sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Uusi luonnonkosmetiikan seerumi LaveraltaMinulle lähetettiin pari viikkoa sitten blogitestiin uusi luonnonkosmetiikan seerumi, joka on osoittautunut hyväksi ja vuodenaikaan sopivaksi, joten haluan vinkata siitä teille.

Lavera Hydro Effect Serum sopii kaikille ihotyypeille. Se levitetään puhdistetulle iholle ennen kasvovoidetta. Tuotelupaus pitää sisällään kyvyn suojata ihosoluja ympäristön negatiivisilta vaikutuksilta ja ehkäistä ennenaikaista vanhenemista, lisäksi tuote tehokosteuttaa ihoa.

Pidän pakkauksesta, siisti pumppupullo toimii käytössä hyvin, joten ainetta on helppo annostella, eikä mitään mene hukkaan. Koostumus on kevyttä, geelimäistä ja hyvin imeytyvää, iholle jää hetkeksi kiva nahkeus ja lopulta pehmeys. Tuoksu on hyvin kevyt ja laveramaisen miellyttävä.

Ihastuin seerumiin heti ensimmäisen kokeilun jälkeen. Se antaa uutta hehkua pintakuivalle sekaiholleni, joka oli talven jäljiltä aavistuksen samea ja harmaa. Seerumi tuntui tehokosteuttavan ihoani pitkäkestoisesti, joten luomulaatuinen hyaluronihappo toimi lupauksen mukaisesti. Ainesosaluettelosta löytyy lisäksi mm. luomu aloe veraa, luonnollisia antioksidantteja ja leväuutetta. Minulla on tapana levittää seerumin jälkeen vielä joku kevyt hoitovoide, jossa on mukana myös aurinkosuoja. Seerumin kyky suojata ihoa mm. ilmansaasteilta on tietysti hieno juttu, mutta sitä on vaikea arvioida tarkemmin.

Tämä on hyvä tuote kevääseen ja kesään, mutta jos iho on vielä kovin kuiva talven jäljiltä, kosteutusteho ei tule riittämään. Joten kannattaa kiinnittää huomiota myös päälle laitettavaan hoitovoiteeseen tai valita kokonaan toinen tuote.
Jos haluat kokeilla tuotetta ennen ostopäätöstä, niin lähetä yhteystietosi otsikolla "Hydro Effect näyte" osoitteeseen myynti@lavera.fi
Paluupostissa saat ilmaisen pienen tuotenäytteen.

Hinta-laatusuhde on mielestäni erittäin hyvä, 
seerumi maksaa n. 22 eur / 30 ml.  
Netissä tuotetta myy mm. Hyvinvoinnin tavaratalo ja Biodelly. mainoslinkkejä

10 kommenttia:

 1. Hienoa, että näitä oikeasti tehokkaitakin tuotteita löytyy myös luonnonkosmetiikkahyllystä - ja vieläpä sopuhintaan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laveran hinnat ovat yleensä hyvin kohtuullisia, ja laatukin on kunnossa :)

   Poista
 2. Kiitos vinkistä, pyydänkin heti tuotenäytteen:) Kiinnostava tuote, mutta alcohol heti kakkosena inci-listassa vähän mietityttää, mutta kokeilemallahan se selviää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnonkosmetiikassa alkoholi näkyy usein incilistassa. Itse ajattelen, että sertifioitu luonnonkosmetiikka voi sisältää vain kasveista saatua alkoholia, joka on turvallinen säilöntäaine. Pieniä määriä alkoholia sisältävät tuotteet sopivat kokemukseni mukaan hyvin myös kuivalle ja herkälle iholle. Oma ihoni on pintakuiva ja herkkä, eikä tämä seerumi kuivattanut tai ärsyttänyt ihoani. Näyte kannattaa tilata, niin tiedät vähän enemmän seerumin sopivuudesta ihollesi :)

   Poista
 3. Tässä on ihana kevyt koostumus ja ihan täydellinen omalle kesäiholle. :)

  VastaaPoista
 4. Itsekin tämän seerumin olen testaillut (https://blingershimmer.blogspot.fi/2017/05/ilmansaasteita-vastaan.html) ja tykästyin kovasti :)

  VastaaPoista