Sivut

maanantai 27. heinäkuuta 2015

Parasta kesässä
Kesä tuo välittömasti mieleeni loman ja helteiset päivät. Tänä kesänä sää on kuitenkin ollut kostea ja jopa kylmä, joten olen viettänyt aikaa sateenvarjon alla, terassin suojassa ja olohuoneen sohvalla peittoon kääriytyneenä. Positiivisena ihmisenä olen suunnannut katseeni aina seuraavaan viikkoon. Nyt heinäkuu alkaa olla jo lopuillaan ja vettä tulee taas taivaan täydeltä. Onko kesä jo menetetty? Pieni toivonkipinä on vielä jäljellä.

Parasta tässä kesässä ovat olleet kiireettömät päivät ja päiväunet. Elämisen rytmi on ihanasti sekaisin, ja se tuntuu nyt tosi hyvältä. Herätyskello ei soi aamulla klo 5,30, eikä nukkumaan tarvitse mennä heti kymppiuutisten jälkeen. Olen vapaa.
Olen tänä kesänä osannut pakon edessä myös luopua liiasta tavarasta. Tavaraa on mennyt mm. kierrätykseen, roskiin ja kirppismyyntiin. Homma jatkuu vielä, mutta olo tuntuu jo paljon kevyemmältä. Vaatehuoneen siivous on muuten kivaa sadepäivän puuhaa. Meillä on kaksi vaatehuonetta, vintti ja pari riviä vaatekaappeja, kaikki tupaten täynnä. Jatkossa saan ostaa uutta vain, jos annan jotain pois. Reilu peli.
Ystäväni soitti eilen ja kyseli kovasti Lumenesta. Mitkä ovat suosikkejani? Mitä kannattaa ostaa? Hän oli juuri Lumene-hyllyn äärellä, joten vastauksen piti tulla nopeasti. Keksin välittömästi useita hyviä tuotteita, joita minulla on ollut nyt kesälläkin ilo käyttää. Lumene Beauty Base silmämeikin pohjustusvoide on loistava, kunhan muistaa puuteroida luomen ennen pohjustajaa. Samoin CC-voide ja Soft Touch puhdistusvoide. Uusi ihastukseni Lumenelta on ollut kesän alussa testiin saamani Lumene Koivu & hunaja suihkugeeli ja vartalovoide. Näissä on aivan ihana kesään sopiva raikas tuoksu <3

Parasta kesässä..

on ehdottomasti mökkeily. On ihanaa istua kuumassa puusaunassa ja pulahtaa välillä kirkuen viileään järviveteen.

Instagam:iin voi muuten laittaa omia kesäkuvia 
 #parastakesässä ja #lumene
Näin voit voittaa Lumene-tuotepalkintoja :)


Ja jatkossa toivomme AURINKOA <3

10 kommenttia:

 1. Suomen kesä on ihana, silloin kun se on sellainen. Nyt se teki niiku oharit. No ens kesän on pakko olla parempi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säästetään kaikki kesähepenet ensi kesään. Nyt varusteena on hyvä olla sadetakki, villasukat ja saappaat :)

   Poista
 2. Melkein on jo tämä kesä masentanut, mutta minullakin on tapana etsiä asioista positiivisia puolia - tänä kesänä on tullut aika vähän maksaläiskiä kasvoihin ja paarmoja ei ole näkynyt :) Ja lapsilta tuli paras palaute: mukavaa, kun olet leiponut niin paljon tänä kesänä. Yleensä en kesällä oikein viihdy keittiössä, kunon lämmin jo valmiiksi, mutta tänä kesänä siellä on todella tullut vietettyä aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä lapset on harmissaan kun aina sataa ja uimavedet ovat kylmiä. Onneksi marjasadosta on tulossa runsas, niin pääsen tekemään mustikkapiirakkaa :)

   Poista
 3. Kyllä tää on ollut masentava kesä, ilman sitä kesäkuun Rodoksen pyrähdystä, en ehkä tietäisi, missä olisin. Itseeni aurinko vaikuttaa niin voimakkaasti. Olen sitten koittanut ottaa tästä ainaisesta vesisateesta irti jotain ja katsellut sarjoja maratonina. :D Kesäkuussa oli muuten ainakin täällä paremmat ilmat kuin heinäkuussa, ei sentään koko ajan satanut sellaista puolipilvistä ja alta +20°C, mutta nyt heinäkuu, joka hemmetin päivä taivas repeää jossain vaiheessa. Nytkin on niin pimeää, että olen joutunut pitämään valoja päälle puoli päivää. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi olit viisas, kun lähdit reissuun. Harmi, etten ymmärtänyt tehdä samaa. Suomen pitkä ja pimeä talvi pelottaa jo etukäteen. En muista, että kesällä olisi koskaan ollut näin synkkää. Se sarjamaraton on muuten tosi hyvä ajatus :)

   Poista
 4. Oi, hieno juttu tuo karsiminen. Ihailen!

  VastaaPoista
 5. Myös meillä karsitaan tavaraa, ja ensi viikolle on taas varattu kirppispaikka. Onhan siinä oma hommansa, kun laittaa kaikki tavarat "ojennukseen" ja hinnoittelee, mutta kierrätyksen idea on niin hyvä. Minä muuten tykkään myös tuosta Lumenen silmämeikin pohjustajasta, en ole muuta käyttänytkään sen ostettuani. Iloisia heinäkuun viimeisiä päiviä, ja toivotaan, ettei olisi niin koleaa ja sateista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavarasta luopuminen tekee niin hyvää. Oma maku muuttuu vuosien myötä, joten joskus on kiva hankkia jotain uuttakin.

   Lumenen pohjustaja päihittää monta paljon kalliimpaa tuotetta.Luomeni ovat raskasta mallia, joten tarvitsen aina pohjustajaa. Olen vuosien varrella tehnyt monta väärää valintaa.

   Kaikkea hyvää myös sinulle Johanna <3

   Poista