sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Testissä PHYTOCÉANE uudet anti-age tuotteet
Blogini syntyi alunperin halusta löytää loistavia tuotteita, joita voin täysin sydämin kuuluuttaa maailmalle myös toisten löydettäviksi. Kuljen edelleen sitä samaa polkua pitkin, mutta hyvät löydöt ovat saaneet minut pohtimaan matkani tarkoitusta. Olenko jo päässyt perille? Haluanko edes jatkaa eteenpäin? Tarvitaanko minua enemmän kotona kuin blogissa? Välillä olisi mukavaa vaan olla ja nauttia saavutuksista eli niistä mahtavista tuotteista, jotka sopivat iholleni täydellisesti. Onneksi tarjolla on myös ihania levähdyspaikkoja kuten merellinen Phytocéane, joka uutuustuotteita sain kokeiluuni. 
Ja matkan on kyllä tarkoitus jatkua tästä eteenkinpäin, ei siis syytä huoleen.

Phytocéane on luontoa kunnioittava ja ihoa hemmotteleva ammattikosmetiikan ihonhoitosarja. Sarja viljelee meren kultaa laboratoriossaan Bretagnen Saint Malossa. Jokainen tuote on kehitetty huolehtimaan ihon ihanteellisesta kosteustasapainosta, joka on myös omasta mielestäni kauneuden perusta. Hyvin kosteutettu iho pystyy hyödyntämään parhaiten myös aktiiviaineiden tehot.

Phytocéane anti-aging -linjan uutuustuotteet vannovat mm. merikristallin, merifenkoliuutteen ja erilaisten merilevien nimeen. Tuotteiden luvataan ehkäisevän ja hidastavan juonteiden syntyä sekä huolehtivan ikääntyvästä ihosta monipuolisesti. Iho saa myös tärkeää suojaa ympäristön negatiivisia vaikutuksia vastaan. 


Youth Smoothing Cream on koostumukseltaan kivan pehmeä ja täyteläinen. Voide on tarkoitettu päivävoiteeksi kaikille ihotyypeille. Lisäksi voide toimii rasvaisen ja sekaihon yövoiteena. Voiteen tuoksu on mielestäni erityisen onnistunut. Se on hurmaavan raikas ja mieto - jopa salaperäinen. Ihoni jää päivävoiteen jälkeen mukavan joustavaksi ja kaikki pintakuivuus on poissaTämä on täydellinen voide myös meikin alle. Voide tarjoaa iholleni kunnon ravitsevan shotin heti aamusta.

Ainesosaluettelosta löytyy mielenkiintoisia aineita kuten mm. sheavoi, pistaasiöljy, samphireuute, gorse-öljy, phormidium-levä ja lähdemerivesi. 

Kuivaihoisena ihastuin hurjan paljon myös sarjan Night Renewal Cream yövoiteeseen. Voide on päivävoidetta täyteläisempi, joten se on mukavaa levittää ravitsemaan kosteusköyhää ihoa iltapuhdistuksen jälkeen.  Voide jättää raikkaan ja pehmeän ihotuntuman. Pitkällä tähtäimellä koen myös ihoni napakoituneen ja heleytyneen. Arvostan korkealle myös ihastuttavan miedon tuoksumaailman, joka ei häiritse yöuntani.

Aktiiviaineina ovat pistaasiöljy, dictyopteris-leväöljy, dilsea carnosa - punalevä , chlorella vulgaris -viherlevä ja lähdemerivesi.
Renewing Smoothing Mask voidenaamio on todellinen ihoni pikakaunistaja. Naamiota voi käyttää ihan sellaisenaan tai sen vaikutusta voi tehostaa esim. saunanlämmössä. Ainetta levitetään iholle paksu kerros ja 10min jälkeen naamio pyyhitään pois esim. kasvosienillä. Olen tämän kanssa hieman ihmeissäni, sillä paksu kerros katoaa ihooni lähes kokonaan. Ja lopputulos on superpehmeä.


Janoaako ihonne kosteutta näin kesän jälkeen?


Phytocéane jälleenmyyjät löydät täältä.
Hinnat:
  Youth Smoothing Cream 50ml 69
 Night Renewal Cream 50ml 69€
Renewing Smoothing Mask 50ml 35

6 kommenttia:

 1. Phytocèanella on ihana tuoksumaailma. Itse en ole ehtinyt vielä testata näistä muuta kuin tuota naamiota, joka on kyllä ihana. Luulen, että sun arvostelujen perusteella oma pintakuiva iho tulee rakastamaan näitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että ihastut näihin. Kaikki pintakuivuus katoaa hyvin nopeasti. Olen aivan rakastunut myös sarjan tuoksuihin :)

   Poista
 2. Sain myös näitä kokeiluuni ja kovasti olen tykännyt. Yleensä anti age tuotteet kun ovat supertuhteja, nämä sopivat myös seka- ja rasvoittuvallekin iholle. Tuoksumaailmasta olen hiukan eri mieltä, mutta onneksi tuoksut eivät ole voimakkaita.

  Huomasin vasta äsken, että naamiossa on ainesosalistan etupäässä kaoliini :). Jännä naamio!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tuoksu on aika ratkaisevassa roolissa kun puhutaan käyttömukavuudesta - varsinkin yövoiteessa. Et ilmeisesti pitänyt näiden tuoksusta? Itse pidin sitä tosi kivana :)

   Poista
 3. AntiAge on tässä iässä se taikasana ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihonhoidon ihania taikoja ja sanoja :)

   Poista