Sivut

perjantai 26. syyskuuta 2014

Testissä SUPERMOOD




Supermood on uusi suomalainen ekokosmetiikkasarja, jonka takana seisoo kauneuden monitoiminainen Anne KukkohoviAnne on sarjan sielu ja tuotteet pohjautuvatkin hänen kokemuksiinsa. Tuotteet on valmistettu Suomessa ja ne täyttävät sertifioidun luonnonkosmetiikan kriteerit. Sarja käyttää puhtaita, innovatiivisia ja jopa erikoisia ainesosia. Perinteisen ihotyyppiajattelun sijaan tarjolla on toisiaan tukevia moodeja eli linjoja. Elokuussa lanseerattiin ensimmäinen eli Egoboost linja, jonka sanotaan vahvistavan immuniteettia ja itsetuntoa. Beauty Sleep- ja Youth Glo –moodit lanseerataan marraskuussa 2014 ja syksyllä 2015. Supermood tuotteet limittyvät hyvin yhteen ja kauneutta on tarkoitus vahvistaa sekä sisäisesti että ulkoisesti.


ORAC-arvo tarkoittaa antioksidanttista tehoa. Kuva täältä.

 Egoboost -linjan tuotteet sisältävät mm. pakurikääpää, joka on lehtipuiden kyljessä kasvava lahottajasieni. Tämä ainesosa on minulle uusi ja tuntematon polku, mutta pakurikääpää on itseasiassa käytetty jo vuosisatojen ajan. Pakurikääpä sisältää poikkeuksellisen suuren määrän antioksidantteja ja sen teho on tieteellisesti todistettu.

Entä voiko suklaata syömällä kaunistua? Kyllä, Egoboost Beauty Chocolate suklaa on suunniteltu niin, että siitä saa hyvänmielen lisäksi myös päiväannoksen ihoa kiinteyttävää kollageenia. Itse syön muutenkin joka päivä palan tai pari tummaa suklaata, joten tämä ajattelutapa sopi minulle paremmin kuin hyvin. Yhden levyn kokemuksella voin sanoa, että suklaa maistui vahvalta, se ei ollut lainkaan makeaa. Ja kyllä, ostan sitä jatkossa myös lisää. Suklaa on käsintehty Helsingissä, joten se myös maksaa normisuklaata enemmän (8€/50g). 

 


Valitsin testiin tähän vuoden aikaan varsin mainiosti sopivan tehokosteuttavan seerumin. Egoboost Moisture Kick Serum sopii kaikille ihotyypeille ja se lupaa tuoda kosteutta ja joustavuutta janoiselle iholle. Seerumia voi käyttää sellaisenaan tai sekoittaa muihin linjan tuotteisiin.

Seerumi on pakattu lasiseen pipettipulloon, joka on erittäin käyttömukava. Ainetta on helppoa annostella vaikka yksi pisara kerrallaan. Tavallinen kerta-annos on noin 2-3 tippaa. Aine on koostumukseltaan ohutta, maitomaista ja hyvin imeytyvää. Iholleni jää mukavan pehmeä tuntu, joten voin allekirjoittaa tehokosteuttavan vaikutuksen. Pintakuivuus katoaa kuin taikaiskusta. Ihana tuote meikin alle. Seerumi ei kaipaa päälle edes hoitovoidetta. 

Entä onko Suomessa valmistettu luonnonkosmetiikka kallista? Egoboost tehoseerumi 30ml maksaa 59€. En pidä hintaa edes kalliina, kun sitä vertaa esim. selektiivisen kosmetiikan vastaaviin tuotteisiin, joiden hinta on lähes aina kolminumeroinen luku.




Pidän sarjan raikkaan vaaleansinisistä pakkauksista todella paljon. Ulkoasu vaikuttaa selkeältä ja helposti lähestyttävältä. Seerumin incilista on rakenteeltaan loistava. Ainesosat avautuvat varsin nätisti ja helppolukuisesti. Sydän tarkoittaa luomuviljeltyä, tähti luonnollista alkuperää olevaa ja risti synteettistä ainesosaa. Synteettisiä ainesosia on käytetty vain hyvin vähän, ne ovat lähinnä säilöntäaineita.

