torstai 12. maaliskuuta 2015

Vichy Ideal Body kuivaöljytKäytättekö kuivaöljyjä? Minä lotraan öljyjen kanssa etenkin iltaisin suihkun jälkeen. Haen niistä helpotusta rutisevan kuivaan ihooni. Jos ihoni on korppukuiva, valitsen kyllä mielummin jonkun vähän täyteläisemmän voiteen, jonka koen kosteuttavan paremmin. Ja kuivaöljyn puoleen käännyn vasta kun tilanne on vähän parempi - iho ei enää kiristä, mutta se kaipaa pehmeyttä ja sileyttä.

VICHY IDEAL BODY kuivaöljyt ovat täyttäneet kaikki odotukseni kiitettävästi. Ne ovat monella tapaa aivan loistavia. Kuivaöljyt imeytyvät nopeasti, täysin ilman tahmeaa tunnetta. Iholle jää taivaallisen ihana pehmeys ja tuoksu. Hurmaava ja ylellinen tuoksu koukutti ainakin minut hyvin nopeasti. Nyt salainen haaveeni onkin upota tuoksuvaan kuivaöljykylpyyn nenänpäätä myöten :)
Vichyn kuivaölyjä on kaksi erillaista - perinteinen ja kullanhohtoinen. Molemmat sisältävät kymmenkunta eri luonnonöljyä - listalta löytyy ainakin jojoban-, mustaherukan-, aprikoosin-,  auringonkukan-, passionhedelmän- ja korianterinsiemenöljy sekä lisäksi manteli-, maissi-, riisinjyvä-, macadamia- ja koiranruusunmarjaöljy. 

Kuivaöljyt on pakattu käyttömukavaan pumppupulloon ja ne ovat erittäin monikäyttöisiä ja sopivat kaikille ihotyypeille, jopa herkälle iholle. Kyllä, olen käyttänyt öljyjä luovasti. Olen huomannut, että samasta pullosta voi näppärästi levittää öljyä sekä vartalolle että kasvoille - tai kannattaa ainakin kokeilla.
Kullanhohtoinen kuivaöljy sisältää helmiäispigmenttiä - kullan, kuparin ja pronssin sävyissä.  Iholle levitettynä helmiäinen ei kuitenkaan näy kovinkaan paljon. Voisin kuvitella, että kullanhohto toimii hyvin kesällä, jolloin iho ei ole enää niin maidonvalkea. Tämän lopullinen testaus jää siis kesään. Tuoteidea on mielestäni loistava. Iholle jää kiva luonnollinen hehku, joka ei sotke vaatteita.

Vichyä myydään apteekeissa ja netissä täällä.
Aurinko paistaa ulkona keväisen kauniisti, linnut sirkuttavat ja kaksi kisupoikaa lähtee ulos tarhaan päivystämään. Elämä tuntuu olevan tänään mallillaan :)

Nautitaan <3
Hinnat:
Ideal Body kuivaöljy 100ml 23 eur
Ideal Body kullanhohtoinen kuivaöljy 100ml 29 eurKuivaöljyt on saatu testiin.

8 kommenttia:

 1. Mä hieron kuivaöljyä lähinnä kasvoille ja kesällä sääriin. Kullanhohtoinen öljy näyttää ihanalta ja siitä tulee mieleen Nuxen suosikkini. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sääret ja käsivarret on mullakin ne ykköspaikat, ne ovat myös kuivimmat paikat. Kuivaöljy tuntuu hyvältä myös kasvojen iholla. Nuxen versio ei olekaan vielä tuttu :)

   Poista
 2. Hypistelty jo apteekissa, sillä ihastuin kertaheitolla. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vichy on tuotesarjana mielestäni ihan parasta apteekkikosmetiikkaa. Tuotteita tulee aina katsottua tarkalla silmällä :)

   Poista
 3. Olen kyllä kuullut kuivaöljyjen olenvan aivan ihania käytössä, mutta en ole kokeillut. Täytyy laittaa harkintaan, varsinkin kesää ajatellen. Näyttivät ihanilta, joten voin kuvitella myös ihanan tuoksun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksu on aivan ihana. Ihoa tekisi mieli nuuhkia koko ajan. Kuivaöljyt sopivat kesään :)

   Poista
 4. Heikosti olen minäkin näitä kokeillut. Täytyy paikata tilanne. Nätit kuvat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Kannattaa tuoksutella testeriä :)

   Poista