keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Tehohoitoa retipalmin tapaanMuistatteko vielä syyskuisen retipalm-kasvohoitoni? Sain hoidon jälkeen mukaani omalle ihotyypilleni sopivan retipalm-setin päivittäin käytettäviä ihonhoitotuotteita. Nyt olisi tarkoitus kertoa teille tuotteista vähän tarkemmin.

Saksalainen retipalm ei ole vielä kovin tunnettu Suomessa, mutta kotimaassaan se on kuulemma hyvin suosittu. Tuotteet sisältävät suuria vitamiinipitoisuuksia, joten ne koetaan erittäin tehokkaina. Ne ovat myös hyvin siedettyjä, sillä ne eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia, haitallisia säilöntäaineita, mineraaliöljyjä, synteettisiä väriaineita tai -tuoksuja. Sarjan kouluttaja Sarita Mattila kertoi minulle, että tuotteet ovat bioteknisesti valmistettuja eli ne sisältävät luonnonmukaisesti viljeltyjä raaka-aineita, mutta koska tuotteissa on esimerkiksi UV-suoja, EU -lainsäädäntö estää kuitenkin luomusertifioinnin. Itse arvostan puhtaita ja tehokkaita raaka-aineita, joten retipalm sopii ajatusmaailmaani erittäin hyvin. retipalmin pienellä kirjoittaminen tuntuu kyllä tuskallisen vaikealta.

 

 

On ollut hauskaa noudattaa välillä simppeliä yhden sarjan ihonhoitoa. Puhdistustuotteet ja voiteet täydentävät hienosti toisiaan. retipalm tuotteet on suunniteltu yhdessä käytettäviksi. Vitamiinien imeytyminen vaatii aina esikäsittelyaineen eli esim. retipalm Sensitive Toner -kasvoveden. Ajattelin nostaa esiin erityisesti retibalm vitamiinivoiteet, jotka ovat pitäneet ihoni kunnossa vaihtelevissa syyssäissä. Ihoni suurin haaste on pintakuivuus, joka vaivaa etenkin talvisin. Pintakuivuus tuntuu kireytenä ja ihonpinnan hilseilynä. Tällä hetkellä pintakuivuutta ei kuitenkaan ole, vaan ihoni on mukavan pehmeä ja kuulas. Koen myös ihonvärini tasoittuneen parissa kuukaudessa huomattavasti.
retipalmin voiteet on pakattu käteviin pumppupulloihin, joissa tuote pysyy puhtaana. Pidän myös pullojen yksinkertaista ulkoasua onnistuneena. Voiteet ovat lähes tuoksuttomia, niissä on vain miellyttävä hento sitruksen tuoksu. Minulla on ollut käytössä päivällä retipalm Soft Performance Day - normal/dry step 1, joka imeytyy ihooni nopeasti ja sopii hyvin myös meikin alle. Yövoiteenani on ollut retipalm Active OPC dry control, joka suunnattu erittäin kuivalle iholle. Iltapuhdistuksen jälkeen levitetty OPC-voide takaa aamulla superpehmeän ihotuntuman. Kyseessä on todellinen kuivan ihon tuhkimovoide. Ravitseva voide imeytyy ihoon suhteellisen hitaasti ja vaikutus on pitkäkestoinen. Pakkauksen kyljestä löytyy myös taikasanat anti aging concept, joten tuote on suunnattu aikuiselle iholle.
Jatkan vielä sarjan parissa, sillä suunnitteilla on suuri kasvonaamio-postaus, jossa ajattelin kertoa teille suosikeistani. Yritän saada vertailuun ainakin viisi tuotetta - katsotaan miten minun käy :) 

 Aurinkoista syyspäivää!


  
Hinnat:
Mild Cleansing Cream  17,50€
Sensitiv Toner 27,50€
Soft Performance Day - normal/dry, step 1 52,00€
  Active OPC dry control 58,00€  

retipalm jälleenmyyjät täällä

4 kommenttia:

 1. Mielenkiintoisen oloinen sarja. Kun käyttää paljon erilaista kosmetiikkaa, niin välillä on tosi kiva kokeilla pidemmän aikaa vain yhtä ihonhoitosarjaa, sen vuoksi itse blogissani ihan tarkoituksella testailen kuukauden ajan yhtä sarjaa, tuloksista pystyy kertomaan silloin kattavammin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä eli pyrin käyttämään aina vähintään kuukauden ajan samaa sarjaa. Tai ainakin yhden sarjan voiteita. Ihonhoidon testaaminen on usein aika haastavaa ja hidasta. Mutta toisaalta, tähtituotteet on suhteellisen helppoa erottaa massan joukosta :)

   Poista
 2. Vaikuttaa upealta sarjalta, pumppupullo on aina plussaa ja sitruunainen tuoksu. <3 Nyt on minullakin useampi ihonhoitosarja testijonossa ja minulle kun moinen hommeli on uutta, niin vaatii kärsivällisyyttä olla avaamatta kaikkia ja nuuhkia ja testailla kerralla. ;)

  Kaunista loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kiva kuulla, että olet päässyt testaamaan tuotteita :)

   Ihanaa loppuviikkoa <3

   Poista