maanantai 6. helmikuuta 2017

ESCADA Fiesta Carioca
 ESCADA Fiesta Carioca tuo mukanaan ihanaa lämpöä helmikuun pakkasiin. Escadat ovat ilahduttaneet meitä jo 25 -vuoden ajan, joten olen tottunut ajattelemaan tämän olevan ensimmäinen merkki kesästä. Escada muuttuu hieman joka vuosi, mutta tuoksu on aina helppo tunnistaa. Oletteko kanssani samaa mieltä?
Entä millainen tämä uusi Escada sitten on? 

Heti ensinuuhkaisu kertoo tuoksun olevan makea ja hedelmäinen, suorastaan syötävän hyvä. Sen takaa löytyy Brasilian passionhedelmää ja vadelmaa. Alun jälkeen tuoksu muuttuu hieman kukkaisemmaksi (passionkukka, appelsiininkukka, jasmiini), mutta makeus seuraa kuitenkin koko ajan mukana. Tuoksun pohja on luonteeltaan lämmin ja viettelevä (myski, seetripuu).

Pullon värikäs ulkoasu kertoo juhlasta, josta ei puutu iloa ja naurua. Positiivisuus saa hymyn huulille. Kuvittaja Inslee Fariss kertoo näin: "Tämä tuoksu on juhla, ei ainoastaan kesälle, vaan myös 25 vuodelle Escadan kesätuoksuja, joten minulle oli tärkeää että kuvitus heijasti merkin energiaa ja menestystä".
Ehdottomasti tutustumisen arvoinen tuoksu,
 joka avautuu yhtä hauskasti kuin shamppanjapullon korkki.
Kyllä, pidin tuoksun nostattamasta ilosta :) 

Oletteko jo tutustuneet tuoksuun?
Escada fiesta carioca- limited edition 2017
Eau de Toilette 30ml OVH 42,90 €
Eau de Toilette 50ml OVH 59,90 €
Eau de Toilette 100ml OVH 74,90 €
Body Lotion 150ml OVH 24,90 €
Näyte

6 kommenttia:

 1. Kävin tätä testaamassa kauppareissulla ja tykkäsin kyllä - kuten aiemmistakin Escadan kesätuoksuista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Escada tulee aina juuri sopivasti talven keskelle, ja vie ajatukset tulevaan kesään :)

   Poista
 2. Edellisten kesien Escadat ei ole kolahtaneet sen ihmeemmin, vaikka ihania ovat olleetkin. Mutta tässä oli sitä jotain, että ihastuin ihan todella! Tulee varmasti olemaan yksi kevään ja kesän käytetyimmistä tuoksuista mulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla, olen nimittäin samaa mieltä. Tämä tuoksu on onnistunut hyvin, jos vertaa pariin edelliseen vuoteen. Makuasioita :)

   Poista
 3. Tykkään, paras kesä-Escada sitten Cherry in the airin. <3

  VastaaPoista