Sivut

sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Lumene BB -voide x 2Valoisat kesäpäivät ovat ihania ja niitä saisi toki tulla vielä paljon lisää. Auringolta kannattaa myös suojautua, vaikka se olisi piilossa pilviverhon takana. Olen itse saanut karvaasti kokea myös auringon haitat, kun otsa-nenä sektori on joskus päässyt palamaan. Enkä pidä pigmenttiläiskistä tai ihon ennenaikaisesta vanhenemisesta. Minulle paras tapa suojautua on levittää kasvoille suojakertoimen sisältävä BB- tai CC-voide, joka antaa aurinkosuojan lisäksi myös kuulaan meikin. Helppoa, eikö totta?
 Jep, BB-voiteiden tultua markkinoille elämä on helpottunut huomattavasti.

Lumene Bright Now Vitamin C BB CREAM Heleyttävä BB-voide on yksi suosikeistani. Se antaa hyvän suojan (SK 20) sekä lisäksi kaunistaa ja heleyttää ihoa. Levitän voiteen suoraan puhtaalle iholle ja puuteroin kasvot lopuksi kevyesti. Tänä keväänä huomasin kauppareissulla myös toisen hyvin samantyyppisen tuotteen Lumenelta. Lumene Artic Aqua 3D Hydration BB Cream SPF15 voiteen juju piilee tehokosteutuksessa eli voide on omiaan kuivalle ja pintakuvalle iholle. Iho tuntuu heti kivan pehmeältä ja samasta tuubista saa myös SK 15 aurinkosuojan.
Lumene Artic Aqua tuotteet tulivat kauppoihin toukokuussa. Ne vannovat suomalaisten raaka-aineiden nimeen - mm. mineraalipitoinen lähdevesi, hydroxylitol -yhdiste, 3D teknologia. Tuotteet on suunnattu janoiselle, kosteutta kaipaavalle iholle.Tarjolla on omat hoitovoiteet rasvoittuvalle/sekaiholle ja normaalille/kuivalle iholle sekä BB-voide.

 


Ja mikä ero näillä kahdella BB-voiteella sitten on? Olen käyttänyt molempia, Bright Now peittää mielestäni paremmin, mutta jos iho kaupaa tehokosteutusta, niin kannattaa valita Artic Aqua. Oma ihoni ei ole kovin pintakuiva näin kesäaikaan, joten suosikkini on ihoa kauniisti heleyttävä Bright Now. Se on myös täydellinen aikuisen ihon kaunistaja. Suosittelen <3. Artic Aqua BB-voiteesta on muuten saatavana vain yksi sävy, joka kuitenkin tuntuu sulautuvan hyvin kasvojen omaan sävyyn, kun taas Bright Now sävyjä on kolme - fair. light, medium.

Lumenen tuotteissa on loistava hinta-laatusuhde. Muistelen, että nämä maksavat kaupassa noin reilun kympin. Kolmas varsin mainio kesätuote on tietysti Lumene CC voide (SPF20), jonka ihanuutta jaksan ihmetellä vielä parin vuoden jälkeenkin :)

Onko linjoilla muita Lumene faneja?
Suosikkinne?

Lisätietoa löytyy Lumenen sivuilta.

10 kommenttia:

 1. Toi Bright Now on ollut kauan suosikkejana, mutta toi toinen on itselleni ihan tuntematon, mutta kuulosti äärettömän kiinnostavalta, koska pintakuivaiho vaivaa. :)

  VastaaPoista
 2. Minullakaan ei näin kesällä tuo pintakuivuus vaivaa, joten liikaa kosteutusta ei kasvot tarvitse, sillä silloin alkaa näppyä pukkaamaan:) Pitää ottaa selkoa, olisiko näistä minulle mitään sopivaa. Minulla on vain se Long Wear Kultahiekka meikivoiteena Lumenelta. Värisävyt yleensä näissä BB ja CC voiteissa on kumman oransseja. Peittäiskö couperosaa kumpainenkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa siltä, että Artic Aqua ei ole sinun voiteesi.Bright Now taas peittää paremmin ja tarjolla on kolme sävyä. Voit kyllä tarvita couperosan päälle lisäksi peitevoiteen. Nämä eivät ole kovin peittäviä. En osaa ottaa kantaa oranssiin sävyyn. Oma ihoni on lämminsävyinen ja esim CC sopii minulle hyvin.

   Poista
 3. Oijoi, kuulostaa hyvältä. Pakko ehkä käydä ostamassa joku tuollainen mukaan lomalle auringon alle. Kiitos vinkistä. :)

  VastaaPoista
 4. Juuri on edellinen BB-voide loppumaisillaan ja uuden hankinta edessä - pitääpä käydä katsastamassa, miltä tuo Bright Now tuntuu;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bright Now on suosikkini ja toki myös CC-voide. Edullista hyvää <3

   Poista
 5. Lumenen cc on huippu, Lumenen cc lakka ja cc puuteri myös aivan lemppareita. <3

  VastaaPoista