Sivut

perjantai 25. marraskuuta 2016

Organic Shop - edullista luonnonkosmetiikkaa



Voiko halpa olla oikeasti hyvää? Kyllä, se voi olla jopa loistavaa. Sain testiin uusia herkkuja, joista löytyy paljon positiivista, kuten ulkoasu ja laatu. Näitä on suorastaan ilo antaa ja saada lahjaksi jouluna ja sen jälkeenkin.


 


Organic Shop tekee luonnonkosmetiikkaa, joka sopii jokaiseen päivään. Sarjalta löytyy tuotteita kasvoille, hiuksille ja vartalolle. Tuotteet pohjautuvat luonnollisiin öljyihin ja uutteisiin, suurimmalla osalla on BDIH- ja Cosmos Natural -sertifikaatit. Hintahaarukka liikkuu 3,50 - 9,80 € välillä. Tuotteet valmistetaan Virossa.




Sarjan on tarkoitus olla helposti lähestyttävä arjen luksus, se onnistuu siinä todella mainiosti. Organic Shop vannoo yksinkertaisuuden, puhtauden ja luonnollisuuden nimeen.




Tutustuin sarjaan ensimmäistä kertaa tänä syksynä I love me -messujen yhteydessä. Messuilla törmää aina tosi moneen uuteen sarjaan, kaikki eivät kuitenkaan jää mieleen, eivätkä edes herätä kiinnostusta. Organic Shop oli kuitenkin toista maata. Mainiot herkkupurkit keräsivät ympärilleen muurin kiinnostuneita. 
Ehdottomasti tutustumisen arvoinen ja laadukas sarja, 
jota myy Sokos, Emotion ja Stockmann.

Katsokaan nyt tuota sheavoita, se on ihanan kermainen ja helposti levittyvä. Kuivaihoisen pehmeä toiveuni :)

Onko Organic Shop tuttu?
Mitä pidätte pakkauksista? 


20 kommenttia:

  1. Hih just ostin Sokoksesta sarjan vartalokuorinnan ja ainakin tuoksu (lemongrass) miellyttää ! :D Vielä pitäisi testat tositoimissa ;D

    VastaaPoista
  2. Eipä ole tuttu, mutta pitää kyllä tehdä tuttavuutta varsinkin, kun ovat noin edullisia:)Pakkaukset ovat tosi nätit ja luokseen kutsuvat. Tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla,
      Organic Shop osaa hurmata, sen näki jo messuilla :)

      Poista
  3. Ei ole tuttu, pakkaukset on kivat ja viikuna-manteli -hiusnaamio alkoi kiinnostamaan. :)

    VastaaPoista
  4. Miten ihmeessä mulla on sellainen tuntuma että olen tätä pidellyt jollain retkelläni! Edullisia ovat ja kuivanahkaista kiehtoo tuo kermainen sheavoi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sheavoi on aivan ihanaa.. pehmeän kermainen koostumus ja kiva tuoksu. Oikea nautinto <3. Uskon, että näitä saa myös Tallinnasta.

      Poista
  5. täytypä pitää mielessä Sokoksella käydessä. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
  6. Nämä kolahti lujaa ja kovaa. Mikä voisi olla söpömpää, kuin jogurttimaiset purkit ja tuoksu noissa on fantastinen ja mitkä hinnata! Näille veikkaan menestystä, kunhan ihmiset vaan löytää nämä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivon, että mahdollisimman moni tutustuu näihin. Eihän näitä voi kun rakastaa. Ihania lahjoja jouluun :)

      Poista
  7. Itse olen ko.merkiltä testannut kahvikuorinnan ja rakastuin siihen kyllä ihan täysillä (https://blingershimmer.blogspot.fi/2016/09/virkistavaa-kahvia-ja-sokeria-kropalle.html), näitä muitakin tuotteita pitää ehdottomasti joskus testata, harmittaa kun ei tullut messuilta ostettua, mutta toisaalta järki vei siinä kun mietin kotoa löytyvien tuotteiden määrää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama.. en ostanut messuilta, mutta sarja jäi mieleen. Testaamani kolmikon paras on tuo kermainen sheavoi, mutta suihkugeeli ja hiusnaamio on nekin tosi hyviä. Ja ostan varmasti lisää :)

      Poista
  8. Nam, nää näyttää herkulliselle ;) Mä tykkään viikunan tuoksusta, täytyy varmaan mennä tuoksuttelemaan Sokokselle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mars Sokokselle :). Uskon, että tykkäät näistä.

      Poista
  9. Ihan huippumerkki! Sain näitä joululahjaksi eli siis kuorintavoiteen, kasvonaamion ja vartalomoussen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lahjanantajalla on hyvä maku. Nämä ovat tosi hyviä :)

      Poista