tiistai 3. maaliskuuta 2015

ISADORA kevättäKevät on mielestäni kaikkein paras vuodenaika - huhti-toukokuu <3. Valon lisääntyminen tekee elämästä monella tapaa helppoa - aamulla on kiva herätä aikaisin, valokuvaaminen on taas pitkästä aikaa hauskaa ja mieli herää horroksesta :)

Oma lukunsa ovat myös kevään uudet meikkikokoelmat, joita odotan aina jännityksellä. Isadoran Nude Essentials huulimeikkiuutuus on jumbokynä Twist-Up Matt Lips. Tänä keväänä tarjolla on kolme uutta mattasävyä - persikkainen Posh Peach, pinkki Candy Store, ja nude Naked.
Kynät ovat muotoilultaan teräväkärkisiä, joten ne sopivan tarkkaan työskentelyyn. Kyniä ei myöskään tarvitse teroittaa - hylsyn pyöritys riittää. Puna on koostumukseltaan matta, joten se jättää huulille kevyen puuterimaisen tunnun. Yleensä mattapuna voi kuivattaa huulia, mutta Isadoran uutuus ei tunnu yhtään kuivattavalta, vaan sopivan pehmeältä ja väri myös kestää huulilla hyvin. Mattapintaa voi keventää esim. huulikiillon tai huuliöljyn avulla - ainakin itse teen aina niin :)
Mikä sävyistä on suosikkinne?
Oma suosikkini on keskellä :)

Isadoran jumbokynä maksaa noin 14 eur.
Lisätietoa Isadora keväästä löytyy täältä.Jumbokynät on saatu testiin.

13 kommenttia:

 1. Kynissä on jännää se, että kynä tuntuu jotenkin helpommalta käyttää ja kevyemmältä vaihtoehdolta kuin huulipuna. Kuitenkin käsi tekee ihan samat liikkeet ja koostumuskin on usein samanlainen kuin huulipunassa. Kynä on vaan iskostunut päähäni helpompana ja nopeampana tapana punata huulet, kuten huulikiilto toisille.

  Kivat värit noissa, pinkki olisi juuri sopiva minulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut, että huulimeikkikynä on usein koostumukseltaan kuivempaa kuin huulipuna, mutta tämä Isadoran jumbokynä on aivan kuin huulipuna. Käytän paljon huulikiiltoja niiden helppokäyttöisyyden tähden - niitä voi sipaista lisää jopa ilman peiliä :)

   Poista
 2. Aivan ihania, tuo naked tai peach ois miulle sellaiset lempparit nuista! En oikein osaa käyttää aivan pinkeimpiä sävyjä, niin tuollaiset persikkaiset on enemmän se miun juttu :) Mie kokeilin semmosta Lumenen Candy Smile - huulikiiltokynää, mutta sitä en jotenkaan osannut yhtään käyttää. Tuo Isadoran kynä näyttäisi paljon kätevämmältä kun tuo kärki on muotoiltu viistoon. Pitääkin laittaa tämä muistilistaan ja käydä kevään aikana kaupasta katselemassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä eli tykkään persikkaisista sävyistä :). Tämä jumbokynä antaa hyvin huulille väriä ja on kestävä, eikä hintakaan ole paha. Isadoran meikkien hinta-laatusuhde on mielestäni aivan loistava :)

   Poista
  2. Miekin oon kuullu Isadorasta aina vaan pelkkää hyvää ja silti en oo vieläkään hankkinu itelleni mitään sen tuotetta! :D Pitää kyllä käydä joku päivä hommaamassa Isadoralta jotain pientä kivaa meikkipussin täytteeksi! :)

   Poista
 3. Keskellä vaikkakin kaikki ovat ihania. <3 Tykkään todella paljon jumbo huulikynistä ja pääasiallisesti nykyään käytän niitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin tänään sävyä Naked ja tykkäsin kyllä siitäkin. Kivoja <3

   Poista
 4. Mullekin kelpais tuo keskimmäinen hehkuva koralli, mutta muutkin ovat herkullisia:)

  VastaaPoista
 5. Näyttää kyllä niin syötävän ihannilta.

  VastaaPoista