Sivut

sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Uusin ESCADA Joyful Moments
Terveiset mökiltä! Arvatkaapa, mitä kaikkea kivaa siellä puuhailtiin? No, ne perinteiset kuviot eli saunottiin, uitiin ja syötiin. Järvivesi oli kylmää ja taivaalta satoi lisää vettä, mutta fiilis oli hyvä. Olin tällä kertaa ottanut myös blogihommia mukaani, joten uusi testiin saatu Escada Joyful Moments tuli kuvattua Maija-mummin ruusupensaan äärellä. Kuvitelkaa kuvien taustalle vielä lasten riemunkiljakduksia, niin pääsette aika hyvin tunnelmaan. Oli hauskaa <3
Uusin Escada Joyful Moments saattaa näyttää tutulta. Eikä ihme, sillä se on Escada Joyful -tuoksun kanssa samaa perhettä. Nämä kaksi tuoksua ovat itseasiassa niin samanlaisia, että minun piti verrata tuoksujen nuotteja toisiinsa. Löysin tuoksuista paljon samaa, ne ovat kuin siskoja - esikoinen ja kuopus, joita on helppoa rakastaa yhtä paljon.

Escada Joyfyl -tuoksut ovat mielestäni aikuisempia kuin Escadan kausituoksut kuten esimerkiksi tämän vuoden uutuus Escada Turquoise Summer. Itse tykkään kyllä enemmän Joyful tuoksuista. Joyful Moments aukeaa raikkaan hedelmäisenä (mustaherukkasorbetti, litsi, mandariini). Sydäntuoksu on ihana kesäinen kukkakimppu (damaskonruusu, orvokki, pioni). Ja pohjalla on hunajan ja vaniljan pehmeys ja herkullisuus.
Olen käyttänyt tuoksua arkituoksuna. Se sopii erittäin hyvin kesäiselle terassille, torille, aleshoppailuun ja jopa kirppiskierrokselle. Tämä on iloinen hyväntuulen tuoksu, joka lähestyy ympäristöä varovaisen nätisti. Tykkään <3
Hinnat:
Eau de Parfum 30 ml OVH 59,90 €
Eau de Parfum 50 ml OVH 81,90 €

12 kommenttia:

 1. Tytär juuri kehu tota tuoksua mulle :)
  - aika hauska yhteensattuma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä maku tyttärelläsi. Tämä sopii kesään :)

   Poista
 2. Ostin Joyful:n aiemmin tänä vuonna ja se ei tuoksu iholla miltään. Siis ei minun eikä muiden mielestä, kukaan ei pysty haistamaan sitä. Ilmeisesti sain siis jotenkin viallisen pullon...?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viallinen pullo kannattaa palauttaa takaisin kauppaan. Kuulostaa vesipullolta :(. Escada Joyful on ollut yksi lempituoksuistani, olen käyttänyt sitä paljon.

   Poista
  2. En oikein tiedä, että onko siinä vikaa, koska se kyllä tuoksuu pullossa, mutta kun sitä suihkuttaa iholleen ja haistaa minuutin kuluttua, niin ei mitään. Ja vika ei ole minussa, koska olen suihkinut sitä suunnilleen kaikkiin ihmisiin, jotka tunnen, eikä kukaan pysty haistamaan sitä iholta.

   Mutta 82:lla eurolla odottaisi vähän enemmän. :/

   Poista
 3. Kaunis pullo. Kauniisti kuvasit! Kyllä tämä kesä on ollut säiden suhteen niin surkea, että nyt saa jo vähän marista. Mutta loma on silti aina loma:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi lomaa on vielä jäljellä. Elän toivossa, että aurinkoakin vielä saadaan :)

   Poista
 4. Olipa ihanan kesäinen tuoksupostaus! Upea ruusunkukka!! Edellinen kynsilakkapostaus kyllä myös upposi, josko nuo vihreät tai siniset kynnet...herkulliset värit! Mukavaa loman jatkoa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Vihreä ja sininen kynsilakka tuo kivaa vaihtelua :)

   Poista
 5. Tähän rakastuin aivan täysillä ja vielä enemmän kuin tuohon alkuperäiseen. Olen käyttänyt tätä tänä todella paljon, ihanan pirsakka tuoksu. Ei niin makea tosiaan kuin rakastamani Escada kesätuoksut. Escadat ja Daisyt ovat erityisesti minun tuoksuja. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytin alkuperäistä Escada Joyful:ia tosi paljon viime kesänä. Ja tänä kesänä on valintani osunut tähän uusimpaan Escadaan tai Marc Jacobs Daisy tuoksuihin, joten aika sama maku meillä :)

   Poista
 6. Nää on tosiaan aikuismaisempia kuin kesätuoksut. :)

  VastaaPoista