa apteekista). Ne ovat erityisen hyviä varsinkin silloin, kun arpikudos alkaa paksuuntua keloidiksi. Teippauksella arven reunat myös liittyvät hyvin yhteen. Arpea kannattaa myös rasvata ahkerasti (tähän käy ihan perusvoide). Oma arpeni on nykyään aika huomaamaton.

   Millainen arpi on kyseessä?

   Poista
 5. Leikkausarpi on minullakin kyseessä. Operaatiosta on nyt pari kuukautta, ja mietinkin, onko jo liian myöhäistä alkaa käyttää tuota silikonivoidetta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tietysti hyvä aloittaa arven hoito heti leikkauksen jälkeen. Ihon korjaantuminen kestää kuukausia, joten uskoisin ettei ole myöhäistä aloittaa nytkään. Kannattaa ainakin kokeilla :)

   Plastiikkakirurgit hoitavat paksuuntuneita arpia kortisoniruiskeella, jonka vaikutuksesta paksuuntuma katoaa heti. Varsin tehokas ja edullinen keloidihoito siis.

   Poista
  2. Täytyypä vielä aloittaa arpivoiteen käyttö. Vaikka ihomuutokseni leikattiin plastiikkakirurgilla, oli ohjeet kotihoidosta aika puutteelliset, ja eihän siinä sitten hoksannut kaikkea kysyä. Kiitos sinulle siis vinkeistäsi, nyt rasvailemaan vaan. :)

   Poista