Sivut

torstai 23. toukokuuta 2013

Posti toi jotain aivan ihanaa



Rupattelutuokio työpaikkani kahvihuoneessa sai minut vakuuttuneeksi siitä, että minulta puuttuu jotain todella ihanaa (kiitos vinkistä Saila). Tajusin olevani tylsä, vaikka pidän kaikesta kauniista. Päädyin ostoksille herkulliseen nettikauppaan. Ja hetken päästä posti jo toikin kevään kauneimman paketin :)



Paketin lähetti Elvari -korukauppa. Kaupan jokainen koru on käsintehty ja uniikki. Korut ovat täynnä hyvää mieltä ja lämpöä. "Ihan itte oon tehny kaikki"- teksti seuraa korujen mukana. Näissä koruissa on taikaa :)

Koruja myydään nettikaupan lisäksi erilaisissa tapahtumissa ja myymälöissä. Kaikki Elvari jälleenmyyjät löydät täältä.


Kuva Elvarin sivuilta

Korut innostivat minua tutustumaan tarkemmin niiden tekijään. Korujen takaa paljastui Sanna Leinonen. Hän on Elvari-korujen karkkikorutaiteilija ja korupäällikkö. Upea korukauppa sai alkunsa vakavasta sairaudesta ja pienestä palasta polymeerimassaa. Lue lisää täältä.

Kuva Elvarin sivuilta

Korut tuovat tavalliseen päivään iloa. Niissä ei ole ikärajaa, vaan asenne ratkaisee. Totinen tylsimys ei voi käyttää näitä koruja. Nämä ovat hymyilevän, trendikkään tai pirteän ihmisen koruja :)


 Huomenna on vuorossa mahtava blogiarvonta, 
jossa kolme voittaa Elvari-koruja.

Tykkää Elvarista myös FB:ssä tästä.


Löytyykö muita Elvari-korujen ystäviä?

24 kommenttia:

  1. Kyllä löytyy! :) Mulla on kaulakoruina vaahtokarkki, englanninlaku ja macaron-leivos. Tosin en koskaan tiedä mistä ne löytää, kun lapsi lainailee niitä jatkuvasti leikkeihinsä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Juille :)

      Mahtavaa, omistat kolme Elvari-kaulakorua. Huomasin viihtyväni Elvarin nettisivuilla kauan. En tiennyt mitä olisin valinnut ostoskoriini. Ja uutta kivaa tulee kokoajan lisää :)

      Poista
  2. Olen jo ajat haaveillut noista Elvarin lakukorviksista, mutta en osaa päättää, mitkä ottaisin (voisin toki ottaa useammatkin, mutta en osaa päättää siltikään, kun makeita vaihtoehtoja on liikaa!). :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Noobax,

      Elvarin nettikauppa pistää todella pääni pyörälle. Näissä koruissa on taikaa :)

      Poista
  3. Noi on ihania!!
    Mun on pitänyt jo aikaa sitten tilata jotain kivaa, mutta kun olen niin huono itse käyttämään koruja, että on vaan unihtunut.
    Noissa on just sitä asennetta mitä joinakin päivinä olis ihan pakko olla matkassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Pepi,

      Voisin hyvin kuvitella näitä koruja juuri sinulle. Näissä on samaa pirteää asennetta kuin sinussakin. Korut ovat myös kivoja lahjoja :)

      Poista
  4. Jo katsellessa näitä Evarin koruja tulee niin iloinen mieli, pieni yllätys missä sitä kaikkein vähiten odottaa (vaikka tyylikkäästi pukeutuneet ylioppilaan äidin korvissa laikkiaispäivänä)! Hymy nousee kasvoille...ostin niitä kolmet ja itselleni jäi piparminttukarkkikorvikset (tytär ei osannut valita ja sitten hellyin antamaan hänelle kahdet), hienoa on sekin että korvisten koukkujen ei pitäisi aiheuttaa allergiaa! terveisin Saila

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Saila,

      Lämmin kiitos vinkistä, joka johti minut Elvari-korujen jäljille. Kahvitauot hyvässä seurassa ovat erittäin kallisarvoisia :). Tyylikäs ylioppilaan äiti suorastaan tarvitsee pientä pilkettä piristämään juhlapukeutumista. Minullekin kerrottiin, että korujen teräs on erittäin turvallinen ja allergiavapaa materiaali.

      Poista
  5. Toi englanninlakukoru on paha! Mähän joutuisin koko ajan hakeen kaupasta uuden pussin, kun tekisi niin paljon mieli! :D Pakko saada cupcake-sormus. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Jonna,

      Olipa mukava kuulla, että joku muukin himoitsee karkkia nämä nähdessään. Totta, cupcake sormus on ihana. Näissä on tyttömäistä riemua :)

      Poista
  6. Ihania ja pirtsakan (makeita) koruja :D Pakko käydä kattomassa mitä ihanuuksia löytyy :)
    avonminttu.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. Ihan hienoja koruja.

    Osallistu arvontaan blogissani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvänmielen koruja :)

      Tulenkin heti vierailulle blogiisi.

      Poista
  8. Kivoja koruja! Oon kattellut noita joskus jossain tapahtumassa, mutta en raaskinut ostaa. Inspiroivia kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Satu,

      Näihin voisi suunnitella sopivan meikin. Sinulta se varmasti sujuisikin hyvin. Tyyliin englanninlaku meikki :)

      Poista
  9. Löytyy Elvaria. Itseltäni, lapsilta, ystäviltä...olen vähän ostellut. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, näitä on kiva katsella myös ystävän käytössä. Loistavia lahjoja :)

      Poista
  10. Vastaukset
    1. Korvikset on ihania myös tavallisessa arjessa :)

      Poista
  11. Elvaria löytyy jo paljon, ja lisää tulee <3 näihin jää koukkuun! Enkkulakukorviksia on jo melkein kaikissa väreissä... no, saanpas ainaki korvikset sopimaan muuhun vaatetukseen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensimmäinen ostos oli vaikea, koska kaikki korut olivat aivan ihania. Oli vaikeaa päättää. Ehkä seuraavaksi mietin tarkemmin värejä tai sitten en. Nämä piristää loistavasti esim. yksiväristä asua.

      Poista
  12. Juu, oon aivan koukussa Elvarin syötävän söpöihin karkkikoruihin! :) Multa löytyy vaahtokarkkikorvikset, -rannekoru, -avaimenperä sekä kaksi paria enkkulakunappikorviksia ja salmiakkinappikorvikset myös.

    Oman Elvaria koskevan blogipostaukseni voi lukea täältä:

    http://mari-mente.blogspot.fi/2013/04/karkkikoruja-ja-tarantelloja.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistavaa, aika moni on löytänyt jo Elvarin. Kiva blogi sinulla :)

      Poista