perjantai 26. kesäkuuta 2015

Tenderly Promise



Maailmassa on paljon kärsimystä. Raha, onni tai oikeus ei jakaannu pyöreän pallomme päällä tasapuolisesti. Jo hyvin pienillä teoilla voimme kuitenkin saada paljon hyvää aikaan. Suuret joet syntyvät pienistä vesipisaroista.

Oriflame tekee yhteistyötä Ruotsin prinsessa Madeleinen edustaman World Childhood –säätiön kanssa. Oriflame on kehittänyt uuden Tenderly Promise –tuoksun, jonka myyntihinnasta lahjoitetaan 0,75€ World Childhood-säätiölle. Tavoitteena on kerätä yli 1 miljoonan euron lahjoitus ja näin auttaa laiminlyötyjä, hyväksikäytettyjä ja hylättyjä lapsia sekä antaa mahdollisuus parempaan elämään ja toki myös auttaa heitä toteuttamaan unelmiaan.




Tenderly Promise on luonteeltaan lämmin, tuttu ja turvallinen tuoksu. Sen alku on raikkaan sitruksinen. Alkutuoksu muodostuu sitruksista, persikankukista ja rosepippurista. Sydäntuoksu on täynnä valkoisia kukkia - pionia, kieloa ja madonnanliljaa. Lopputuoksu tulee lähelle - santelin ja myskin tapaan.

Omaan nenääni nousee ennenkaikkea tuoksun puhtaus ja raikkaus - jopa saippuaisuus. Pidän lisäksi valkoisista kukista, joten kukkaissydän vaikuttaa ihastuttavalta - kielo ja pioni <3. Tuoksu on intensiteetiltään aika kevyt ja helposti lähestyttävä, joten sitä voi käyttää arkituoksuna. 




Tenderly Promise on edullinen tuoksu, se maksaa vain 29,90€, mutta nyt sen saa omakseen vieläkin edullisemmin 19,90€. Tuoksua myydään ainakin Oriflame nettikaupassa.

Tuoksun mukana kulkee kysymys..
ketä lapsuutesi ihmistä sinä kiität?



Minulla oli lapsuudessani kaksi turvaihmistä, jotka rakastivat minua ehdoitta. Äitini oli tärkein, mutta hän oli usein myös hyvin kiireinen. Hänen tehtäväänsä hoiti usein Mummoni, jonka sylissä vietin paljon aikaa. Olin turvassa ja hyvin rakastettu. 
Kiitos kuuluu heille <3
Nyt on minun vuoroni antaa lämpöä ja turvaa omille lapsilleni. 




Tuoksu on lehdistönäyte.

12 kommenttia:

 1. Ihana idea ja yhteistyö:D
  Kiitän mummoani, joka minulle opetti kaiken mitä osaan. Rakastan häntä niin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummot <3

   Oma Mummoni oli sukujuuriltaan karjalainen. Meillä herkuteltiin usein karjalanpiirakoilla, lanttukukolla ja karjalanpaistilla. Harmi, etten ole oppinut tekemään yhtä hyviä ruokia kuin hän.

   Poista
 2. Tämä on tosi ihana tuoksu, olin jopa yllättynyt kuinka ihana. :) Mummot. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tuo halpa hinta korreloi keston kanssa. Tuoksu ei ole kovin kestävä, mutta ainahan sitä voi laittaa lisää.

   Mummo on monen lapsen turva <3

   Poista
 3. Onpas kaunis pullo ja kiva, jos vielä tuoksukin on jees:)

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo taulu ja mummot <3 Tuoksu vaikuttaa ihanalta ja pullokin on kaunis<3

  VastaaPoista
 5. Jos käyttäisin tuoksuja, tämän voisin ostaa keveyden ja ennen kaikkea ihanan ajatuksen takia. Maailmassa on toivoa niin kauan kun ne, joilla menee hyvin, ajattelevat ja toimivat niiden puolesta, joilla ei mene hyvin.

  Minunkin lapsuuteni kallioita on ollut äitini ja äidinäitini. Olen miettinyt, miten paljon maailma on muuttunut viimeisen 40 vuoden aikana - minun ikäluokkaani kasvatti vielä äidit ja mummut. Omien lasteni ikäluokkien kasvatukseen on osallistunut isätkin tasaveroisina. Ehkä heidän vastauksensa kysymykseesi olisi toisenlainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä huomio. Nykylapset viettävät paljon aikaa isänsä kanssa. Meilläkin isä on tärkeässä roolissa, hän mm. paistaa parhaat letut, vie juna-ajelulle ja tekee pyöräretkiä. Isät <3

   Poista
 6. Lapsuuteni ihmisistä ja myös aikuisuuteni on ehdottomasti äitini. Kukaan ei koskaan mene äitini edelle.

  VastaaPoista