maanantai 27. lokakuuta 2014

TRESemmé 7 Day Keratin Smooth System Olen aina valmiina testiin, kun joku lupaa ryhtiä kurittomalle pörröpäälleni. TRESemmé 7 Day Keratin Smooth System sisältää kolme tuotetta, jotka yhdessä käytettyinä lupaavat hiuksille seitsemän päivää kestävän sileyden. Kuulun oman luonnonkiharani kanssa selvästi näiden tuotteiden kohderyhmään. Kuten kuvasta voi nähdä, testini alkoi jo kesällä. Osa testeistä vaatii vähän enemmän aikaa.
 Käytän siis kolmea tuotetta yhdessä. Ensin pesen hiukseni linjan shampoolla ja perään laitan hoitoaineen, joka sisältää saman lämpösuojan kun viimeisenä käytettävä hoitovoide. Hoitoaine kosteuttaa hiusta ja vähentää takkuisuutta. Tuotteet sopivat myös värikäsitellyille hiuksille. Lopuksi pyyhekuivaan hiukseni ja lisään 7 Day Smooth System heat activated treatment -hoitovoiteen - suositeltu määrä on aika suuri eli 8-10 pumppausta. Tämän jälkeen föönaan hiukseni kuiviksi ja käsittelen ne vielä suoristusraudalla. Lämpö aktivoi hoitovoiteen Thermal-teknologian. Hoitovoiteen luvataan sekä hoitavan että silottavan hiuksiani ja vaikutuksen pitäisi kestää jopa neljä pesukertaa. Hoitovoidetta ei siis tarvitse käyttää joka pesun yhteydessä - noin kerran viikossa riittää.
 Oma kuriton luonnonkiharani on kosteassa syyssäässä varsin vaikeasti hallittava eli kosteus kihartaa hiukseni aivan väkisin. 7 Day Smooth System toimii hiuksissani kuitenkin yllättävän hyvin. Hiukseni tuntuivat käteen kivan pehmeiltä ja sileiltä jo ensimmäisen käsittelyn jälkeen. Kokonaisuus on selvästi helpommin hallittava vielä parin seuraavankin pesun jälkeen eli noin viikon ajan. 

 Voin suositella tuotteita kaikille muillekin pörröpäille, jotka kaipaavat sileyttä ja hallittavuutta. Kaikki tuotteet maksavat alle kymmenen euroa - ovh 8,80€. Kolmikon tärkein tuote on ehdottomasti hoitovoide. Tuotteiden tuoksu on se perinteinen TRESemmé, joka ei aiheuta minussa suuria tunteita puolesta tai vastaan.

TRESemmén nettisivut kannattaa myös kurkata, 
siellä voi mm. selvittää oman hiusprofiilinsa nopean testin avulla.


Oletteko ehtineet kokeilla näitä?Tuotteet on saatu kokeiluun.

2 kommenttia:

 1. Ihania kesäisiä kuvia, nyt on se aika vuodesta, kun oikeasti toivoisi, että olisi joko kesä tai kunnon talvi. Kuolen tähän pimeyteen... :(

  Tresemmèn tuotteista ei ole itselläni kokemusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä - mieli kaipaa valoa.

   Olen käyttänyt aika paljon TRESemmén tuotteita. Keratin Smooth -linja sopii hiuksilleni erittäin hyvin, eikä hintakaan ole paha :)

   Poista