sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Isadora kevään parhaat palat
Kevät on minun vuodenaikani. Tuskin maltan odottaa kukkivia omenapuita, tulppaaneja ja ilman täyttävää linnunlaulua. Keväällä on kiva myös lakata kynsiä ja tuoksutella uusia kesätuoksuja. Toivon elämän olevan taas kevyttä ja helppoa, kun raskas talvi on taakse jäänyttä elämää.

Uusi Isadoran kevätkokoelma "A DAY ON THE RIVIERA" #LELOOK
sisältää kevyitä samettisia pastellisävyjä. Kevään kynsilakat ovat samaan aikaan mattamaisen puuterisia ja silkkisen kiiltäviä. Niissä on jotenkin satumaisen hyvä tunne, jota on vaikea pukea sanoiksi. Sivellin sopii kynnelle loistavasti. Tykkään <3
Isadora Twist-Up Matt Lips huulipunakynillä saa helposti siistiä jälkeä, vaikka olisi kuinka tumpelo tai väsynyt. Mattamaiset sävyt ovat taas kauniin pehmeitä ja arkeenkin sopivia. Pidän myös punan kermaisesta ja kestävästä laadusta.
 Tämän kevään yksi kauneimmista paleteista on Isadora Nude Sand 06.Käytän yleensä aina nestemäistä eyelineria, sillä se kestää parhaiten raskaalla luomella. Isadoralta tuli tänä keväänä myös uusi nestemäinen Twin Tip Eye Liner, jolla saa näppärästi tehtyä erilaisia rajauksia. Minulla on käytössä myös Sensain ja L'Orealin eyeliner, joten olen tottunut terävään kynämäiseen kärkeen. Uusi kynätekniikka oli kuitenkin aika helppo oppia, vaikka ote onkin hieman erilainen. 
Nyt leveä siipirajauskin onnistuu helposti.

Lisää kokoelmasta voi lukea Isadoran sivuilta.

Parasta Isadora keväässä ovat kynsilakat,
oletteko kanssani samaa mieltä?
Sponsored 

12 kommenttia:

 1. Mä niin odotan, että noihin huulikyniin tulisi kesäksi jotain lämmintä oranssia (tykkään niiden koostumuksesta), nyt ei ollut sävyvalikoimassa oikein ainuttakaan mun sävyä. :(

  VastaaPoista
 2. Hitsi, vaikeaa oikeastaan päätää mistä uuttuudesta innostuisin eniten! Kallistun ehkä kuitenkin joko kynsilakkoihin tai huulikyniin (?!) Toisaalta nuo luomiväritkin on kyllä aika laadukkaiksi havaittuja... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isadorassa on se hyvä puoli, että kaikissa tuotteissa on laatu kunnossa. Eikä hintakaan ole paha. Käytän Isadoran luomivärejä lähes joka päivä, niissä on hyvin pigmenttiä ja kestoa.

   Poista
 3. Kevät on ehdottomasti parasta aikaa vuodesta - niin luonto kuin itsekin herää uudelleen eloon :D

  VastaaPoista
 4. Voi tuo vintage pink on just mulle sopiva sävy. Ihana on tuo luomivärisettikin.

  VastaaPoista
 5. Isadoralla on niin hyviä meikkejä ja nyt taitaa pian tulla kesäsävyt huulipunakyniin, niitä odottelen into piukeana. Mattapunille en ole oikein lämmennyt, vaikka nuo sävyt ovat täydelliset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko kokeillut laittaa kiiltoa mattapunan päälle? Mulla on tapana tehdä niin :)

   Poista
 6. Samaa mieltä, upeat kynsilakat, mulle kelpaisi nuo kaikki! Isadoran lakoissa on ihan parasta tuo wide brush. Lisäksi tuo eye shadow näyttää tosi nätiltä, ehkä joudun käymään kaupassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wide brush tekee lakkauksesta helppoa. Saa siistin lopputuloksen jopa illalla pitkä työpäivän jälkeen :). Isadoran lakat myös kuivuvat nopeasti, mikä lisää käyttömukavuutta.

   Poista