Sivut

perjantai 29. tammikuuta 2016

Kevään raikas Clarins huulimeikki ja muisto vuosien takaa



Taivaalta sataa räntää, mutta uskokaa pois, kevät on täällä jo ihan kohta. Sain testiin mukavan setin uusia Clarinsin kevätpunia ja jaan tämän ilosanoman mielelläni myös teidän kanssanne. Clarins on ollut meikkipussini vakiovaruste jo vuosia. Tällä hetkellä suosikkini on Clarins Rouge Eclat, joka on laadultaan pigmenttinen, kosteuttava ja jopa huulten ikääntymistäkin ehkäisevä huulipuna. Rouge Eclat sisältää hoitavia kasviuutteita ja -vahoja, kuten auringonkukkaöljyä, mimosaa, jojobaa sekä kaakaon saippuoimattomia osia. Mukana on myös huulten nuorekkuutta ylläpitäviä ainesosia.

Huulipunat hehkuvat tänä keväänä roosan eri sävyissä. Ihanan raikas pink cherry 24 tuo kasvoille pirteyttä ja sen vastakohtana on ruskeaan taittava roosa rose praline 26, joka sopii hillityn meikin ystävälle. Omat suosikkini ovat kevään raikkaat hot rose 23 ja pink blossom 25. Rouge Eclat -huulipunat maksavat 27,30 euroa kappale.




Clarins Instent Light Natural Lip Perfector on geelimäinen huulikiilto, joka levittyy huulille helposti. Huulille jää kaunis läpikuultava sävy ja kiilto, ilman tahmeaa tunnetta. Tuote sisältää peptidin, joka aktivoi hualuronihapon muodostumista ja ylläpitää huulten kosteustasapainoa, joten tämä on hyvä vaihtoehto huulirasvalle. Tuote on supersuosittu ympäri maailmaa, sillä sitä myydään yksi joka 36. sekunti. Aika huikeaa. Kevään uudet sävyt ovat toffee pink shimmer 07 ja plum shimmer 0. Tuubin koko on 12 ml ja se maksaa n. 19 eur.




Clarins Joli Rouge Brilliant hoitaa huulia ja antaa kauniin kuulaan sävyn. Lopputulos on kevyempi kuin Rouge Eclat -punan kanssa. Punan erikoisuus on shine booster + yhdiste, joka saa valon heijastumaan kauniisti huulilta. Lisäksi mukana on hienojakoista helmiäistä. Tuoksu on herkullinen marjakarkki. Sävyjä on tarjolla kaikkiaan 12, joista kuvassa omat suosikkini guava 03 ja sweet blossom 25.

Pidän pehmeistä pusuhuulista, joten minua kiinnostaa punan kyky hoitaa huulia. Hyvä huulipunahan tekee huulirasvan lähes tarpeettomaksi. Joli Rouge sisältää mm. luomusuolayrttiä, joka kosteuttaa tehokkaasti huulia. Lisäksi mukana on myös peptidejä, jotka aktivoivat hyaluronihapon muodostumista huulissa ja ylläpitävät siten huulten oikeaa kosteustasapainoa. Mangoöljy ja proseramidit puolestaan hoitavat ja pehmittävät huulia sekä ehkäisevät tehokkaasti kosteuden haihtumista. Puna maksaa n. 25 euroa.




Karkaako puna huuliltasi aivan liian nopeasti? 
Ei hätää, sillä Clarins Instent Light Lip Perfecting Base huulimeikin pohjustaja estää huulipunan karkailun noin kuuden tunnin ajan. Pohjustajaa voi käyttää myös yksinään, se kosteuttaa ja hoitaa luonnonvahojen avulla. Tuotteessa on mukana myös mikrohelmiä, jotka häivyttävät huulten ympäryksen pieniä ryppyjä. Tuoksu on kivan vaniljainen. Hinta n. 18 euroa.

Lopuksi ajattelin kertoa teille muiston vuosien takaa. Uusi lähetti oli tuomassa minulle lähetystä työpaikalleni. Hän ei vielä tuntenut minua ulkonäöltä, joten hän päätti kysyä neuvoa. Tilanne oli sekava, paljon naisia ja puhetta samassa tilassa. Huoneen ulkopuolella ollut työkaverini kuvaili minun olevan naisista se, joka käyttää huulipunaa. Minulla oli nuorena aika rohkea maku huulipunien suhteen :)


Mikä on sinun tunnusmerkkisi? 




 

10 kommenttia:

  1. Onpas ihanan sävyisiä nuo Rogue Eclatit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, aivan ihania ovat. Minulla on noita jo useita, eikä yksikään ole ollut liikaa :)

      Poista
  2. Ihania sävyjä! Clarins on vaan niin huippu. Tuo huulipohjustaja onkin ollut Clarinsilta jo vuonna yksi ja kaksi, oli erilainen hylsy vaan silloin aikanaan, ihan oma vakiotuote. :) Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiennytkään, että pohjustaja teki uuden tulemisen :)

      Mukavaa viikonloppua Tiia <3

      Poista
  3. Ihania sävyjä Clarinsilta ja minullakin on juuri noita testauksessa. Kermamaisia ja kiilteleviä. Minä käytän myös punaisia punia, joten olisiko myös minun tavaramerkki:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Clarinsin punat on kyllä ihan parhaita. Ja väriä pitää olla :)

      Poista
  4. Kauniita värejä,hoitavuus huulipunassa on tärkeää varsinkin nyt talvella.
    Huulipuna tahtoo karkailla mummoryppyihin, huulimeikin pohjustaja olis kyllä tarpeen, jostain syystä en vain ole sellasta tullut hankkineeksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä pohjustajaa. Olen lukenut jostain, että huulten rajauskin voi auttaa väriä pysymään :)

      Poista
  5. Satuin juuri hankkimaan itselleni tuon Rouge eclat -punan sävyllä pink blossom 25. Se on ihana keväinen väri, raikas ja valoisa. Pysyy muuten ihmeen hyvin!

    VastaaPoista