Sivut

perjantai 10. huhtikuuta 2015

Kolme uutta markettihelmeäkö?




Sain testiin jo reilu kuukausi sitten pienen kokoelman Max Factor kevätmeikkejä ja kerron niistä erittäin mielelläni myös teille. Joukossa on nimittäin yksi tuote, josta pidän tosi paljon ja loputkin ovat hyviä perusjuttuja, jotka toimivat, mutta eivät maksa liikaa. MF on siitäkin hauska sarja, että joku MF-tuote löytyy aina meikkipussistani - aika usein se on ripsiväri.

Kevään uusia Max Factor Creme Puff Blush poskipunia on muistaakseni kaikkiaan viisi. Valitsin testiin kaksi kevääseen ja kesään sopivaa sävyä. Suosikikseni on noussut  seduktive pink 15, joka on mielestäni kauniin pehmeä ja lämmin sävy - sopii monelle. Alluring rose 25 puolestaan jää odottamaan kesää. Uskon, että sävy toimii parhaiten vähän ruskettuneella iholla. Näistä punista löytyy hyvin pigmenttiä ja kiva kevyt hohde, joten laatukin näyttää olevan kunnossa. Väriä on myös helppo kerrostaa.




Kevään uudet huulimeikitkin ovat ihan kivoja, mutta jäin kaipaamaan lisää pigmenttiä. On tietysti ihan makuasia, minkälaisesta huulimeikistä tykkää. Suosittelisin näitä luonnollisen meikin ystävälle, sillä puikot antavat vain kevyesti väriä. Toisaalta väriä voi myös kerrostaa, näin lopputuloksesta tulee näyttävämpi. Sävyjä on saatavilla kaikkiaan kuusi.




Max Factor Masterpiece Glamour Extensions Volumising 3-in-1 Mascara on ehdottomasti kevään paras MF-uutuustuote. Vaatimattoman näköinen harja nappaa mukaansa hyvin värimassaa ja erottelee ripset hienosti erilleen. Ripsiväri sisältää pallomaisia, ripsien väliin asettuvia kuituja, jotka tuuheuttavat. Mustaakin mustempaa väriä on myös helppoa kerrostaa. Omat ripseni ovat kovin olemattomat, mutta tämän jälkeen ne näyttävät yllättävän pitkiltä ja tuuheilta - ehdottomasti taikaripsiväri. Ripsiväri on säänkestävä, joten se kestää hyvin koko päivän säänvaihteluista huolimatta.

Oletteko nähneet MF-uutuuksia jo kaupoissa?


Ihanaa keväistä viikonloppua kaikille :)
Tänään on luvattu lämpöä jo 10 astetta.  
Kevät tulee... ihanaa <3



Hinnat:
Max Factor Crème Puff -poskipuna 13.20-
Max Factor Colour Intensifying Balm huulimeikki 9,50-
Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 –ripsiväri 16,90-

12 kommenttia:

  1. Mua kiinnostaa kovasti tuo maskara, "tavallinen" Masterpiece kun on ollut jo vuosia luottoripsarini eikä parempaa ole tullut vastaan. Poskipunatkin näyttää kyllä kivoilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä ripsari on todellinen helmi. Omat ripseni ovat aivan onnettomat, joten olen aivan otettu kaikesta runsaudesta, jonka sain tällä aikaan. MF tekee loistavia ripsivärejä. Kokeile ihmeessä :)

      Poista
  2. Tuo ripsari herätti mielenkiintoni, joten pitää alkaa kyttäämään sitä:)

    VastaaPoista
  3. Nuo poskipunat pitää kyllä tarkastaa kaupassa, näyttävät todella kauniilta :)

    VastaaPoista
  4. Seductive Pink on aivan ihana! <3

    VastaaPoista
  5. Kyllä marketistakin löytää ihan kelpomeikkejä. Mun suosikkini on esimerkiksi Rimmelin ripsari ja olen kokeillut vaikka mitä merkkejä elämäni aikana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin totta. Rimmel on vielä kokeilematta. Kiitos vinkistä Maiju <3

      Poista
  6. Ripsari kuulostaa tosi kiinnostavalta, kiitos vinkistä. Poskipunissa vieman vieroksun hohdetta...

    VastaaPoista