sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Kenzo Jeu d'Amour

Ihanaa naistenpäivää <3


Toivottavasti saatte tänään osaksenne jotain kivaa hemmottelua. Me kaikki olemme sen kyllä ansainneet, eikö? Naistenpäivään sopii mielestäni kukkien lisäksi myös hyvä ja naisellinen hajuvesi. Mieheni ei osaa ostaa lahjoja, mutta se ei haittaa yhtään, sillä arki on hänen kanssaan ollut aina sujuvaa ja varsin mukavaa. Hän yllättää minut usein laittamalla hyvää ruokaa tai leipomalla.

 Pidän valokuvaamisesta, joten bloggaamisen parasta herkkua on mielestäni kauniiden tuoksupullojen kuvaaminen - mikään ei voita sitä. Tällä kertaa en kuitenkaan tunne onnistuneeni edes keskinkertaisesti, vaikka kuvasin Kenzon pulloa kahteenkin eri otteeseen. Pullo kun on muotoilultaan sangen erikoinen. Tuoksuhyllyssäni pullo näyttää kivalta, mutta kuvissa tunnelma on... sanoisinko outo tai ainakin jotenkin vinksallaan. Koittakaa kestää :P
Tuoksu sopii kevääseen ja kesään erittäin hyvin. Se on mielestäni raikas, moderni ja hienostunut kukkaistuoksu, josta moni takuuvarmasti pitää. Tuoksu on myös hyvin naisellinen ja hauskalla tavalla puuterinen. Mieheni ei yleensä kommentoi tuoksujani, mutta tätä hän innostui jopa kehumaan :)
Alkutuoksu on ennen kaikkea vihreän raikas, sen muodostavat päärynä ja sitruunankukka. Hurmaavan kukkaissydämen muodostaa freesia ja tuberoosa. Omaan nenäni erottaa etenkin freesian hyvin selkeästi. Lämpimän lopputuoksun takaa voi löytää valkoisen myskin ja seetripuun vivahteita.

Kenzo Jeu d'Amour lähestyy ympäröivää maailmaa pehmeästi, sen intensiteetti on sopivan kevyt - sopii hyvin päivätuoksuksi. Kesto on hyvää keskitasoa - tunnen tuoksun ihollani noin viisi tuntia, joka on mielestäni aika hyvä suoritus EdT tuoksulta. EdT on juuri lanseerattu hieman pehmeämpänä versiona viime syksynä tulleen Eau de Parfumin rinnalle.

Sain tuoksun blogin kautta ja se oli elämäni ensimmäinen Kenzo.
 Onko teillä Kenzoa tuoksuhyllyssä?


Kenzo Jeu d'Amour EdT 58,50 eur


6 kommenttia:

 1. Tällä hetkellä ei taida löytyä yhtään Kenzoa. Mutta Kenzon Jungle Elephant on yksi kaikkien aikojen suosikkituosujani, se on vaan mieletön, vaikka siitä saa yliannostuksen tosi nopeaan. Tosi nätit kuvat, mutta ymmärrän silti turhautumisesi. Monesti itse kuvastessa sellaisia erikoisemman mallisia luonnossa kauniita pulloja, tuntuu, että niiden kauneutta ei ihan saa sidottua ruudulle, mutta ei sitä kukaan muu huomaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se vaan kumma, miten kaikki näyttää ihan erilaiselta kameran linssin läpi. Ja voi toki olla, että ongelma piilee vaan omassa päässä :)

   Poista
 2. Ihania kuvia oli. Ei täälläkään kukkia juuri tule, mutta rakkautta ja hemmottelua muussa muodossa. <3

  Oli se aiempi Kenzo joskus, jossa oli punainen kukka. Siitä en pitänyt, mutta tätä taas täytyy käydä tuoksuttelemassa. Käyn aina Sokoksella sinun ja Keyword Loven inspiroimana tuoksuttelemassa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, onneksi me osaamme ostaa ne kukat ihan itse :). Tärkeintä on, että hemmotellaan muuten.

   Tuoksuttele tämäkin :)

   Poista