Sivut

sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Lahja, jonka haluaisin saada Te tiedätte, kuinka paljon arvostan laadukasta kosmetiikkaa. Pidän erittäin paljon myös joulusta, joten onkin hyvin luontevaa yhdistää nämä kaksi. Tämän lahjan hankkimisella alkaa tosin olla jo kiire.

Ranskalainen ammattikosmetiikkasarja Acadèmie on koonnut kasaan kolme erilaista kosmetiikkasettiä, jotka sopivat mainiosti joululahjoiksi. Aikuiselle iholle on kaksi hienoa Pariisi-henkistä pakkausta, joista toinen sisältää uudistavan hoitovoiteen ja ravitsevan naamion. Oma valintani osui kuitenkin toiseen lahjapakkaukseen, joka sisältää silottavan kukkaisbuusterin ja ravitsevan hoitovoiteen. Pakkaus maksaa vain buusterin verran (68,20 eur), joten kaikki muu (meikkipussi ja hoitovoide) tulee kaupan päälle. 
Ihastuin viime vuonna Acadèmie Vadelmabuusteriin, joka tehokosteuttaa ihoa ja tuo helpotusta mm. pintakuivalle iholle. Nyt haluan kuitenkin kokeilla vielä saman linjan kiinteyttävän ja silottavan Acadèmie Booster Anti-Age karriyrttiseerumin 30ml, jonka sanotaan pureutuvan pikkuryppyihin ja jopa kaunistavan kasvonpiirteitä. Buusterin käyttö on helppoa, sitä sivellään iholle muutama tippa ennen hoitovoidetta aamuin illoin. Lasipulloa ja -pipettiä on ilo käyttää, eikä pisaraakaan mene hukkaan. Lahjapakkaus sisältää myös täyteläisen Acadèmie Crème Nourrissante luumuvoiteen 15ml, joka ravitsee ja suojaa ihoa. Sopii varsinkin kuivalle iholle.

Sain pakkauksen käsiini vasta eilen, joten en ole vielä päässyt testaamaan tuotteita kunnolla. Alku vaikuttaa kuitenkin erittäin lupaavalta. Kevyt tuoksumaailma, käteen istuvat pakkaukset, silmiä hivelevä ulkoasu yhdistettynä korkeaan laatuun, jota tapaa vain huipulla. 

Huomasin jo yhden kokeilun perusteella, että tuotteet sopivat hyvin yhteen. Seerumi on koostumukseltaan ohut ja nestemäinen, levittyy iholle hyvin. Jälkitunne on hieman nahkea. Luumuvoide on täyteläisyydestään huolimatta helposti levittyvä. Iholle jää kiva silkkisyys ja pehmeys.
Tuotteet on pakattu kauniiseen hopean sävyiseen meikkipussiin, joka on kiva ottaa mukaan vaikka matkalle. Kokonaisuus on paitsi kaunis, se on myös tyylikäs.

Ihana aikuisen naisen joululahja, joka ei varmasti jää käyttämättä <3

Haaveiletteko jostain lahjasetistä näin joulun alla?


Lisätietoa tuotteista täällä.

Sponsored 


4 kommenttia:

 1. On todella tyylikäs ja kiinnostava kokonaisuus, ja niin ihanasti paketoitu:)
  Kyllä mielelläni jonkin lahjasetin ottaisin, mutta on suorastaan runsauden pula, koska on niin paljon upeita settejä markkinoilla. Mutta pukkihan voisi tuoda useamman;)

  En ole Acadèmien tuotteita (muistaakseni) koskaan kokeillut, mutta mielelläni kokeilen uusia, varsinkin aikuiselle naiselle suunnattuja tuotteita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, olen aina rakastanut lahjapakkauksia, jotka pitävät sisällään kosmetiikkaa. Nämä ovat aika haastavaa ostettavaa etenkin miehelleni, joten ostan lahjani usein itse, mutta se ei haittaa :)
   Acadèmie on sarja, johon tutustuminen todella kannattaa.

   Poista
 2. Rakastan tota vadelmaboosteria! <3 Tämä kiinteyttävä ja silottavakin kuulostaa hyvältä. Ja lahjapakkaukset. <3

  VastaaPoista