sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Fan di FENDI Blossom
Valon lisääntyminen tuntuu syvällä sisimmässä asti. Aivan ihana fiilis <3. Tähän kevättä kohti kulkevaan hetkeen täytyy löytää myös raikas kukkaistuoksu, jota tuoksuttelemalla voi tuntea kirsikankukkien kukkivanOmalla kohdallani tuo fiilistely sujuu hyvin, sillä omaan varsin vilkkaan mielikuvituksen :)

Tämän kevään uutuus Suomessa on Fan di Fendi Blossom, joka on kuin kevät itse, niin herkkä ja raikas jo ensihetkestä. Tuoksusta löytyy myös kivaa tyttömäisyyttä, joka sopii kaikille naisille ikään katsomatta. EdT tuoksu on oiva valinta kevääseen ja kesään, jolloin kannattaa unohtaa kaikki raskaat tuoksut. Fan de Fendi Blossom on sopivan kevyt arkituoksu, se ei säikyttele kanssakulkijoita. Toisaalta tuoksu ei ole kovin kestävä, mutta ainahan on helpompi laittaa tuoksua lisää, kuin ottaa sitä pois. Itse käytän tuoksuja niskassa ja ranteissa, joissa ne kestävät paremmin.
Tuoksun alku on aavistuksen makea, sen muodostavat Nashi-hedelmä ja vadelma sekä särmää antava rosepippuri. Kukkaissydän on harvinaisen ihastuttava, sen takaa löytyy kirsikankukkia, magnoliaa ja jasmiiniuutetta. Puuterisen pohjatuoksun takaa löytyy pehmeä vanilja ja valkoinen myski. Iholle jää lepäämään kiva kukkaispuuteri, joka tekee hyvin naisellisen olon.

Suoralinjaista lasipulloa koristaa hento persikan sävy, myös neste on kauniin persikkainen. Ulkoasu vastaa mielestäni hyvin itse tuoksua.
Tässä on jotain samaa kuin Marc Jacobs Daisy Dream - tuoksussa. Molemmat ovat erittäin naisellisia kukkaistuoksuja, joihin on helppo rakastua. Tuoksuja yhdistää ainakin sydäntuoksun jasmiini.


Oletteko tutustuneet Fendin tuoksuihin?

Fan di Fendi Blossom EdT 30ml 54,50-


Tuoksu on saatu testiin.

10 kommenttia:

 1. Houkuttelevan naisellisia kuvia! Ne ainakin houkuttelevat testaamaan, vaikka luulen, etten ihan kohderyhmää olekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuoksupullot ovat mukavaa kuvattavaa :)

   Käy kuitenkin tuoksuttelemassa. Ihanan keväinen juttu <3

   Poista
 2. No niin menenpä tätäkin taas tuoksuttelemaan. Käyn aina tuoksuttelemassa kaikkea mitä Keyword Love ja sinä testailette. <3

  Sydämellistä sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tuoksuttelu on hauskaa puuhaa. Olen saanut Jonnalta paljon hyviä vinkkejä :)

   Kivaa sunnuntai-iltaa Tiia <3

   Poista
 3. EI mitään kokemusta Fendin tuoksuista, mutta pullot on tosi kauniin linjakkaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On myös hyvä, ettei itse tuoksu ja pullo riitele keskenään, vaan ne sointuvat kauniisti yhteen :)

   Poista
 4. En ole tuttu Fendin hajuvesien kanssa yhtään, mutta nyt kiinnostus heräsi.
  Rosepippuri kuulostaa mielenkiintoiselta! Kaunis pullo myös :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkutuoksun rosepippuri antaa kivaa särmää, mutta ei tule liian voimakkaana esiin. Tämä pullo sopii hyvin Clean -tuoksujen rinnalle :)

   Poista