sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Marraskuun LivBox on perillä..LivBox Marraskuu saapumiskuvio näytti taas tutun kulmikkaalta. Kireä Kiireinen postimies jätti noutolapun postilaatikkoomme ja sain noutaa lähetyksen postista perinteiseen tapaan päivän myöhässä. Ei tähän totu..

Marraskuun teemana on pikkujoulukauteen mainiosti sopiva glamour eli kiiltoa ja kimallusta on kai luvassa.. vai onko? Olin täysin varma, että laatikosta löytyy joku ihana hilekynsilakka tai tummanpuhuva huulipuna. Mutta ei. LivBox Glamour osaa todella yllättää.
Kunnon juhlatunnelman voi saavuttaa vain, jos valmistautuu huolella. Eikös vaan? Alkuvalmisteluissa tarvitaan pinsettejä, kasvonaamio ja heti perään ehkä myös huolella kiinnitetyt irtoripset. Vai onko teillä joku toinen valmistautumisrutiini? Myönnän kyllä siistiväni kulmat ja käyttäväni kasvonaamioita, mutta irtoripsivaiheen laiminlyön toistuvasti - liikaa vaivaa, en yksinkertaisesti ehdi/jaksa/viitsi. 

Mukana oli BANGERHEAD Banger Tweezer -pinsetit (ovh 8,80-), BERNARD CASSIERE Blueberry Overnight Cream Mask -yönaamio 15ml (ovh 48,0-/50ml) ja IBERO Irtoripset (7,90-). Palaan herkän ihon naamioon vielä myöhemmin kokonaisen postauksen kera, joten ei siitä nyt sen enempää. Laatikosta löytyi myös BANGERHEAD.fi 5 euron alekoodi ja Natural Code by Lumene Candy Smile huulikiiltokynä (ovh 9,90-), jollaista minulla ei vielä ollutkaan.

Minua ilahdutti myös laatikosta löytynyt Marvis Hammastahna Cinnamon Mint 10ml:n sample (ovh 4,55-/25ml), jota olen käyttänyt jo yhden tuubillisen verran. Rakastan tätä kanelinmakuista hammastahnaa hyvin paljon. Hauskaa, että myös miesten Livbox piti sisällään Marviksen. Kohta koko perhe onkin sitten tukevassa Marvis-koukussa ja Pepsodent saa väistyä paremman tieltä.

Mitä piditte marraskuusta?
Jatkuuko tilauksenne vielä?


Meidän perheen isä häärii parhaillaan keittiössä lempipuuhansa ruoanlaiton parissa - ihana mies! Hauskaa juhlapäivää kaikille muillekin isille :)


Olen tilannut LivBoxini täältä.

10 kommenttia:

 1. Naamion otin mielelläni kokeiluun, samoin irtoripset, joita en ole vielä kuunaan päähäni laittanut. Ei niillä silmälasien takana mitään teekään, joten saatan kiinnittää ne joskus jonkun muun silmiin. Naamio tuntui kivalta siksikin, että sen saa imeyttää ihoon kokonaan. Huulipunakynä ei ollut minusta mistään kotoisin, mutta sisko ilahtui siitä kovasti:)

  Marvis- hypetystä olen ihmetellyt. Onhan tuubi toki hauskannäköinen, mutta fluoritonta tahnaa en kyllä jatkuvasti käyttäisi, joten se on sopiva matkakäyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut, että kaikki LivBoxista löytynyt tulee yleensä käyttöön - ei välttämättä omaan, mutta kaverin, kummitytön tai siskon käyttöön. Yksi boxi voi ilahduttaa monia :)

   Minulla on mustikkanaamio jo täysikokoisena, se on ihana - sopii hyvin kuivalle + herkälle iholle. Ripset ja huulipunakynä lähtee todennäköisesti eteenpäin. Marvis tuo vaihtelua rutiineihin, mutta en käytä sitä jokaisella pesukerralla. Yotuel on suosikkihammastahnani.

   Poista
 2. Boksi ei tällä(kään) kertaa oikein lämmittänyt, no en ole bilettäjä, nautin pienistä hemmotteluista, joten osa paketista meni tyttärille ja itse pidin hammastahnan ja huulipunakynän, ne ovat arjen luksusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotin kyllä jotain parempaa. Kulmat on nyt kuitenkin nypitty ja naamio on naamassa, joten taidakin olla suhteellisen tyytyväinen. Toivon, että kummityttöni innostuu noista ripsistä :)

   Poista
 3. Petyin tosi pahasti tällä kertaa. Ripset vaikutti todella halvoilta, kaapit täynnä hyviä ripsiä ja tämmösille ei vaan tule käyttöä. Toivottavasti joulukuun boksi on vuoden paras!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän hyvin pettymyksesi. Nyt käännämme katseet joulukuuta kohti ja toivomme parasta :)

   Poista
 4. Mä tykkäsin kyllä todella paljon tästä, etenkin ripsistä ja ja huulipunasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Olihan tämä ihan jees :)

   Poista
 5. Kylläpä olikin kuiva paketti! En sanoisi kosmetiikkafriikin ilostuvan tuosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paketti oli aika kevyt ja kuiva tällä kertaa :)

   Poista