tiistai 15. joulukuuta 2015

MAX FACTOR Star WarsStar Wars -taru jatkuu keskiviikkona 16.12.15 The Force Awakens elokuvalla, yli 30 vuotta Jedin paluun jälkeen. Tämä saattaa olla vuoden suurin elokuvatapaus, joten olen toki innolla mukana. Trilogian jatko-osat tulevat 2017 ja 2019, huumalle ei siis näy loppua vielä pariin vuoteen. Elokuvan kunniaksi on nyt tullut nyt myös Max Factor Star Wars -meikkejä, jotka ovat myynnissä vain rajoitetun ajan. Tämä kolmen tuotteen setti tai sen osa sopii hyvin myös joululahjaksi, joten näiden tuleminen juuri joulusesongin aikaan on kiva juttu.


Max Factor Star Wars Colour Elixir huulipunia on kaksi, kullanhohtoinen (40 gold) ja purppura (30 dark berry). Kulta edustaa tarun valoisaa ja tumma puolestaan pimeää puolta. Molemmissa punissa on metellinhohtoa ja niitä voi käyttää yhdessä tai erikseen. Kokoelmaan kuuluu myös Max Factor False Last Effect ripsiväri.

Kullanvärinen huulipuna on oma suosikkini, sitä voi toki käyttää ihan sellaisenaankin, mutta yhdessä toisen punan kanssa se on loistava. Sillä voi tuoda lämpöä ja hehkua toiseen väriin. Ympyrä on nyt sulkeutunut, minulla oli kullanvärinen huulipuna myös teininä :)
Joko liput on ostettu?PR-näytteitä
 

10 kommenttia:

 1. En ole Star Wars fani, mutta nää tuotteet on upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttäviä hylsyjä on vaikea vastustaa. Olen elokuvan suhteen utelias, vaikka en mikään suuri fani olekaan :)

   Poista
 2. Suunnitteilla on mennä kattoon leffa!

  VastaaPoista
 3. Liput on voitettu ja huomenna mennään. :) Nuo meikit on niin upeat ja en tiedä raaskinko käyttää vai en.. Säästänkö kokoelmiin vai mitä teen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla, että pääset näkemään leffan aivan ensimmäisten joukossa. Itse olen menossa vasta joululomalla. On hienoa nähdä, miltä kaikki näyttää muutama vuosikymmen myöhemmin :)

   Nämä meikit ovat jatkossa varmasti keräilytavaraa, eikä niitä sen vuoksi kannattaisi edes korkata. En kuitenkaan voinut vastustaa kiusausta, vaan sipaisin kultaa huuliini :)

   Poista
 4. Kun ekan kerran näin kuvat Star Wars meikeistä, niin ajattelin ettei näitä varmasti tule Suomeen. Mutta tulihan ne! Leffa voisi myös kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hienoa saada Star Wars meikit myös meille Suomeen. Uskon näiden myös myyvän hyvin :)

   Poista
 5. Menossa vasta perjantaina katsomaan leffaa, odotan kyllä innolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Uskon, että näytökset ovat loppuunmyytyjä aika pitkään. Tämän haluaa nähdä aika moni :)

   Poista