Sivut

torstai 4. toukokuuta 2017

Kevään odotusta ja uutta kivaa MadaraltaKevät kulkee jo kovaa vauhtia kohti äitienpäivää, ihanaa. Ajatus lähestyvästä kesästä ja rennosta mökkielämästä, saa minut etsimään luonnollisempia vaihtoehtoja peseytymiseen. Eikä haittaa yhtään, jos saman ässän voisi vetää hihasta myös kotona kaupungissa. Toimivan ja hyväntuoksuisen saippuapullon voi myös viedä vaikka tuliaiseksi ystävälle kukkakimpun sijaan. Madara on vastannut haasteeseeni kolmella luomusaippualla, joita voi käyttää joko vartalolle tai käsille, oman tarpeen mukaan.
Madara Infusion Blanc Moisture Soap on oma suosikkini, se takaa täydellisen suihkunautinnon. Kaunis pumppupullo toimii kuin unelma, saippua vaahtoaa sopivan miedosti ja tuoksu on jotain, joka täytyy itse kokea. Ihanan tuoksun takaa löytyy naisellinen jasmiini ja makea mesiangervo. Saippua pesee puhtaaksi kevyellä silkkimäisellä vaahdolla, joten voisin suositella sitä myös herkälle iholle, kuten toki kahta muutakin.
Madara Infusion Vert Moisture Soap on niin helposti lähestyttävä, että meillä sitä käyttää koko perhe. Tämä saippua sopii aamuun, sillä sen sanotaan kohottavan mielialaa ja herättävän aistit uuteen päivään. Tuoksu on kivan raikas, siitä tunnistaa helposti sitruunamelissan, lisäksi mukana on mm. timjamia.

Toinen musta pullo on Madara Mint Absinthe Moisture Soap, joka on luonteeltaan virkistävä viileä minttu, mukana on lisäksi mm. mäntyä ja sypressiä. Saippua sopii sekä miehelle että naiselle, mutta meillä tämä meni miehen käyttöön.

Madaran nestesaippuoita myy mm. Hyvinvoinnin tavaratalo
jossa 300 ml:n pullollinen maksaa 11,95-.
Omenapuun oksat kukkivat meillä kauniisti vasta maljakossa,
kevät on tullut tänä vuonna hiipien :)

Ihanaa loppuviikkoa <3

Mainoslinkki, näytteitä

8 kommenttia:

 1. Jasmiinin tuoksuinen saippua kuulostaa ihanalta. Mintun tuoksusta olen ruvennut tykkämään ihan viime aikoina. Kivan oloiset tuotteet:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelen, että minttua on käytetty myös Laveran miehille suunnatussa linjassa, joten ajattelen sen olevan enemmän miesten tuoksu, mutta taidan olla väärässä. Sehän sopii kaikille, jotka arvostavat pirteyttä ja raikkautta. Valkoinen pullo on puolestaan kivan kukkainen, se hivelee hajuaistia ihanasti :)

   Poista
 2. Näissä uusissa madaroissa on aivan älyttömän tyylikkäät pakkaukset. Jasmiini ja minttu ovat suosikkini. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunnittelijalla on ollut silmää kauneudelle, tykkään :)

   Poista
 3. On kyllä ihanalta vaikuttavia tuotteita. Mulle ei mikä tahansa saippua kelpaakaan, vaan haluan että tuoksu ja pakkaus ovat hyviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin, että olet vaativa kuluttaja, kuten minäkin :). Tänä päivänä on niin paljon valinnanvaraa, että huono tuote kannattaa jättää kaupan hyllylle. Luulen, että tykkäisit näistä :)

   Poista
 4. Kivan näköiset pakkaukset, kyllä nuita kelpaisi käyttää :)

  VastaaPoista