Sivut

sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Tuoksutonta suomalaista luonnonkosmetiikkaa
Ensi viikolla meillä tehdään jo viimeisiä jouluvalmisteluja, joten uskon blogin hiljenevan pakon edessä. Sitä ennen haluan kuitenkin lunastaa lupaukseni, josta kerroin Tuoksuton -kampanjan yhteydessä lokakuussa, jolloin aloitin omasta mielestäni todella harvinaislaatuisen testin Lily Alexandran parissa. Sarja on viimisen päälle mietitty suomalainen kosmetiikkasarja, jonka juuret ovat tiukasti kotimaassa aina valmistusta myöten. Sarja perustuu 100% luonnollisiin kasviperäisiin raaka-aineisiin. Tuotteet ovat tuoksuttomia ja ne eivät sisällä alkoholia, parafiineja, vaseliinia, silikonia tai parabeeneja. Ainesosaluettelot näyttävät silmiini lyhyitä, joten nämä sopivat varmasti monelle. Lily Alexandra onkin vastaus kahden lukijani kysymyksiin, joista toinen etsi tuoksutonta luonnonkosmetiikkaa ja toinen puolestaan alkoholitonta - toivottavasti olette kuulolla :)

Muistelen nähneeni Lily Alexandran esittelyä messuilla, mutta mieleeni on jäänyt kummittelemaan ajatus siitä, että sarja on vaikeaa ostettavaa. Hämmästykseni olikin suuri, kun huomasin että tuotteita myydään jopa netissä (Apteekkituotteet). Onko Lily Alexandra teille tuttu?
  Tuotteet näyttävät kauniilta, hillitty ulkoasu vahvistaa ammattimaista vaikutelmaa. On hienoa lukea purkin kyljestä paikkakuntaleima Helsinki. Valitsin testiin kaksi tuotetta puhtaasti ihoni tarpeiden mukaan. Kun syksy kääntyy talveksi ihoni suorastaan huutaa kosteutta.

  Lily Alexandra Kiinteyttävää Tehoseerumia käytetään kuuriluontoisesti aina kun iho tuntuu kaipaavan lisää kosteutta ja elastisuutta. Seerumia voi laittaa hoitovoiteen alle tuomaan lisätehoa ihonhoitoon. Aine on koostumukseltaan ohut ja nestemäinen, joten pari pumppausta riittää hyvin koko kasvoille ja kaulalle. Olen käyttänyt seerumia yhden kahden viikon kuurin verran, toisen vuoro voisi olla parin kuukauden päästä. Seerumi on mielestäni loistava apu kuivuutta vastaan etenkin talvella. Iho tuntuu seerumin jälkeen aavistuksen nahkealta, mutta kun päälle laitetaan vielä hoitovoide, niin iho muuttuu kivan pehmeäksi ja elastiseksi. Ainesosaluettelo sisältää mm. lumpeenkukkauutetta ja heinäratomon lehtiuutetta.

Kenelle? Suosittelisin seerumia kaikille, joilla haasteena on ihon pintakuivuus, sillä tuote tehokosteuttaa ihoa. Seerumi maksaa 49 euroa (30ml) täällä.

 

 

 Olen käyttänyt seerumin kanssa Lily Alexandra Uudistavaa 24 tunnin kasvovoidetta, joka lupaa kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti ja suojata vapailta radikaaleilta. Voidekokeiluni on kestänyt jo lähes kaksi kuukautta, joten voin allekirjoittaa tehokosteuttavan vaikutuksen.  Ihoni ei ole nyt yhtään pintakuiva, vaan kuvailisin sitä mukavan pehmeäksi. Voide sopii loistavasti myös meikin alle, sillä sen koostumus on kevyt ja nopeasti imeytyvä. Ainesosaluettelo sisältää mm. vehnänalkioöljyä ja aloe veraa. 50ml:n purkki maksaa 35 euroa täällä.

On tietysti aina mahtavaa käyttää kosmetiikkaa, joka on suunniteltu juuri suomalaiselle iholle, jota rasittavat kohtuuttoman kovat sääolosuhteet. Tuotevalikoima on vielä aika suppea, mutta olennaisin näyttää löytyn. 

  
Ulkona vihmoo lumen sijaan vettä,
mutta ei anneta sen häiritä hyvää tunnelmaa.
Ensi viikolla on joulu <3  

 
Sponsored.

10 kommenttia:

 1. Mukava kuulla tästä sarjasta. Se on ollut aikamoinen mysteeri minulle neutraaleine pakkauksineen. Kuitenkin kotimaisuus kiinnostaa, mutta jotenkin en ole tämän sarjan ideologiaan päässyt sisälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle nousi tämän kokeilun perusteella vahvasti esiin kolme teemaa - kotimaisuus, luonnonkosmetiikka ja tuoksuttomuus. Incilistat ovat todella lyhyitä, joten nämä sopivat myös henkilölle, joka haluaa karsia kemikaalikuormaansa. Luulen, että tuotantomäärät ovat vielä aika pienet, mutta voin toki olla väärässäkin.

   Poista
 2. Mulla on ollut tämän merkin kasvovesi, jonka ostin ihan Prismasta :D. Nykyään tätä ei taideta enää Prismoissa myydä, mutta kasvoveden kosteuttavuudesta tykkäsin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho.. ostit Prismasta, joka muuten tarjoaa kosmetiikkaa aika laajalla skaalalla. Täytyykin katsastaa vielä toi meidän lähi Prisma :)

   Poista
 3. On tuttu, anopilta sain muutama vuosi sitten koko setin lahjaksi ja pidin kovasti. <3 Mukavaa sunnuntaita Ninni <3

  VastaaPoista
 4. Mä oon joskus muutama vuosi sitten ostanut messuilta setin tätä sarjaa. Tarkkaan en muista, mitkä tuotteet siinä oli kosteusvoiteen lisäksi, mutta eivät sopineet mulle. Naama punoitti kuin keitetyllä ravulla ja tuntui myös aika inhottavalta. Roskiin meni :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi. Kaikki tuotteet eivät todellakaan sovi kaikille. Siksi olisikin tärkeää kokeilla ensin pieni näytepussi, ettei rahat mene hukkaan. En tosin tiedä, onko tällä sarjalla näytekokoisia tuotteita.

   Poista
 5. Tää on kivan kuuloinen sarja, itsellä ei mitään kokemuksia. :)

  VastaaPoista