Sivut

keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Vielä kerran Aubrey silmänympärysvoide





Kerroin viime viikolla (Kivvi postauksen yhteydessä), että käytän paljon luonnonkosmetiikan silmänympärysvoiteita. Kaapissani on toki muutakin, mutta juuri luomupuolelta olen löytänyt monta erittäin hyvää tuotettaEntä mitä tarkoitan hyvällä? Hyvä voide ainakin ravitsee ja kosteuttaa pitkäkestoisesti. Olisi myös kiva, jos se laskisi turvotusta ja vaalentaisi tummia silmänalusia. En usko juonteen katoavan pelkän voiteen avulla, mutta kunnon voiteella juonne pehmenee ja sitä kautta myös näyttää paremmalta. Voiteen pitäisi olla myös käyttömukava ja kohtuuhintainen. Ja toki myös hellä ja lähes tuoksuton. Aika monta vaatimusta, eikö? Keksittekö lisää?




Aubrey Lumessence Anti-Wrinkle Eye Creme silmänympärysvoide on yksi sarjan myydyimpiä tuotteita. Tämä tieto ei hämmästytä minua yhtään, sillä voide on todellakin loistava. Parasta siinä on ihotuntuma, joka on alussa kivan viileä ja vielä tuntienkin päästä iho tuntuu kivan pehmeältä ja jopa napakalta. Voiteen koostumus on hyvin kevyt ja geelimäinen. 

Voide sisältää kauraproteiinia, jonka sanotaan kiinteyttävän silmänympärysihoa. Mukana on myös ruissiemenuutetta, joka vähentää juonteita. Ruusunmarjansiemenöljy parantaa ihon pintarakennetta.

Olen kirjoittanut tästä voiteesta jo kaksi vuotta sitten. Muistelen, että koostumusta on hieman entisestään parannettu. Nyt minulla onkin ollut testissä tuo uudistettu versio ja aivan ihanahan se on monella tapaa - lähes kaikki vaatimukseni täyttyivät. Voide sopii erittäin hyvin juuri aikuiselle iholle. Pisteet tulee myös näppärästä pumppupullosta. Aubreyn tuotteita voi ostaa mm. sarjan omasta nettikaupasta.





10 kommenttia:

  1. Tämä kuulostaa ainakin kuvailusi perusteella varteenotettavalta vaihtoehdolta. Juuri silmänalusten kuivuminen jo aamupäivästä harmittaa minua, joten kaipaan tuotetta, joka jaksaisi kostuttaa pitempään. Usein taputtelen töissä hiukan Bevitaa silmien alle puolenpäivän aikaan.

    Hankin juuri Filorgan sy-voiteen. Sen pitäisi sisältää hyaluronihappoa ja kosteuttaa pitkäkestoisesti. Mukava sitä on käyttää, mutta yhtä kuivat silmänaluset on silti päivällä. Ehkä se johtuu koneellisesta ilmastoinnista, kuivuu siellä suukin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän voiteen valttina on juuri pitkäkestoisuus verrattuna muihin. Moni voide imeytyy liian nopeasti ja hetken päästä tilanne on sama kuin ilman voidetta. Ei kiva.

      Filorga ei ole minulle tuttu, joten en osaa verrata näitä kahta. Uskon myös, että koneellinen ilmastoiti kuivattaa ihoa. Harmi, että talvet ovat niin pitkiä, moni asia on kesällä helpompaa :)

      Poista
  2. Kulostaa hyvältä tämä, täytyy pistää vinkki talteen. Pumppupulloista tykkään myös minä; pysyy voide freeshinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos saisin itse päättää, niin pakkaisin kaiken pumppupulloihin. Tuote pysyy siistinä ja säilyy pidempään.

      Poista
  3. Samaa mieltä kaikki voisi olla pumppupulloissa. Kivvi oli kovin ihastuttava ja niin on varmasti tämä Aubreykin. <3 Kuulostaa sellaiselta joista herkät silmäni pitäisivät kovasti. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivvi on ihana, mutta omaan makuuni hieman liian kevyt. Aikuiselle iholle parempi on kyllä tämä Aubrey :)

      Poista
  4. Mä en ole kokeillut mitään Aubreyn tuotteita, pumppupullot on aina jees!

    VastaaPoista
  5. Tämäkin kuullosta hyvältä, nyt käytän sitä josta Sinulle kerroin, se lupaakin huikeita, rypyt pois vartissa :)

    VastaaPoista