Sivut

maanantai 14. joulukuuta 2015

Millainen on joulun paras lahja?
Nyt taitaa olla käsillä jo viime hetket joulun lahjahankintoihin, joten ajattelin tällä viikolla laittaa blogiin lahjavinkkejä. Ihania kauneuspaketteja, jotka saisivat hymyn huulilleni etenkin jouluna. Olen vuosien varrella oppinut, että parhaat lahjat loppuvat kaupoista jo monta päivää ennen aattoa, joten kannattaa olla nopea. Tiesittekö muuten, että joskus lahjasetti voi jopa tulla paljon edullisemmaksi kuin samat tuotteet erikseen ostettuina? Silkkaa säästöä siis :)

Rakastan laadukkaita ihonhoitotuotteita, joten toivon lahjaksi kunnon hemmottelua, joka pitää ihoni kunnossa koko pitkän talven. Tämänkaltainen toive lienee vaikein mahdollinen, joten kipaisen yleensä hakemaan lahjan itse tai lähetän mieheni matkaan tarkan ostoslistan kanssa. Olen huomannut, että parempi vaihtoehto onkin pyytää lahjaksi kauneushoitolan lahjakorttia. Käytän lahjakortin yleensä talvella, joka on iholleni kaikkein vaikein vuodenaika. Ihoni tuntuu silloin helposti pintakuivalta ja samealta, joten hoitolatason käsittely tekee hyvää.
Ella Baché Vadelmakimara -lahjapakkaus ei takuulla jää kaappiin pölyttymään, se oikea herkän ihon toivelahja. Pakkaus maksaa hoitolassa 64 euroa, kun tuotteet erikseen ostettuina maksavat 97 euroa. En ihmettele yhtään, että nämä myydään nopeasti loppuun näin joulun alla. 
Vadelmakimara sisältää Ella Baché D-sensis 50ml:n hoitovoiteen, joka sopii suojaamaan ja vahvistamaan herkkää ihoa. Voide sisältää mm. vadelmansiemen- ja vehnänalkioöljyä. Ihotuntuma on samettisen pehmeä ja voide sopii mielestäni hyvin myös meikin alle. Voiteessa on hyvin mieto tuoksu.

Pakkauksen toinen tuote on Ella Baché Baume Repair naamio 50ml, joka sopii pehmentämään ja kosteuttamaan pintakuivaa ihoa. Naamiota voi käyttää myös tehokosteusvoiteen tapaan erityisen kuivilla ihoalueilla. Lähes tuoksuton voidenaamio tuntuu iholla viileän raikkaalta ja taikoo kuivuuden pois hetkessä. Iholle jää ihana pehmeys. Tämä sopii mielestäni hyvin myös yönaamioksi. Naamio imeytyy ainakin omaan ihooni kokonaan, joten pyyhin lopuksi kasvoni vain kevyesti kasvovedellä.

Vadelmakimaran lisäksi tarjolla on myös muita upeita Ella Baché, Académie ja Phytocéane kauneuspaketteja, joihin kannattaa käydä tutustumassa. Kauneushoitolasta saa samaan hintaan myös kunnon palvelua, jota arvostan suuresti. Rohdos-Alan jälleenmyyjät täällä.

Seuraan kauneusasioissa äitini jalanjälkiä. Hän kävi säännöllisesti kasvohoidoissa, käytti laadukasta kosmetiikkaa ja siirsi samalla myös kauneusperinnön eteenpäin pienelle lettipäiselle tytölle, joka ihaili omaa äitiään suuresti.

Ihanaa päivää <3


Sponsored

4 kommenttia:

  1. Ella Bachella on kyllä aina ihan yliverrot lahjapaketit! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja Ellan tuotteita saa edullisesti juuri joulun aikaan :)

      Poista