Sivut

keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Muutama edullinen lahjaidea miehelle




Hyvän lahjan ei mielestäni tarvitse olla kallis. Tärkeintä on kuitenkin lämmin ajatus. Minulla on joka joulu oikeastaan vain yksi lahjatoive, jota ilman joulu ei edes tunnu joululta. Suurin toiveeni on saada ihanan pehmoiset käsinkudotut villasukat. Niillä on sitten kiva hipsiä joulunpyhien lisäksi koko talvi. En osaa kutoa sukkia, joten ainoa keino onkin kääntyä joulupukin puoleen. Miehelläni on sama toive, joten yritän aina ennen joulua olla oikein kiltti tai vaihtoehtoisesti käydä tukemassa Marttojen joulumyyjäisiä :)



Olen huomannut, että kaikkein vaikeinta on löytää kivoja ja edullisia lahjoja miehille, joten ajattelin vinkata teille pari kivaa kosmetiikkajuttua. Ostin Dermoshop nettikaupasta miehille suunnatun Handsome-setin, johon kuuluu deodorantti ja suihkugeeli (ovh 8,90-). Tilasin setin ihan sokkona, en tiennyt yhtään miltä parivaljakko tuoksuu, mutta hyvältä vaikuttaa - tuoksu on sopivan mieto ja raikas. Pakkauksen voi sujauttaa nimilapun kanssa suoraan kuusen alle.

 Dermocilin tuotteet ovat edullisia, sillä ne myydään suoraan tehtaalta kuluttajalle ilman turhia välikäsiä. Voisin oikeastaan esitellä teille koko tilaukseni, joka piti sisällään monta valmista lahjapakkausta. Tilaus tuli perille ilman postikuluja ja päälle sain valita extralahjan. Dermocil on minulle vielä aika vieras, mutta oletan laadun olevan kohdallaan. Luulin aluksi, että tuotteet valmistetaan Suomessa, mutta vain tuotekehitys, asiakaspalvelu ja logistiikka sijaitsevat Pohjanmaalla, valmistus on Euroopassa. Monelle tuotteelle on myös myönnetty Allergia- ja astmaliiton Allergiatunnus ja mukana on myös täysin tuoksuttomia tuotteita.





Meillä tykätään kovasti miehille suunnatuista Born To Bio suihkugeeleistä, niissä on hauska ulkoasu ja sopivan mieto tuoksu, joka ei hyökkää pullosta ulos liian tuhtina. Geeli sopii mainiosti myös herkälle iholle, pesutehon takaa löytyvät kasvisokeritensidit. Hintaa tuotteella on hieman alle yhdeksän euroa, jälleenmyyjät täällä.

 Mieheni on yllätyksiä täynnä, vaikka ollaan oltu yhdessä jo todella kauan. Mies oli viime viikonloppuna menossa mökille pihatöihin ja halusi ottaa mukaansa suihkugeelin, mutta ei mitä tahansa saippuaa vaan luomutuotteen. Mukaan pääsi Born To Bio suihkugeeli Santeli, joka on vihreän raikas metsään päin kallellaan oleva tuoksu. Mies lähti matkaan onnellisesti hymyillen, joten osasin tällä kertaa valita oikean pullon :)




Ajattelin koota miehelle joululahjaksi oman selviytymispakkauksen mökkireissuja varten. Siihen tulee ainakin Born To Bio Suihkugeeli Lakritsi, pussi englanninlakuja, villasukat, kahvipaketti ja tulitikkurasia. Samaan pakettiin voisi laittaa vielä marinoituja valkosipulinkynsiä ja sinappipurkin makkaran kyytipojaksi.

Lakusuihkugeeli tuoksuu herkulliselta, mutta se ei ole makea karkkituoksu vaan aito laku. Tuote ei räjäytä likaa pois, vaan puhtaus hiipii iholle hellästi. En ole malttanut pitää näppejäni erossa lakupullosta, vaan olen toki kokeillut suihkugeeliä myös omalle iholleni. Kiva unisex-tuote <3


Käyttölahjat ovat mielestäni parhaita. 
Oletteko samaa mieltä?









Osa tuotteista ostettu, osa saatu testiin.

10 kommenttia:

  1. Ei vitsi! Mun pitää toi lakusuihkugeeli kyllä hommata!

    VastaaPoista
  2. Villasukat on ehdoton, kelpais mullekin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on pienestä pitäen ollut mummon kutomia villasukkia, en osaa olla ilman :)

      Poista
  3. Vink vink, tääl olis villasukkaa ruuhkaksi asti :)
    Kohta taas kutimet kädessä ...

    VastaaPoista
  4. Dermosil tuotteet on ihania, kokemuksella sanon. Mä olen rakastunut suihkugeeleihin. Mieheni tykkäs dermosilin saunasaippuasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :)

      Tilasin vasta ekaa kertaa. Hyvältä näyttää, ihania joulupakkauksia sopuhintaan <3

      Poista
  5. Voi voi, tämän kun olisin aiemmin kuullut, olisin voinut alkaa tehtailemaan niitä villasukkia:)
    Olet oikeassa, että miehille on minusta todella haastavaa löytää kivoja lahoja. Ainakin minun miehelleni, jolla on kallis maku. Kamalinta on, että synttärit, isänpäivä ja joulu kaikki ovat samassa syssyssä ja minä hepuloin, mitä hankkisin!
    Dermosilin tuotteissa on laajaa skaala hyvää ja sitten niitäkin, jotka eivät toimi. Mutta kaikki tuollaiset vartalotuotteet ja rasvat ovat olleet jees. Meikkisivieltimet hajoaa esim. todella helpolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En uskaltunut tilata Dermocilin meikkejä, mutta vartalotuotteet vaikutti hyviltä. Ja joulupakkaukset olivat tosi nättejä :)

      Lahjan ostaminen voi olla aika haastavaa, on niin monenlaisia makuja. Onneksi omansa on oppinut jo tuntemaan. Mieheni arvostaa hyvää ruokaa, joten kaikki vähän paremmat keittiövälineet sopivat hänelle lahjaksi. Hän viihtyy keittiössä ja tykkää kokeilla uusia reseptejä oikein ajan kanssa. Kun taas itse valmistan nopeaa arkiruokaa :)

      Mutta villasukat ei meiltä onnistu :)

      Poista