sunnuntai 21. syyskuuta 2014

CLEAN SkinMaailmassa on paljon ihania hyvänmielen tuoksuja. Sellaisia, jotka jäävät kummittelemaan mielen sopukoihin vuosiksi. Muistan mummoni leipomien karjalanpiirakoiden tuoksun. Ja mieleeni palaa yhä pienen kissanpennun tuoksu lapsuudesta. Tiedän miltä vuodenajat tuoksuvat.
On myös tuoksuja, joita kaipaa syvästi, mutta ei voi enää tavoittaa.

CLEAN Skin kuuluu ehdottomasti ikimuistoisten tuoksujen sarjaan. Mieleeni piirtyy yhä hetki, jolloin sain tuoksun omakseni. Se oli rakkautta ensinuuhkaisulla ja tunnelma vaan parani tuoksun lämmetessä omalla ihollani. Skin on mielestäni tyylikkään hienostunut tuoksu, johon on helppoa ihastua myös pidemmäksi aikaa. Tuoksu lanseerattiin muistaakseni jo pari vuotta sitten.
CLEAN Skin yrittää häpeilemättä tavoitella lämpimän, paljaan ihon tuoksua puuvillalakanoiden välissä. Eikä lakanan ja ihon välissä ole vaatteita pilaamassa tunnelmaa. Skin ei ole tunkeileva, se lähestyy hajuaistia lempeästi kosketellen. Tuoksu kestää iholla tunteja, mutta ei loputtoman pitkään. Päivän aikana voi joutua turvautumaan vielä ainakin toiseen kierrokseen. 

Tuttu lasipullo on kauniin purppura. Se on samaa sarjaa kotipihan kukkaistutukseni (keijunmekko) kanssa. Pidän erittäin paljon Cleanin selkeästä linjakkuudesta. Yksinkertainen pullo antaa tilaa itse tuoksulle.

Alkutuoksussa esiin nousee aavistuksen makea hunajamelonin tuoksu. Mukana on myös lootuksen kukka ja raikas ilma. Tuoksun ensivaikutelma onkin mielestäni cleanin tuoksujen tapaan raikas - ehkä myös hieman saippuainen. Sydäntuoksusta mieleeni nousee vesimäisiä elementtejä, joita en osaa sen tarkemmin eritellä. Sydäntuoksun muodostavat kasteiset terälehdet, veden tuoksu ja sininen ruusu. Koen pohjatuoksun olevan ihanan lämmin, kermainen ja puumainen. Sen takaa löytyy valkoinen myski, amber-puu ja kermainen vanilja.


Oletteko tuoksutelleet tämän?

Kivaa syyspäivää :)


Tuoksu on saatu.


11 kommenttia:

 1. Minulle Cleanin tuoksut edustavat edelleen tuntematonta maaperää. Sen verran ihanasti näitä aina kuitenkin blogissasi kuvailet, että täytyisi vihdoin käydä tuoksuttelemassa :) Ihanaa syyspäivää sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Näitä postauksia on aina niin kiva tehdä. Cleanin tuoksut ovat ihanan raikkaita ja kevyitä. Kivoja arkituoksuja :)

   Poista
 2. Cleanin tuoksut ovat ihan mahtavia, mutta tämä Skin on niistä ehkä vähiten suosikkini. Omalla ihollani se ei toimi ollenkaan, se menee tosi tunkkaiseksi :/ Harmi, sillä työkaverillani tämä on taas ihan eri tarina :) Lämmin, pehmeä ja suloinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On oikeastaan aika jännittävää seurata tuoksun muuttumista omalla iholla. Joku tuoksu voi olla toisella tosi ihana, mutta omalla iholla se ei toimi lainkaan.

   Poista
 3. Skin on suosikkini. �� Tää on ihanin.

  Ihanaa iltaa toivottelee Tiia

  VastaaPoista
 4. Kylläpä on hurmaavat kuvat ja myös kuvailusi tästä tuoksusta! Alkoi heti kiinnostaa, en usko kiinnittäneeni tuohon tuoksuun aiemmin mitään huomiota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   En voinut olla käyttämättä keijunmekkoa noissa kuvissa.. sopivat niin hyvin yhteen. Löysin tästä omaan makuuni sopivan arkituoksun :)

   Poista
 5. Cool cotton on ollut suosikkini, täytyy käydä testaamassa Skin! :)
  T. Satu K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Satu,

   Myös Skin on aika ihana. Tuoksuttele ihmeessä :)

   Poista
 6. minun tuoksuni on vanilja myski myös vaikea löytää näitä tuoksuja :)

  VastaaPoista