Sivut

sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Jolie box syyskuu -yllätys



Joskus toiveilla on tapana käydä toteen, joten kannattaa unelmoida ahkerasti. Olin miettinyt Livboxille seuraajaa, jotain uutta ja raikasta, ennenkokematonta. Puolen vuoden Jolie box olisi ollut tähän väliin kaikkein sopivin vaihtoehto, yhdelle boxille jäisi hintaa vain 20 euroa, joka on minulle juuri hyvä summa. Joliella kuitenkin kuultiin toiveeni, ja ensimmäinen boxi saapui blogiyhteistyön merkeissä ihan ilmaiseksi. Mahtavaa!

Syyskuun Jolie boxin ajatuksena on tehdä arjesta parempaa, mukana on arjen välttämättömyyksiä ja sulostuttajia. Lähetys sisältää aina laadukasta luonnonkosmetiikkaa, ja on siihen sijoitettua rahasummaa arvokkaampi.




Minulle syyskuu oli oikea toiveiden täyttymys, mukana ei tunnu olevan mitään turhaa, vaan kaikki pääsee käyttöön pienintä näytepussukkaa myöten. Sain juuri niitä puuttuvia palasia, joita olin ollut muutenkin hankkimassa. Arvostan laatua, ja sitä näyttää olevan tarjolla runsaasti.




Laatikko pitää sisällään kolme täysikokoista tuotetta, joiden arvo yksittäin pyörii siinä kahdenkympin molemmin puolin. Kolmikon ehdoton kruunu on Iroisie Gelée Douceur Démaquillante puhdistusgeeli 100 ml, joka sopii kaikille ihotyypeille, ja myös silmämeikille. Misellikoostumuksensa ansiosta geeliä ei välttämättä tarvitse huuhdella pois vedellä. Tuote on riittoisa, herneen kokoinen pisara riittää. Tehokas, mutta hellävarainen. Aivan ihana, kevyttä tuoksua myöten <3

Toinen ihanuus on Couleur Caramel kasvovesi 200ml, joka kirkastaa ihoa hedelmähappojensa (omena-, viini- ja glykolihappo) avulla. Tuote on alkoholiton, joten se ei kuivata ihoa, vaan lopputulos on sopivan kosteutettu ja hieman nihkeä. Minulla on tapana käyttää kasvovesi kämmenkuopan kautta, josta se on helppo taputella iholle. Tätä ei välttämättä kannata tuhlata pumpulilappuun.

 Mukana on myös mineraalimeikkisarja Alima Pure Natiral Definition Brow Pencil kulmakynä keskiruskeana. Taidolla valittu sävy sopii useimmille (myös minulle) täydellisesti. Kynä tuntui käytössä sopivan pehmeältä, väriä irtosi hyvin ja jälki oli kestävää. Voi käyttää myös silmänrajauksiin, joten pisteet monikäyttöisyydestä.






Lisäksi mukana oli kaksi reilua näytekokoa - Dr. Hauschka Sitruuna-sitruunaruoho -vartalovoide 10 ml ja Weleda Arnica Sports Shower Gel 20 ml. Dr. Hauschka onkin minulle jo tuttu, se on pirteän raikas ja aisteja avaava.

Paripussukka sisältää Deliciously Ella kosteusvoiteen ja kasvopesun. Lisäksi mukana on paljon kehuttu Zuii Foundation Primer meikinpohjustusvoide.

Jep, ihastuin Jolie boxiin ihan täysillä. Täältä löytyi kaikkea sitä, mitä jäin edellisen kauneusboxini kanssa kaipaamaan. Kerran kuussa ilmestyvä kauneuslaatikko ilahduttaa ja antaa arjelle vastapainoa. Tunnen saavani rahoilleni kunnon laadukasta vastinetta. Puoli vuotta lähti tilaukseen täältä :). Toimituskulut ovat ilmaiset.


Mitä pidätte tästä? 







Sponsored

10 kommenttia:

  1. En ole vielä testannut Jolie boxia, vaikka luonnollinen sisältö houkuttaisi kovasti. Ehkäpä jossain vaiheessa teen tilauksen tai ainakin sitten, jos tulee mahdollisuus tilata yksi paketti kerrallaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin saman, yhden boxin tilausvaihtoehto näyttää puuttuvan. Toivottavasti sekin saadaan jatkossa :)

      Voin kuitenkin suositella, hurahdin täysin :D

      Poista
  2. Yksi paketti kerrallaan houkuttaisi testaamaan, mutta ihaniahan nämä paketit ovat kaikki pääsääntöisesti olleet. Kivaa uutta viikkoa Ninni <3

    VastaaPoista
  3. Jolie Box on kyllä Suomessa olevista paras. Laadukkaita ja mielenkiintoisia tuotteita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täysin samaa mieltä. Hinta-laatusuhde on erittäin hyvä :)

      Poista
  4. Tilasin omani heti kerralla puoleksi vuodeksi. Syyskuun boksi oli mun eka, ja olin kyllä heti todella tyytyväinen! :) Luonnonkosmetiikka ei ole mulle kovin tuttua ja musta tää on mahtava keino myös tutustua eri merkkien tuotteisiin. Ei voi kuin suositella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että tykkäsit. Minulle luonnonkosmetiikka on tuttua, mutta aina löytyy jotain uutta. Tilasin Jolie boxin puoleksi vuodeksi, aina kevääseen saakka :)

      Poista