Sivut

keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Isadora kevät 2017Tammikuisen sairastelukierteeni jälkeen on aivan mahtavaa ottaa vastaan Isadora kevätkokoelma, joka kantaa nimeä Cool Mat. Nimi kertoo trendikkäistä mattasävyistä, jotka toistuvat kauniina läpi kokoelman. Kevään kruunaa kynsilakka, joka taipuu kiiltävästä mattaan uuden päällyslakan avulla. 

Meikkikokoelmaan kuuluu itseasiassa neljä uutuustuotetta - Eye Sculptor Bar -luomiväripaletti, Ultra Matt Liquid Lipstick -nestemäinen huulipuna, Eye Lifter Duo Highlighter -korostoskynä ja Precision Brow Pen kulmakynä. Luvassa on myös uusia kausisävyjä jo olemassa olevista tuotteista. Kokoelman pitäisi löytyä kaupoista tammi-helmikuussa, viimeisenä maaliskuussa tulevat uudet huulipunasävyt. Sain testiin muutamia näytteitä, joista esittelen teille omat suosikkini.
Isadora Perfect Blush -poskipunaan tuli kaksikin uutta sävyä -
53 Coral Glow, 61 Cool Pink (kuvassa). Väri asettuu iholle kauniin pehmeänä, joten tästä löytyy mainion arkipunan ainekset. 
Isadora Eye Sculptor Bar -luomiväripaletti pitää sisällään vaalean pohjustussävyn, kolme mattapintaista ja yhden helmiäisen. Pakkauksesta löytyy myös peili ja ohjeet. 

Kauniiden mattasävyjen löytäminen ei ole aina helppoa, joten tervehdin ilolla palettia, jossa niitä on jopa kolme. Sävyt ovat muutenkin helposti lähestyttäviä, pehmeitä ja maanläheisiä arjen iloja. Paletti pääsee käyttöön heti :)
Kevät tuo mukaan myös Eye Lifter Duo Highlighter -korostuskynän, jonka toinen pää on kermaisen mattapintainen ja toinen helmiäinen. Kynää voi käyttää monella tavalla - rajauskynänä, luomivärinä, peitevärinä ja korostuskynänä. Tyyli on vapaa.

Uudet kulmakynät ovat puolestaan niin tarkkoja, että niillä voi piirtää vaikka yhden karvan kerrallaan. Väri ei varise tai sotke, ja on tehty kestämään koko päivän. Kolmen sävyn skaala on lisäksi niin pätevä, että voisin väittää siitä löytyvän jokaiselle jotakin.
Isadora Wonder Nail Wide Brush -kynsilakka saa kolme uutta kausisävyä - 544 Nude Attitude, 545 Dolce Rose, 546 Cool Mauve. Lisäksi kausituotteena on Gel Nail Lacquer Matt Top Coat päällyslakka, joka taikoo kaunista mattapintaa. 


Mitä pidätte Isadora kevätlookista?Hinnat:
  IsaDora Perfect Matt Lipstick 14,90 eur
IsaDora Ultra Matt Liquid Lipstick 13,90 eur
IsaDora Perfect Blush -poskipuna 14,50 eur
IsaDora Eye Lifter Duo Highlighter 14,50 eur
 IsaDora Eye Sculptor Bar luomiväripaletti 20,90 eur
IsaDora Precision Brow Pen 11,90 eur
Isadora Gel Nail Lacquer Matt Top Coat, 6 ml / 9,90 eur
IsaDora Wonder Nail Wide Brush -kynsilakka, 6 ml / 8,90 eur

10 kommenttia:

 1. Niin suloinen kokoelma, tänä keväänä markkinoille tulee paljon herkkää vaaleanpunaista. Nuo poskipunat on jotenkin ertyisen ihanat. <3 Kivaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hempeä roosa sopii kevääseen. Täytyy käydä tutustumassa vielä coral glow -poskipunaan, toivottavasti se löytyy jo kaupasta :)

   Kaunista viikkoa <3

   Poista
 2. Tosi kaunis neutraali kokoelma, like it! <3

  VastaaPoista
 3. Tykkään erityisesti luomiväripaletista<3 Kivat ja käyttökelpoiset sävyt:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaipaan aina hyviä mattasävyjä, ja tässä niitä on. Lempparini :)

   Poista
 4. Oikein toimiva kokoelma, josta löytyy varmasti jokaiselle jotakin :) Kivan esittelyn toteutit, omalle ostoslistalle nousi tuo Eye Lifter Pen monikäyttöisyytensä vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynästä löytyy molemmat sekä matta- että helmiäsväri, sopii moneen :)

   Poista
 5. Luomiväripaletti on tosi kaunis, kuten Isadoran paletit yleensäkin :)

  VastaaPoista