Sivut

tiistai 14. heinäkuuta 2015

Kesä kynsilläKesäinen luonnon väriterapia innostaa lakkaamaan kynnet kauniiksi paljon useammin kuin talvella. Kesäloma tekee kokonaisvaltaisesti hyvää. Yves Rocher kynsilakat eivät olleet minulle tuttuja ennen tätä kesää, joten olen lakkaillut kynsiäni enimmäkseen testiin saamillani YR-lakoilla.
YR peruslakat maksavat 5,90- eli ne ovat todella halpaa huvia ja eri sävyjä on saatavilla kaikkiaan yli 50. Parasta näissä on mielestäni runsas pigmenttisyys sekä hyvä peitto ja kiilto. Hyvin muotoiltu viuhkamainen sivellin tekee kaunista jälkeä. Pullossa on 5ml lakkaa eli se on käytössä sopivan pieni - monet kynsilakkapullot ovat aivan liian suuria, joten lakkaa menee hukkaan, kun väri alkaa jo kyllästyttää. Uusi kapea pullo on myös helppo saada tyhjäksi, vaikka se onkin käytössä kiikkerä. Kynsilakat eivät sisällä tolueenia, formaldehydia tai kamferia - 3-free.
Hopeakorkkiset Yves Rocher geelilakat maksavat 7,90- ja niille luvataan peruslakkoja parempi kesto, jonka allekirjoitan myös oman kokeiluni perusteella. Kuvassa oleva hempeä vaaleanpunainen on todella kaunis ja luonnollinen Rose Perle 26, siitä tuli kerta heitolla lempparini :)
YR kynsilakka hipoo täydellisyyttä, sen heikko kohta on kuitenkin kesto. Normilakka kesti kynsilläni päälilakan kanssa rispaantumatta noin pari päivää ja geelilakka tuplasti kauemmin. Varpaankynsissä lakka kestää viikkoja.

Lakkoja myy mm. Yves Rocher nettikauppa.


Onko teillä kokemusta näistä?


11 kommenttia:

 1. Mä tykkään, normilakka pysyi mulla melkein viikon hyvänä! Olis hauska testata noita geelilakkojakin, niistä ei ole kokemusta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesto vaihtelee tosi paljon töiden mukaan. Pihahommissa lakka kestää toki huonommin :)

   Poista
 2. Joskus vuosia sitten tuli lakkailtua paljonkin YR:n lakoilla, ja nyt tämän postauksen nähtyäni kiinnostus heräsi taas. Tuo mintun sävy on aivan ihana. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakkojen laatua on parannettu, myös tuo ainesosien karsiminen parempaan suuntaan on hyvä juttu :)

   Poista
 3. Hienot kuvat olet ottanut!

  VastaaPoista
 4. Ei o kokemusta, mutta kohta taitaa olla :)
  Kiitos vinkistä!!

  VastaaPoista
 5. No on ne niin upeat. Ihania värejä.

  VastaaPoista
 6. Näistä uusista lakoista ei ole kokemusta, mutta aiemmin olen lakkaillut Yves Rocherin lakoilla, koska hinta-laatusuhde on kohdallaan ja pullo on riittävän pieni. Ei mene niin paljon hukkaan, kun olen aika laiska lakkaaja.

  VastaaPoista