perjantai 3. lokakuuta 2014

CLEAN Warm Cotton - tarina ystävyydestä
Ystäväni lempituoksu on ollut jo pitkään CLEAN Warm Cotton
Tuoksu onkin mielessäni hyvin vahvasti henkilöitynyt juuri ystävääni. 
Warm Cotton on lämmin, koskettava, rauhoittava ja nostalginen. 
Se on puhtaan pyykin ja kodin tuoksu. Se kertoo minulle myös ainutlaatuisesta läpi elämän kestäneestä ystävyydestä. Warm Cotton koskettaa syvältä, halaa lämpimästi ja hymyilee valloittavasti. Se lohduttaa surussa ja tuo kyynelposkelle auringon. 
Lämmin puuvilla koskettaa ilman sanoja.

Warm Cotton lanseerattiin jo vuonna 2007. Se oli tuoksusarjan viides tuoksu. 
Mistään ihan uudesta jutusta ei siis ole kysymys. Tuoksu on muiden Cleanin tuoksujen tapaan kevyt ja se kestää iholla tunteja, mutta ei koko päivää. Pullon raikas väri kuvaa hyvin itse tuoksua. 
Koen tuoksun alun sitruksisen raikkaana, puhtaana ja pirteänä. Ensituoksun muodostavat sitrus, päärynä ja rautayrtti. Tuoksu muuttuu ihollani pikkuhiljaa merellisen raikkaaksi ja saippuaiseksi. Sydäntuoksussa on mukana hedelmäistuoksua, appelsiinipuun kukkia ja merellisiä tuoksuja. Lämpimästä pohjatuoksusta esiin nousee valkoinen myski, meripihka ja saniainen, joista kaksi ensimmäistä on suhteellisen helppoa tunnistaa.
Miltä ystävyys teidän mielestänne tuoksuu?
Eli toisin sanoen..
mikä on ystävänne lempituoksu?


Hauskaa viikonloppua kaikille!Tuoksu on saatu kuvattavaksi blogia varten.

14 kommenttia:

 1. Minä olen pitkään viihtynyt Bossin Womenissa tai Burberryn Weekendissä. Tämä kirjoitus herätti kyllä kiinnostukseni tätä tuoksua kohtaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Warm Cotton on mielestäni varsin oiva arkituoksu. Siinä on vahvasti esillä raikkaus ja saippuaisuus. Oli vaihteeksi kivaa, kirjoittaa ystävän tuoksusta :)

   Lempituoksusi ovat muuten aivan ihastuttavia! Nyt tiedän miltä Sulo tuoksuu. Meillä valitetaan aina, että kissat tuoksuvat hajuvedeltä. Olen aika kova halimaan poikia :D

   Poista
 2. Hei,

  Olen huomannut että blogissasi on nykyään vain pelkkiä saatuja tuotteita. Miksi et esittele enää omia ostoksias, vai onko niitä enää ollenkaan kun saat kaiken firmoilta? Pidin blogistasi ennen kovasti mutta nyt siitä paistaa pelkät yhteistyökirjoittelut läpi. Jotenkin liian markkinoivaa tekstiä. En toki lopeta tekstiesi lukemista, mutta ilolla odottelisin jotain omiakin ostoksiasi näiden kaikkien saatujen väliin.
  - T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta T.

   On totta, että kosmetiikkatestiin tarjotaan paljon tuotteita, mutta en koskaan kirjoita tuotteista, joita en itsekin ostaisi. En edes hyväksy kaikkea tarjottua. Yhteistyön avulla pystyn löytämään ajankohtasia tuotteita. Kirjoitan aina oman mielipiteeni. Kyse on myös kosmetiikan testaamisesta.
   Yritän jatkossa panostaa myös itse ostamiini tuotteisiin, mutta oma raha ei tee tuotteesta yhtään sen parempaa. Toiveesi on kuultu :)

   Poista
 3. Multa löytyy tästä Warm Cottonista ihan pikkuruinen pullo :) oliskohan 5ml kokoinen. Tosi helppo ottaa matkalle mukaan! Ja tuoksukin on kelpo, vaikka oma suosikkini onkin Fresh Laundry :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä noita pikkupulloja muuten saa? Perinteinen näytekokohan on kai se 2ml.

   Poista
 4. Ihana postaus. <3 En tiedä miksi, rakastan näitä tuoksuja, mutta ne eivät tuoksu ihollani kovin hyvältä parin tunnin päästä. Niin tylsä juttu, koska miltei jokaikinen näistä tuoksuista tuoksuu nokkaan hyvältä.

  Ja komppaan siinä, ostettu tai saatu tuote ei muuta tuotteen sisältöä. Joten minulle on ns.sama onko postauksen aihe ostettu vai saatu. Itse tuote nimenomaan kiinnostaa. <3

  Joitain ihmisiä kenties ärsyttää se saaminen, että saa jotain ilmaiseksi tai sitten se, ettei luoteta postaukseen vaan luullaan, että kehutaan jotain tuotetta yhteistyökumppanuuden säilyttämisen takia. Sellainen olisi kovin lyhytnäköistä bloggarilta. Mutta jos on luotto bloggariin, kuten minulla sinuun, niin ei ole niin mitään väliä onko ostettu vai saatu. .:)

  Ja hih, mieluusti minäkin ottaisin omaan blogiin juttuja testiin, jos saisin. ;)

  Kaunista ja tuoksuvaa viikonloppua toivottelee Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonloppuni on tähän asti ollut todella tuoksuva.. olin nimittäin risteilyllä ja tuoksuttelin ihania juttuja 23h. Myönnän ostaneeni kosmetiikkaa :)

   En edes erottele tuotteita ilmaisiin ja ostettuihin.. ei sillä ole väliä testin kannalta!

   Kivaa viikonlopun jatkoa :)

   Poista
 5. Warm Cotton on toiseksi ihana Clean Fresh Laundryn jälkeen omaan nenääni. :)

  VastaaPoista
 6. Jatka vaan kauniita postauksiasi. Täältä olen löytänyt monta todella hyvää tuotetta, jotka olisi muuten jäänyt huomaamatta. Lehdet pursuaa suurten merkkien ylisanaisia mainoksia ja manipuloituja kuvia. Tuskin monet pienet tuotemerkit pystyisivät tulemaan esille ilman bloggareiden apua. Olen huomannut että saat monia tuotteita testattavaksi ennen kuin ovat edes kaupassa. Kelpais minullekkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nostit esiin tärkeän asian. On nimittäin tärkeää, että saa uuden tuotteen ajoissa testiin. Se ei olisi mahdollista ilman yhteistyökumppaneiden apua. Blogin täytyy liikkua ajassa tai mielummin askeleen edellä :)

   Poista
 7. Oma suosikkituoksu on ollut kauan aikaa Lacosten Pour Femme ja parhaan ystäväni taas Alyssa Ashleyn Musk. Luettuani kirjoituksesi kiinnostus kasvoi kokeilla tuota Warm Cottonia :) Hyvältä vaikuttaa :)

  VastaaPoista