 Aqua (Water) ★
Betula Pendula (Birch) Sap ♥︎
Caprylic/Capric Triglyceride ★
C14-22 Alcohols, C12-20 Alkyl Glucoside ★
Glycerin ★
Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil ♥︎
Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil ♥︎
Butyrospermum Parkii (Shea) Butter ♥︎
Ficus Carica (Fig) Fruit Extract ♥︎
Inonotus Obliquus Extract ★
Maltodextrin ★
Hydrolyzed Hyaluronic Acid ★
Tocopherol ★
Parfum ★
Citronellol ★
Limonene ★
Linalool ★
Xanthan Gum ★
Lactic Acid★
Sodium Dehydroacetate ✤
Sodium Benzoate ✤
Potassium Sorbate ✤


   

 

Supermoodia myy netissä ainakin Hyvinvoinnin Tavaratalo ja Jolie

Kaikki jälleenmyyjät löytyy täältä.  

 

Oletteko jo ehtineet tutustua?     




Sain tuotteet testiin. 
Blogger muutti incilistan jälkeisen tekstin suureksi. Koittakaa kestää.

12 kommenttia:

  1. En ole - mutta tarkoitus olisi. Suomalaista yrittäjyyttä - ja symppistä Annea - on syytä tukea;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On aivan mahtavaa, että Suomessa osataan tehdä näin loistavia tuotteita. Yksi Annen unelmista on selvästi käynyt toteen, sillä nämä tuotteet on tehty suurella sydämellä.

      Poista
  2. Komppaan edellistä, kokeilen ennen pitkää, kun jonkun tuotteen tarve tulee.
    Tätini perhe juo pakurikääpäteetä ja se kyllä maistui kamalalta! Mutta uskottava kai on, että pakurikääpä voi toimia ulkoisestikin nautittuna:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakurikääpä on oikea superfood, joten sitä pitäisi nauttia myös sisäisesti. Mutta itse valitsen mielummin tämän helpomman tien. Pahaa teetä on vaikea saada kurkusta alas. Muistelen, että Supermood suklaa sisältää myös pakurikääpää.

      Poista
  3. Kiva lukea arvio näistä! Luin suurella mielenkiinnolla mainokset sarjasta lanseerauksen aikaan. Hienoa että Suomessa tehdään tälläinen laadukas ihonhoitosarja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin seuraavaksi käydä kaupan testeritelineen perusteellisesti läpi, sillä en tunne vielä sarjan muita tuotteita. Seerumin kanssa oli hyvä aloittaa kokeilu. Supermood on mielestäni erittäin laadukas sarja, joka vastaa hyvin nykypäivän kuluttajan vaatimuksiin. Testit jatkuvat tulevaisuudessa, kun saan ensin pari muuta juttu alta pois :)

      Poista
  4. En ole ehtinyt, mutta tää on tosi mielenkiintoinen sarja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syksy on tuonut mukanaan kaikkea kivaa. Ymmärrän hyvin kiireesi :)

      Poista
  5. Sarja vaikuttaa todella mielenkiintoiselta uudelta tulokkaalta, johon varmasti tutustun jossain vaiheessa! :) Täälläkin tuetaan suomalaista yrittäjyyttä, ehdottomasti. Ja vielä kun ekokosmetiikkasarjasta on kyse, niin kiinnostaa vieläkin enemmän.

    VastaaPoista
  6. Tämä oli minulle ihan uusi ja mielenkiintoinen juttu. Täytyypä pitää silmät auki kosmetiikkaostoksilla, koska mielelläni kokeilen tätä sarjaa, kun jollekin tuotteelle tarvetta tulee. Tuo tumma suklaa on muuten ihan mahtava juttu, myös naamiona käytettynä. :)

    http://pikku-bambin.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on ollut käytössä yksi luonnonkosmetiikan suklaanaamio.. se oli ihana!

      Poista